Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλα οτι πεις, φενετε ποιος περνει ληγμενα... Εκει που λες θα παρουν 1600 τωρα μας λες οτι ηταν μια σκεψη που περασε απο τον υπουργο...
Δεν περνει μια βδομαδα, μπες σε εκεινη την σελιδα που εδωσες πιο πανω ψαξε λιγο και θα δεις σε ποσο καιρο βγαινει ο αριθμος φεκ...
Anonymous

Υποσχεθηκαν πολλα κ δεν εκαναν τπτ οι κυριοι των πρωτων 100 ημερων που θα διναν λεφτα κ δεν ξερω κ εγω τι αλλο οχι 1600 να μην παρουν κανεναν γινεται; Να γινει χαμος; Χαμος ομως να σου πω μετα πως ανεβοκατεβαινουν τον μαρτιο οι κυβερνησεις κ 1600 πολλους σκεφτονται να παρουν αν το σκεφτονται καλυτερα ας την ακυρωσουν οι φασιστες με τα πρασινα κασκολ
Anonymous

Για πες μας εσυ ρε ντινο ποσο καιρο κανει να παρει φεκ ενας νομοσ;
Anonymous

Το νομοσχεδιο δεν εχει ψηφιστει ακομη απο την οκομελεια. Αυτο θα γινει την ερχομενη εβδομαδα. Οσο για τα αποτελεσματα θα βγουνε μεσα γεναρη και η καταταξη θα γινει μεσα φεβρουαριου. Οσο για το αν παρουν και τα 2000 ατομα ειναι αγνωστο γιατι η κυβερνηση σκεφτεται να παρει λιγοτερους λογω της νεας οικονομικης πολιτικης. Κατι ακουστηκε για 1600 ατομα. Αυτα εμαθα πριν 25 λεπτα και δεν με νοιαζει αν με πιστευετε αλλα σταματηστε μερικοι να ξεσηκωνετε τον κοσμο.ΑΥΤΑ ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΓΩ...

Anonymous

Μπες εδω http://www.vouli.gr/ergasies/nomosxedia.asp και κατω απο εκει που γραφει νομοι εχει διαφορα πατα σε ολα και τσεκαρε τον αριθμο φεκ.
Θα δεις οτι δεν ειναι σταθερος.
Οποτε μην λες σε 7 μερες.

Φιλε εποπ εσυ να πιστευεις οτι σε λενε και θα πας μπροστα.
Το να αμφιβαλεις και να σκευτεσε τι πραγματικα γινετε γυρο σου ειναι υγεια...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 41
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

NEOS έγραψε:Οσο για το αν παρουν και τα 2000 ατομα ειναι αγνωστο γιατι η κυβερνηση σκεφτεται να παρει λιγοτερους λογω της νεας οικονομικης πολιτικης. Κατι ακουστηκε για 1600 ατομα. Αυτα εμαθα πριν 25 λεπτα και δεν με νοιαζει αν με πιστευετε αλλα σταματηστε μερικοι να ξεσηκωνετε τον κοσμο.

Που το διάβασες αυτό; Μου διαφεύγει.
Δώσε μας ένα λινκ να δούμε και εμείς ποιος λέει τι.

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Ρε παιδια, τι φαγωμαρα ειναι αυτη; Ηρεμηστε λιγο... Αντι ακουτε τον εναν κ τον αλλον γιατι δεν ενημερωνεστε απο την ιστοσελιδα του αρμυ; Εγω τουλαχιστον αυτο κανω απο τοτε που δεν βγηκαν τα αποτελεσματα... Ενημερωνομαι αποκλειστικα κ μονο απο την σελιδα του αρμυ
Dum spiro spero
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Να σταματησουμε λιγο τις ασυναρτησιες και ν περιμενουμε να δουμε τι θα γινει αυτη την εβδομαδα. Υπομονη λιγο. Το ξερετε πως οτι λετε δεν ισχυει. Κατι παρομοια λεγανε λιγο μετα τις εκλογες οτι η προκυρηξει μας ακυρωθηκε και αλλα τετοια. Ηρεμηστε και θα δουμε. Απλα οτι ξερει ο καθενας ας το κρατησει γιαυτον. Οποιος ενδιαφερετε για τα αποτελεσματα καθε μεσημερι ας μπαινει στο www.army.gr και θα μαθει. Τπτ αλλο

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εχουμε σαυτο το θεμα 190 σελιδες και ζητημα αν στις μισες λεγονται εγκυρα πραγματα
Anonymous

Ρε μην λετε οτι να ναι εδω μεσα! Η Διαταγη γραφει 2,000 αυτο δεν αλλαζει με τιποτα!

Anonymous

Petris Εσύ δεν έλεγες ότι στάνταρ θα βγούν αυτή την εβδομάδα;

Απο που το ξέρεις φίλε μου και είσαι τόσο σίγουρος;

Δώσε μας τα φώτα σου!
#eva#
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από #eva# »

Περιμένατε που περιμένατε τόσο καιρό, κάντε λίγη υπομονή ακόμη. Νομίζω ότι εδώ που φτάσαμε δεν έχει τόσο σημασία το πότε θα βγουν τα αποτελέσματα όσο τα ίδια τα αποτελέσματα. Υπομονή λοιπόν. Εξάλλου, κανείς δε νομίζω ότι μπορεί να ενημερώσει με 100% σιγουριά για την ημερομηνία... Οπότε, μην αναλώνεστε σε αυτό. Εγώ στην αεροπορία έχω κάνει αίτηση και απ'ό, τι βλεπω ξεκίνησαν κι εκεί τις προβλέψεις... Υπομονή και ενημέρωση από τα αρμόδια σάιτ. Καλή επιτυχία σε όλους.
Anonymous

ΠΕΜΠΤΗ

1. Ώρα 9.30΄ - Αίθουσα «Προέδρου Δημητρίου Γεωργ. Παπασπύρου» (150)

Η ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ θα συνεδριάσει, με θέμα ημερήσιας διάταξης:

Ενημέρωση, σύμφωνα με το άρθρο 36 παρ.7 του Κανονισμού της Βουλής, από τον Υπουργό Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Ιωάννη Ραγκούση, για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης «Ανάρτηση αποφάσεων και πράξεων Κυβερνητικών και Αυτοδιοικητικών Οργάνων Διοίκησης καθώς και Οργάνων Διοίκησης Φορέων στο Διαδίκτυο».

Anonymous

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11409&subid=2&pubid=8506963
Το γραφει ξεκαθαρα για δεκεμβριο.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης