Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
capo
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 103

Δημοσίευση από capo »

xameleon έγραψε:Ειστε τελειος Καμένοι... Εχετε βγαλει καρκινο να περιμενετε αποτελεσματα... Ρε παιδια και εγω εκανα χαρτια αλλα σκεφτητε λιγο που πατε να μπειτε... Καραβαναδες θα γινουμε Χαλαρώστε Λιγο... Οι πιο πολλοι εδω μεσα δεν εχουνε παει στρατο και Νομίζουν Θα γινουν εποπ και θα ειναι ολα Ρόδινα Και ωραια... Τι καλα για τα πρωτα 3 Χρονιά Θα Κάνουμε 7-8 υπηρεσιες το μηνα συν νυχτερινες συν καποιες αλλες ασκησεις... Δηλαδη απο τις 30 μερες του μηνα οι 15 θα ειναι μεσα στην μοναδα... Το μονο καλο ειναι πως καθε 19 του μηνος θα πεφτει το χιλιαρικο... Τεσπα μην σκατε τοσο πολυ... Οτι ειναι να γινει θα γινει... Καταταξη απο την νεα χρονια να περιμενετε... Τι να σας πω τωρα καλο κουραγιο; Εχω κανα 2-3 βδομαδες που σταματησα να γραφω εδω μεσα και ακομη ρωτατε τα ιδια πραγματα... Εχουμε κανενα νεο ; Εχουμε κανενα νεο ; Ναι εχουμε... Αποτελεσματα γιοκ... Πηγα χθες στο ΓΕΣ και τα εσκισα...
κοιτα φιλε ειμαστε καμενοι εσενα τωρα τι σε κοφτει; Αν εισαι εσυ στο χαλαρο μαγκια σου εγω και τοσοι αλλοι δεν θελουμε να ειμαστε για τον απλο λογο οτι πρεπει καποτε να προχωρησουμε στις ζωες και οχι να περιμενουμε τον καθε υπουργο να παιζει με το μελλον μας... Και οσο που λες οτι οσοι δεν εχουνε παει φανταροι τα βλεπουν ολα ροδινα οτι ειναι οι εποπ εγω πρωσοπικα δεν εχω παει αλλα το πως ειναι στρατος το ξερω καλυτερα απο εσενα που πηγες ενα χρονο να υπηρετεις... Εδω μεσα λεμε για αν μαθαινουμε κατι να ενημερονουμε τους υπολοιπους οχι να κραζουμε (και δεν αναφερομαι μονο σε σενα γενικα το λεω)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ψηφίσθηκε και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για τις προσλήψεις 17/12/09
Αθήνα 17.12.2009
Ψηφίσθηκε σήμερα από τη Βουλή επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις προσλήψεις. Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για επόμενη συνεδρίαση.

Στο νομοσχέδιο επήλθαν αρκετές τροποποιήσεις. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΕΤΑΙ ΑΛΛΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΕ ΑΣΠΡΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑΚΙΑ (ΚΟΙΝΩΣ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΙΕΣ) ... ΑΝΤΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ Κ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...

Anonymous

Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για επόμενη συνεδρίαση... ΠΗΓΗ:Poslipsis.gr

Anonymous

Σας τα ελεγα και μερικοι με βριζατε. αποτελεσματα μεσα ιανουαριου και καταταξη μεσα φεβρουαριου. καλες γιορτεσ

Anonymous

Οτι ναναι ***** την γκαντεμια που μας δέρνει. Μας την γάμ... Ν την προκύρηξη οι παλιομαλάκες που να τους καει το υπουργειο. Οτι θέλουν κάνου και δεν λογαριάζουν τπτ και κανέναν. Περιμένουμε πως και πως να ψηφιστεί να τελειώνουμε και αυτη το αναβάλουνε για άλλη συνεδρίαση. Παιδιά τι να πω απτο κακό στο χειρότερο πάμε. Δεν βλεπω να βγαίνουνε αποτελέσματα (με λίγα λόγια βλέπω να μας τα ακυρώνουνε όλα και να δω τι θα κάνουμε) αρχιζει και βρωμάει πολύ το όλο θέμα. Από καθιστέρηση σε καθιστέρηση πάει και αυτό δεν είναι καθόλου καλό. Τι να πω μακάρι να πέσω έξω αλλα δεν μου αρέσει αυτό που γίνετε. Ούτε με το νέο έτος δεν θα τα βγάλουνε. Τώρα ποιος ξέρει πότε θα το ξαναπιάσουνε το θέμα μας. Ο Θεός και η ψυχή τους. Καληνύχτα σε όλους και υπομονή
Anonymous

Ειδατε οταν σας ελεγα οτι δεν θα βγουν αυτες τις μερες, δυσπιστουσατε... Εγω οπως σας ειπα ανακοινωση γεναρη και φλεβαρη καταταξη... Ελπιζω να γινει τουλαχιστον αυτο που με πληροφορησαν... Ευχομαι και πιο γρηγορα αλλα δεν το πιστευω κιολας. Καλες γιορτες.
Anonymous

Επιτελους ψηφιστηκε το νομοσχεδιο, απο δω κ περα αναμενουμε ολοι
Anonymous

εμθ έγραψε:επιτελους ψηφιστηκε το νομοσχεδιο, απο δω κ περα αναμενουμε ολοι
δεν ψηφιστηκε φιλε μου... αυτο θα γινει το νεο ετος. διαβασε τα παραπανω...
Anonymous

Επικαιρότητα Εικόνα

Ψηφίσθηκε και επί των άρθρων το νομοσχέδιο για τις προσλήψεις 17/12/09

Αθήνα 17.12.2009
Ψηφίσθηκε σήμερα από τη Βουλή επί της αρχής και επί των άρθρων το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών για τις προσλήψεις. Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για επόμενη συνεδρίαση.

Στο νομοσχέδιο επήλθαν αρκετές τροποποιήσεις.

* Δείτε τα πρακτικά της τριήμερης συνεδρίασης .

ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ.

Anonymous

Φιλε μου το λεει καθαρα... η ψηφιση του στο συνολο αναβαλλεται για αλλη συνεδριαση... δυστυχωσ
Anonymous

ΕΜΘ διάβασε σε παρακαλώ πιο καλα αυτα που γράφει πιο πανω και μην λες τα δικα΄σου. Αναβάλλεται για άλλη συνεδρίαση λέει. Ποιος ξέρει τι ***** θα λέγανε για να το αναβάλλουνε και να πάνε σάλλη συνεδρίαση
Anonymous

Δυστηχως, δηλαδη για ποτε παη η αλλη συνεδριαση δεν ειπαν τιποτα, αυτοι...
Anonymous

Καλησπερα. Μην κανετε τους συνταγματολογους. Θα πρεπει να μαθουμε τι εννοει με την προταση "Η ψήφισή του στο σύνολο αναβάλλεται για άλλη συνεδρίαση". Εγω ειδα και διαβασα οτι ψηφισαν ολα τα αρθρα. Μπορει να υπαρχει και αλλη διαδικασια αυριο ψηφιση απο Επιτροπη (δειτε http://www.parliament.gr/ergasies/nomodetails.asp?lawid=1377) Μην βιαζεστε να βγαλετε συμπερασματα γιατι μπορει να εκτεθειτε. Περιμενετε μεχρι αυριο και θα μαθουμε σιγουρα.
Δινω ενα παραδειγμα αλλου νομου (τσεκαρετε απλα)
Σε καθε περιπτωση λογικα το θεμα θα πρεπει να ξεμπερδεψει αυριο γιατι απο το Σαββατο 6:00 το πρωι ξεκιναν συζητηση για τον προυπολογισμο. Μην απελπιζεστε και μην μας περνατε και μας λανθασμενα συναισθηματα που μεχρι στιγμης δεν εχουν διασταυρωθει απολυτα. Καλο βραδυ σε ολους.
Anonymous

ΕΜΘ έγραψε:Δυστηχως, δηλαδη για ποτε παη η αλλη συνεδριαση δεν ειπαν τιποτα, αυτοι...
σιγουρα για μετα τις 7 ιανουαριου... Εικόνα
Anonymous

Δινω το παραδειγμα ενος αλλου νομου που εχει τελειωσει. Ξεχασα να σας το δωσω ειναι το προηγουμενο νομοσχεδιο που κατατεθηκε πριν το δικο μας.

http://www.parliament.gr/ergasies/nomodetails.asp?lawid=1374
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης