ΣΗΜΕΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΚΛΙΚ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΛΕΤΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ;sayraki 444 έγραψε:Και εγω την ειδα...
http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=45514&cat_id=7
Και μετα μ το εκσαφανιζει αλλα κρατισα τι σελιδα ανοιχτι... Μαλλον συντομα θα βγουν ειναι ετοιμα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
Παιδια μακαρι ν α βγουν αυριο δεν παλευεται αλλο η κατασταση...
Μαγκες μια ερωτηση ασχετη, ξερετε τι ειναι ακριβως ο ιλαρχος;
Ειναι κατι καλο;
Ειναι κατι καλο;
Ειναι το αντιστοιχο του λοχαγου, στα τεθωρακισμενα
Να ρωτησω κατι σχετικο με το θεμα; Αυτη η ανακοινωση που εχετε βαλει Υπαρχει αυτη τη στιγμη στο army; Εγω δε μπορω να την βρω.
Παιδια και εγω το βρηκα αυτο! μιπως ετοιμαζεται το σαιτ για αυριο; Το λεει ξεκαθαρα στο αρμυ τα αποτελεσματα βγηκαν. λειει να γραπσουμε τον αριθμο ταυτοτητας κτλ αλλα δεν βρισκω που πρεπει να τον γραψουμε... ισως τελικα αυριο εχουμε κατι.
το βρηκες μεσα στο army ή απο το link που εχουν ανεβασει εδω μεσα; Δε λεω οτι εχει διαφορα απλα Επειδη δεν το βρισκω λεω μηπως το διαγραψανεΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑΤΑ έγραψε:Παιδια και εγω το βρηκα αυτο! Μιπως ετοιμαζεται το σαιτ για αυριο; Το λεει ξεκαθαρα στο αρμυ τα αποτελεσματα βγηκαν. Λειει να γραπσουμε τον αριθμο ταυτοτητας κτλ αλλα δεν βρισκω που πρεπει να τον γραψουμε... Ισως τελικα αυριο εχουμε κατι.
Οχι Κωστα, πηγαινε φυσικα στον ενοχλητικο επισκεπτη που μας τα πρηζει καθημερινως! Αν πατησεις στο λινκ που εδωσε το σαυρακι θα το βρεις, στο σαιτ του αρμυ δεν υπαρχει
- troller
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 17
ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥKostas13 έγραψε:το βρηκες μεσα στο army ή απο το link που εχουν ανεβασει εδω μεσα; Δε λεω οτι εχει διαφορα απλα Επειδη δεν το βρισκω λεω μηπως το διαγραψανεΓΙΩΡΓΟΣ 35 ΜΟΙΡ ΚΑΤΑ έγραψε:Παιδια και εγω το βρηκα αυτο! Μιπως ετοιμαζεται το σαιτ για αυριο; Το λεει ξεκαθαρα στο αρμυ τα αποτελεσματα βγηκαν. Λειει να γραπσουμε τον αριθμο ταυτοτητας κτλ αλλα δεν βρισκω που πρεπει να τον γραψουμε... Ισως τελικα αυριο εχουμε κατι.
Τον ψήφισε το νόμο η ολομέλεια μάγκες τελικά;
Γιατί είχα πάει για καφέ και ήμουν στον κόσμο μου.
κ εγω μι απτα ιδια. Εβλεπα τον αγωνα. Αλλα απτη στιγμη που διαγραφτηκε εχω υποψιες. Δε ξερω για το αν ψηξφιστηκεD.Y.K έγραψε:Τον ψήφισε το νόμο η ολομέλεια μάγκες τελικά;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΙΛΛΥ
http://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=45514&cat_id=7

το ειχα δει φιλε μου στην προηγουμενη σελιδα απλα δεν τον εβρησκα μεσα στη σελιδα του army επειδη το διαγραψανε. Ευχαριστω παντωςsayraki 444 έγραψε:ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΙΛΛΥhttp://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=45514&cat_id=7
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Ενα λινκακι για τον Κωστακη, χαχαχαχαχαχαχαsayraki 444 έγραψε: ΚΩΣΤΑΚΗ ΤΟ ΞΑΝΑΣΤΕΛΝΩ... ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΕΙΠΕ ΙΛΛΥhttp://www.army.gr/default.php?pname=Article&art_id=45514&cat_id=7
Dum spiro spero
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Φιλη παρακαλω 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες