Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Ρε φιλε νεε τι μας ελεγες;
Οτι θα αναβλιθει;
Αυτο ελεγες... ;
Ο ελεος μιλαει πολλυ σωστα περιμενετε και μην προτρεχετε.
Οτι θα αναβλιθει;
Αυτο ελεγες... ;
Ο ελεος μιλαει πολλυ σωστα περιμενετε και μην προτρεχετε.
ΑΠΟ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΑΔΕΡΦΕ. ΑΣΤΟ ΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ... ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 7 ΓΕΝAΡΗ...Eleos έγραψε:Καλησπερα. Μην κανετε τους συνταγματολογους. Θα πρεπει να μαθουμε τι εννοει με την προταση "Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για άλλη συνεδρίαση". Εγω ειδα και διαβασα οτι ψηφισαν ολα τα αρθρα. Μπορει να υπαρχει και αλλη διαδικασια αυριο ψηφιση απο Επιτροπη (δειτε http://www.parliament.gr/ergasies/nomodetails.asp?lawid=1377) Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα γιατι μπορει να εκτεθειτε. Περιμενετε μεχρι αυριο και θα μαθουμε σιγουρα.
Δινω ενα παραδειγμα αλλου νομου (τσεκαρετε απλα)
Σε καθε περιπτωση λογικα το θεμα θα πρεπει να ξεμπερδεψει αυριο γιατι απο το Σαββατο 6:00 το πρωι ξεκιναν συζητηση για τον προυπολογισμο. Μην απελπιζεστε και μην μας περνατε και μας λανθασμενα συναισθηματα που μεχρι στιγμης δεν εχουν διασταυρωθει απολυτα. Καλο βραδυ σε ολους.
oti ta αποτελεσματα θα βγουνε μεσα γεναρη... αυτο σου λεω εδω και καιρο ντινο.ντινοσ έγραψε:ρε φιλε νεε τι μας ελεγες;
οτι θα αναβλιθει;
αυτο ελεγες... ;
ο ελεος μιλαει πολλυ σωστα περιμενετε και μην προτρεχετε.
Ρε. Καντε υπομονη. Περιμενετε να δουμε αυρο τι θα ακουσουμε
ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΥΣΑ (Ροδούλα Ζήση) : Συνεπώς, το ακροτελεύτιο άρθρο έγινε δεκτό κατά πλειοψηφία.
Συνεπώς, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» έγινε δεκτό επί της αρχής και επί των άρθρων.
Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για άλλη συνεδρίαση
Συνεπώς, το νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα και άλλες διατάξεις» έγινε δεκτό επί της αρχής και επί των άρθρων.
Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για άλλη συνεδρίαση
Δεν πα να βγούν και του χρόνου τέτοια εποχή τα αποτελέσματα.
Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο και έχω ήδη ξενερώσει απο τις 2 Νοέμβρη.
Εμένα δεν θα μου χαλάει την ζαχαρένια ο Γιωργάκης ή ο εκάστοτε Κωστάκης ή δεν ξέρω και εγώ πως τους λένε όλους αυτούς τους καλοπερασάκηδες.
Και σε τέτοια θέματα ακόμη κάνουν (υποτίθεται) διάλογο και 600 συνεδριάσεις και ότι και καλά δεν συμφωνούν και αναβάλλουν την συνεδρίαση και άλλες τέτοιες πίπες που τις χάφτουν τίποτα 12χρονα.
Εγώ δεν ασχολούμαι άλλο και έχω ήδη ξενερώσει απο τις 2 Νοέμβρη.
Εμένα δεν θα μου χαλάει την ζαχαρένια ο Γιωργάκης ή ο εκάστοτε Κωστάκης ή δεν ξέρω και εγώ πως τους λένε όλους αυτούς τους καλοπερασάκηδες.
Και σε τέτοια θέματα ακόμη κάνουν (υποτίθεται) διάλογο και 600 συνεδριάσεις και ότι και καλά δεν συμφωνούν και αναβάλλουν την συνεδρίαση και άλλες τέτοιες πίπες που τις χάφτουν τίποτα 12χρονα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Παιδια δε παει αλλο μας δουλευουν μεχρι εκει που δε παιρνει. Να τα βαλουν στ κ... Ο τους τα αποτελεσματα
Παιδια καλησπερα. ειμαι ο αδερφος του νεου και ειμαι δικηγορος. για να σας βοηθησω θελω να σας ενημερωσω οτι ενα νομοσχεδιο για να γινει νομος του κρατους και να παρει φεκ πρεπει να ψηφιστει επι του συνολου απο την ολομελεια. αυτο δεν εγινε σημερα, αλλα θα γινει σε καποια αλλη συνεδριαση. επισης παρασκευη η βουλη ποτε δε συνεδριαζει επι της ημερησιας διαταξης. αρα η ψηφιση και το φεκ με το νεο ετος. καλη επιτυχια ς ολους σας.
Αδερφια ας χαλαρωσουμε κι ας περασουμε καλα τις γιορτες μας. τα λεμε.
Ασε ρε νεε που εβαλες και τους ειδηκους να σε υποστηριξουν
Κανε καμια αλλη δουλεια μας το εχεις πει... Οτι τα αποτελεσματα τον αλλο μηνα. Οκ! Το εχουμε εμπεδοσει. Γιατι θες να μας το θυμιζεις καθε μερα; Ας ελπιζουμε οτι θα βγουν αυτο το μηνα τι σε κοφτει εσενα;

Κανε καμια αλλη δουλεια μας το εχεις πει... Οτι τα αποτελεσματα τον αλλο μηνα. Οκ! Το εχουμε εμπεδοσει. Γιατι θες να μας το θυμιζεις καθε μερα; Ας ελπιζουμε οτι θα βγουν αυτο το μηνα τι σε κοφτει εσενα;
ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Και καποιος που υποστηριζει οτι βγαινουν απο ωρα σε ωρα και ξεσηκωνει τον κοσμο με τις ραδιοαρβυλες του. Τελος παντων δε θα μαλωσουμε τωρα γι αυτο. Εγω θα ξαναμπω στο φορουμ μετα τις 8 ιανουαριου. Οποτε. Καλες γιορτες να εχουμε ολοι μας.ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ασε ρε νεε που εβαλες και τους ειδηκους να σε υποστηριξουν

-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Υ π ο μ ο ν η = τελοσ
Οκ νεος. Αν σε νιαζει πραγματικα να σε πιστεψουμε και αν σε νιαζουν ολοι οι αλλοι που παραμυυθιαζονται απλα πες απο που το ξες τιποτα αλλο... Και εσυ να εχεις καλες γιορτες!
Απο τοσο ψηλα που δε φανταζεσαι φιλε ντινο... παιδια υπομονη. τιποτα αλλο.

Λες κατι πολλυ σηματικο. Εσυ λογικα θα ξερεις αν περασες σωστα; Ξερεις αν τελικα θα παρουν λιγοτερους απο 2000; Και επισης ξερεις ποσοι ειναι οι τελικοι υποψυφιοι;
Ελπιζω να δωσεις τις απαρετητες απαντησεις...
Ελπιζω να δωσεις τις απαρετητες απαντησεις...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες