ΞΕΣΚΙΣΜΑ έγραψε:Ολοι αυτοι οι καριωληδες, θα παρουν πετσα τωρα. Αιμα θα τους παη ο κωλαρακος. ***** τα κωλοβυσματα σας γιωταδες, τελιωμενοι. Παλιο παρταλια της κοινωνιας. Γι αυτους τους παραπανω λεω στις λιστες. Τους εβαλα εκη να τους δειτε. Στη φορα ολα. Που ειναι η αξιοκρατια που ειπαν οι πασοκοι, *****. Κ αυτοι τα ιδια σκατα ειναι. Συνχαρητηρια που τους ψηφισατε εσεις οι παραπανω. Γλυφτες...
Κ μην τρελενεσαι τοσο πολυ κ παθεις τιποτα... Κ η κουτση Μαρικα το ηξερε οτι γινονται αυτα σε ολα τα γραφεια ανεξαρτητου κομματος, Απο τον πιο μικρο βουλευτη μεχρι τους υπουργους.
Εσυ που γραφεις με 10 διαφορετικα ψευδωνυμα (o γνωστος που αυτοεπιβεβαιωνεται αλλα καρφωνεται απο τα ορθογραφικα του) Κ μας μετεφερες την τρελη ειδηση. Βαρα τωρα κ μια επιληψια να συνερθεις κ ασε μας στην ησυχια μας...
Παναγιωτης έγραψε: Εσυ που γραφεις με 10 διαφορετικα ψευδωνυμα (o γνωστος που αυτοεπιβεβαιωνεται αλλα καρφωνεται απο τα ορθογραφικα του) Κ μας μετεφερες την τρελη ειδηση. Βαρα τωρα κ μια επιληψια να συνερθεις κ ασε μας στην ησυχια μας...
Απορω γιατι κανετε ετσι; Ειναι καποιο νεο που δεν το ξεραμε; Ακουσαμε και ειδαμε κατι που δεν γνωριζαμε; Αμαν πια στην ελλαδα ζουμε βισμοκρατια; Τη το παιζει τωρα ο τριανταφυλοπουλος ΑΓΙΟΣ; Το κομμα του υποστηριζει και αυτος να ριξει καποιους για να ανεωαζει καποιυς αλλους. Και να σας πω κατι στην τελικη για τον στρατο μιλαμε και εγω αν ημουν πανω απο 3 χρονια πανω στον εβρο ναι ρε φιλε θα εβαζα βισμα για να φυγω απο κει δεν καταλαβα τι θα ειμουν εγω; Και σταματιστε να το παιζετε ολοι αγιοι εδω λες και εσεις δεν πειρατε κανενα τηλεφωνακι για να μπητε εποπ η για να να παρετε καμια μεταθεσει αντε γιατι τα παιρνω ειμαστε ξαφνικα εμεις εδω παναγιες ελεος πια παντα θα γινετε αυτο στην ελλαδαρα μας γιατι πολυ απλα Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...
Όταν το Μάιο εγώ ο ίδιος άνοιγα το έν λόγω θέμα δεν πίστευα ποτέ ότι θα κατέληγε να γίνει το 'Super Star' με την Χριστίνα Λαμπίρη. Το θέμα μας εδώ είναι τα αναθεματισμένα Αποτελέσματα του Στρατού Ξηράς που αφορούν τους ΕΠ. ΟΠ. Άς μην ξεφεύγουμε απο αυτή (την λεπτή ομολογώ για ορισμένους) γραμμη. Ευχαριστώ που (δεν) με ακούσατε.
Εγω ομως ειδα αυτα τα αναθεματισμενα χαρτια εδω σε αυτο το θεμα δεν θα κατσω να ψαχνω που ειναι το καινουριο θεμα οποιος εβαλε αυτα τα ΑΓΙΑ χαρτια σε αυτον να την πετε εγω τα ειδα και ειπα την γνωμη μου αυτο σας πειραζει πια τι να το πω τι να το πω xaxaxaxaxa
Μόνο που εγώ δεν στοχοποίησα κάποιον/α ούτε έθιξα κάποια προσωπικότητα. Μιλάω γενικά και απευθύνομαι σε όλους ότι εδώ δεν είμαστε ούτε για να φαγωνόμαστε μεταξύ μας ούτε για να δημιουργούμε κλίμα πολέμου. Είμαστε όλοι εκνευρισμένοι με όλη αυτή την κατάσταση που επικρατεί αλλά άς μην ξεφεύγουμε απο τα όρια μας. Άς πατάμε πάνω στο θέμα μας. Εύχομαι να βγούν επιτέλους αυτά τα αναθεματισμένα και να την φορέσουμε επιτέλους την στολή.
Διακρινο σπασμοδικας κινισης και μια νευρικοτις; Τι γινετε ρε αμα ειχατε εσεις βισμα δεν θα το βαζατε να πατε καπου καλυτερα; Τι σας φτενε τα παιδια ρε; Δεν ντρεπεστε λιγο... Οσο για το βουλεφτι το σιγκεκριμενο επιδη ειμαι απο καρδιτσα και ξερω τι παιζη ειναι το παιδι γαμησετα... Αλλα εχει βοιθησει πολυ κοσμακη... Λες και δεν ξερατε οτι δεν ειναι τιποτα αξιοκρατικο εδω στιν ελλαδα τωρα εκπλαγικατε με το εξης σκανδαλο... Αντε γεια ρε
ΤΗ ΕΙΧΕΣ ΓΙΑΝΝΗ... ΤΡΙΧΑ ΠΑΝΤΑ xaxaxaxaxΓια του λόγου τ' αληθές σαν παράδειγμα θες Μεταθέσεις απ' τον Έβρο κατευθείαν στο Γ. Ε. Σ. Μ' ένα ντριν το ρουσφέτι αποκτά υπόσταση Κι απ' τον σπίτι στο στρατόπεδο μικραίνει η απόσταση...