Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Απλα αν αυριο δεν βγουν εδω μεσα δεν ξαναπιστευω κανεναν μα κανεναν... Πειτε απο που ειναι η πηγη και να ειναι αμεσα οχι ο θειος του θειου το προπαππου του παππου μου που πολεμησε με τον Κολωκοτρωνη και πειτε μας και εμας κατι απο το πιστευω μεχρι το οτι ισχυει εχει μεγαλη διαφορα... Μακαρι να βγουν αυριο να τελειωσουν τα βασανα μας... Ψηφιστηκε την προηγουμενη εβδομαδα πεεριμενουμε μονο το ΦΕΚ που παραπανω απο 3εργασιμες ημερες δεν κανει και ειπαν 15 με 20 δεκεμβριου αρα υπομονη και ολα θα μπουν σε μια σειρα ειναι κριμα να τσακωνομαστε ολοι στην ιδια θεση ειμαστε αν ειμαστε ολοι μαζι σε αυτο και ο ενας υποστηριζει τον αλλον ολα θα γινουν πιο ανωδινα... Αν βγουν αυριο καλη επιτυχια παιδακια... Με το καλο να μας μπει και ο χρονος... Καληνυχτα
Anonymous

Καλημέρα σε όλους. Πρώτη φορά γράφω και ελπίζω να φέρω γούρι και να τελειώσει η αγωνία όλων σήμερα. Αν, λέμε τώρα αν, βγούν καλή επιτυχία σε όλους! Και όποιος μάθει κάτι το ρίχνει στο τραπέζι.
Anonymous

Καλημερα σε ολους και πιστευω να ειναι καλη... Λογικα αν βγουν αν βγουν θα βγουν μετα της 12 το μεσημερι οπως εβγαιναν οι ημερομηνιες για τις αλες διαδικασιες... Τελος παντων οποιος μαθει κατι το λεει καλη σας μερα και καλα αποτελεσματα καλη επιτυχια...
Anonymous

Ρε μαγκες προσπαθειστε να παρετε τηλεφωνο στο ΓΕΣ η στα γραφεια πληροφοριων των εποπ που δινει η προκυρηξη σε αθηνα η θεσσαλονικη και ρωτηστε αν βγαινουν σημερα, εγω εχω φραγη και μολις το ανακαλυψαΕικόνα
Anonymous

Ειχα παρει στα ΓΕΣ πριν 2 εβδομαδα και μου ειπαν γυρο στις 14 τους πηρα χθες και δεν ηξεραν. Οποτε ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι τους γινετε!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Καλημερα

πηρα στα τηλ που γραφει η προκυρηξη αλλα δε ξερουν κατι

κ πηρα κ στου βενιζελου κ μου ειπαν απο την καινουργια χρονια...

Anonymous

Διαβάζω εδώ και καιρό αυτο το site αλλα είπα να γράψω όταν τηα έφτανα στο αμίν όπως και έγεινε ! Οι πληροφορίες όπως ολοι μας καταλάβαμε ενιμερόνοται την ίδια μέρα με εμάς με διαφορά ωρών. Απο εκεί και πέρα το μόνο πλέον έγιρο είνε η δήλωση του Βένιζέλου σε κάπια εφημερίδα μέσα στον Νοέμβρη για πίνακες εντός Δεκέμβρη το ειχα διαβάσει στο άρμυ. Τώρα εμείς σε τι να βασιστούμε για τους πίνακες που έχουν καταντίσει κακόγουστο αστείο δεν γνωρίζω... Όσο μπορείτε σινεχίστε να ενιμερώνετε έγειρα :) Καλή Επιτιχια σε ολους παιδιά !

Anonymous

Παιδιά ένας γνωστός μου που είναι στο ΓΕΣ μου είπε οτι θα βγούνε σήμεραΕικόνα

Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Το ευχομαστε ολοι να ειναι ετσι!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βλέπω πληθαίνουν οι εκτιμήσεις που λένε ότι βγαίνουν σήμερα!
Για να δούμε.Εικόνα
Anonymous

Καλημερα παιδια. εγω σας ελεγα και δε με πιστευατε οτι τα αποτελεσματα θα βγουνε τη νεα χρονια. ετσι κι εγω αποφασισα και πηρα τηλ στο γραφειο ενημερωσης βορειου ελλαδος και στο γες. η απαντηση και των δυο ηταν<< αγνωστο δεν γνωριζουμε... >>

Anonymous

Την προηγούμενη φορα που βγήκαν τα αποτελέσματα έπαιρνα τηλ. Και μου έλεγαν οτι δεν γνώριζαν πότε θα βγούν και το ίδιο απόγεθμα βγήκαν!

Anonymous

nina έγραψε: Την προηγούμενη φορα που βγήκαν τα αποτελέσματα έπαιρνα τηλ. Και μου έλεγαν οτι δεν γνώριζαν πότε θα βγούν και το ίδιο απόγεθμα βγήκαν!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΙΝΑ ΜΟΥ... ΜΑΚΑΡΙ...
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 259

Δημοσίευση από D.Y.K »

Καταρχήν μην παίρνετε τηλέφωνα, δεν θα μπεί ΚΑΝΕΝΑΣ στην διαδικασία να σας ενημερώσει είτε γιατί έχουν τέτοιες εντολές, είτε γιατί βαριούνται να σας απαντήσουν με τον φόβο μην τους πιάσετε κουβέντα.
Αυτό είναι de facto. Συγγενής μου δουλεύει σαν υπάλληλος σε κάποιο Υπουργείο και τα γνωρίζω πολύ καλά τα πράγματα. Τα αποτελέσματα θα βγούν σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς καμμιά ενημέρωση αδέρφια μου.
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

kostas έγραψε:Καλημερα παιδια. Δηλαδη ειναι σιγουρο οτι θα βγουν σημερα;
δυστυχως δε μπορουμε να ειμαστε σιγουροι για τιποτα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες