Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 58

Δημοσίευση από Greek_Army »

Και μετά από 7 χρόνια τι θα κάνεις; Δηλαδή μπαίνεις με στόχο τα 20.000 ευρώ;
makia00
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από makia00 »

Μηπώς ξέρει ο μπαμπάς σου ΄να μας πέι αν τα αποτελέσματα ακόμα τα φτιάχνουν για να βάλουν η κυβέρνηση τους δικούς της, εγώ αυτό πιστεύω...

Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Θα συμφωνησω απολυτα με τον ΓΜΑΚ! Δικαιωματα Δημοσιου &Ασφαλιση εχουν οι ΕΠΟΠ αλλα σε καμμια περιπτωση Δημοσιο οπως το ξερουμε
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

stella έγραψε:Έχώ πολλούς γνωστούς, φίλους, συγγενείς στο στενό μου οικογενειακό περιβάλλον κ ξέρω αν είναι καλά ή όχι... Δεν έχω πάει στο στρατό αλλά ξέρω πως είναι να δουλεύεις στον ιδιωτικό τομέα, να δουλεύεις υπερωρίες και να μην αγγίζεις καν το βασικό μισθό άρά το να σαι επόπ είναι καλύτερα :) συγκριτικά μιλάω...

Aπο περιέργια και μόνο πες μου σώμα και ειδικότητα που δήλωσες
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από blood_donor »

ΓΜΑΚ έγραψε:Και μετά από 7 χρόνια τι θα κάνεις; Δηλαδή μπαίνεις με στόχο τα 20.000 ευρώ;

Οχι φυσικα, μπαινω για να μεινω αν ειναι να φυγω στα 7 χρονια δεν ειναι δικαιο για καποιον που θελεει να μεινει, εγω λοιπον θελω να μεινω και μετα απο τα 7 χρονια!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Πυροβολικο διαβιβασεις
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Είσαι άντρας άρα λογικά έχεις πάει στρατό οπότε ξέρεις τι παίζει και θα σεβαστώ την άποψη σου.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

blood_donor έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Αφού σπουδάζετε τι τον θέλετε τον στρατό; Τι νομίζετε επειδή έχει στάνταρ λεφτά είναι και εύκολη δουλειά;

Φιλε μου εγω το γουσταρω γι αυτο και θελω να μπω αν δε το γουσταρα δε θα προσπαθουσα τωρα και απο την αλλη ειναι τα σιγουρα λεφτα, δεν ειπαμε ε οτι ειναι ευκολα οπου και να πας δυσκολα θα ειναι. Ο μισθος ομως για 7 χρονια θα ειναι σιγουρα! Και μετα απο τα 7 χρονια ειναι στο χερι να μεινεις ή να φυγεις!

Φίλε μια διόρθωση.
Ναι μέν στην 7ετία μπορείς να ζητήσεις μονιμοποίηση (και φυσικά να περάσεις κάποιες εξετάσεις ιατρικές και θεωρητικές πάνω στην ειδικότητά σου) αλλά στην 5ετία κρίνεται ο φάκελός σου απο μια επιτροπή και έχουν το δικαίωμα εάν έχεις πολλές φυλακές να σε διώξουν απο μόνοι τους.
Όσο γι'αυτό που λένε μερικοί/ες ότι ο Στρατός είναι Δημόσιο το αφήνω ασχολίαστο.
Το μόνο κοινό για να ξέρετε που έχετε με τους Δημόσιους Υπαλλήλους είναι ότι πληρώνεστε απο το κράτος και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

D.Y.K έγραψε:
blood_donor έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Αφού σπουδάζετε τι τον θέλετε τον στρατό; Τι νομίζετε επειδή έχει στάνταρ λεφτά είναι και εύκολη δουλειά;

Φιλε μου εγω το γουσταρω γι αυτο και θελω να μπω αν δε το γουσταρα δε θα προσπαθουσα τωρα και απο την αλλη ειναι τα σιγουρα λεφτα, δεν ειπαμε ε οτι ειναι ευκολα οπου και να πας δυσκολα θα ειναι. Ο μισθος ομως για 7 χρονια θα ειναι σιγουρα! Και μετα απο τα 7 χρονια ειναι στο χερι να μεινεις ή να φυγεις!

Φίλε μια διόρθωση.
Ναι μέν στην 7ετία μπορείς να ζητήσεις μονιμοποίηση (και φυσικά να περάσεις κάποιες εξετάσεις ιατρικές και θεωρητικές πάνω στην ειδικότητά σου) αλλά στην 5ετία κρίνεται ο φάκελός σου απο μια επιτροπή και έχουν το δικαίωμα εάν έχεις πολλές φυλακές να σε διώξουν απο μόνοι τους.
Όσο γι'αυτό που λένε μερικοί/ες ότι ο Στρατός είναι Δημόσιο το αφήνω ασχολίαστο.
Το μόνο κοινό για να ξέρετε που έχετε με τους Δημόσιους Υπαλλήλους είναι ότι πληρώνεστε απο το κράτος και ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

Αυτο το γνωριζω αλλα αν ειναι καποιος τοσο βλακας να τρωει φυλακες. Τι να πω;
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

Ο στρατός έχει "σχολεία" και εξετάσεις. Και όλα κρίνονται όταν έρχετε η ώρα να μονιμοποιηθείς.
blood_donor
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

ΓΜΑΚ έγραψε:Ο στρατός έχει "σχολεία" και εξετάσεις. Και όλα κρίνονται όταν έρχετε η ώρα να μονιμοποιηθείς.

Ο αδερφος μου εχθες γυρισε απο γερμανια ειχε παει σε σχολειο, καθε τρεις μηνες θα εχουμε σχολειο, το θεμα ειναι να το θες αν δε θες κατι παιδια, δυσκολο το πετυχενεις!
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Φιλε μηπως ξερεις τα κριτηρια μονημοποιησης πανω κατω, να μας τα πεις;
Οι φυλακες δεν μου λενε κατι...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό.
Είναι και θέμα διαχείρισης των πραγμάτων και των εκάστοτε καταστάσεων.
Υπάρχουν πολλές συγκυρίες.
Άν είσαι σωστός στην δουλειά σου και σωστός με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Προσπαθείστε να αποβάλλετε την δήθεν νοοτροπία του Δημόσιου Υπαλλήλου ορισμένοι/ες για να μην βρεθείτε πρό εκπλήξεως και ζητάτε χαρτιά παραίτησης αύριο μεθαύριο.
Φιλικά και καλές γιορτές
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

blood_donor έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:Ο στρατός έχει "σχολεία" και εξετάσεις. Και όλα κρίνονται όταν έρχετε η ώρα να μονιμοποιηθείς.

Ο αδερφος μου εχθες γυρισε απο γερμανια ειχε παει σε σχολειο, καθε τρεις μηνες θα εχουμε σχολειο, το θεμα ειναι να το θες αν δε θες κατι παιδια, δυσκολο το πετυχενεις!

πραγματικά σου εύχομαι να μπείς. Φαίνεσε υποψιασμένος. Χαίρομαι που τέτοια άτομα μπαίνουνε στον στρατό
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός

D.Y.K έγραψε:Δεν έχει να κάνει μόνο με αυτό.
Είναι και θέμα διαχείρισης των πραγμάτων και των εκάστοτε καταστάσεων.
Υπάρχουν πολλές συγκυρίες.
Άν είσαι σωστός στην δουλειά σου και σωστός με τους συναδέλφους και τους ανωτέρους σου τότε δεν υπάρχει πρόβλημα.
Προσπαθείστε να αποβάλλετε την δήθεν νοοτροπία του Δημόσιου Υπαλλήλου ορισμένοι/ες για να μην βρεθείτε πρό εκπλήξεως και ζητάτε χαρτιά παραίτησης αύριο μεθαύριο.
Φιλικά και καλές γιορτές

Συμφωνώ. Μην νομίζετε ότι το πρωί που θα μπαίνετε στις 7. Θα έχετε χρόνο για καφέ και να ξύνεστε. Δεν είναι δημόσιο ούτε καν ανήκει στα σώματα ασφαλείας. Είναι διαφορετικό.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες