Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Καλησπερα εχεις δικιο μολις εμαθα οτι εκκρεμουν καποιες διαδικασιες οι οποιες αφορουν την πληρη ψηφιση απο την ολομελεια βουλης! Δεν τελειωσαν δηλ ολα απο μερος βουλης! Παρακαλω δ μπορω να πω την πηγη μου, αλλα λεω και γω αυτο: Γεναρη μου ειπαν οτι βγαινουν. Λυπαμαι που αργουν αλλα ενδιαφερομαι και γω. Οποτε το ιδιο ψαχνομαι.
Anonymous

Οκ τι να πω... Νομικος δεν ειμαι. Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λετε, απλα εχει ψηφιστει απο μια επιτροπη και οχι απο ολη την βουλη. Πω πω μπερδευτικα... Αααααχχχχχχχχ!

mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

Παναγιωτης έγραψε:Οκ τι να πω... Νομικος δεν ειμαι. Μπορει να ειναι ετσι οπως τα λετε, απλα εχει ψηφιστει απο μια επιτροπη και οχι απο ολη την βουλη. Πω πω μπερδευτικα... Αααααχχχχχχχχ!

αστα να πανε... Το μαρτυριο μας δεν τελειωνει!
Anonymous

Ρε παλικαρια. το σημαντικο ειναι οτι τα πραγματα πηραν μια σειρα... τωρα δυο βδομαδες πρην η δυο βδομαδες μετα αυτο εμενα δεν μου λεει τιποτα... αν ειναι να μπω θα μπω αυτο εχει σημασια. σταματιστε να ανχονεστε και να χανετε χρονια απο την ζωη σας. οτι ειναι να γινει θα γινει.
Captain G.
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Captain G. »

Μεχρι την Παρασκευη που μας ερχεται θα εχουν βγει... Ξεκολλατε λιγο! Δεν εκκρεμει τιποτα ακομα το ΦΕΚ περιμενουμε.

Anonymous

Το νομοσχεδιο δεν εχει ψηφιστει ακομη απο την οκομελεια. Αυτο θα γινει την ερχομενη εβδομαδα. Οσο για τα αποτελεσματα θα βγουνε μεσα γεναρη και η καταταξη θα γινει μεσα φεβρουαριου. Οσο για το αν παρουν και τα 2000 ατομα ειναι αγνωστο γιατι η κυβερνηση σκεφτεται να παρει λιγοτερους λογω της νεας οικονομικης πολιτικης. Κατι ακουστηκε για 1600 ατομα. Αυτα εμαθα πριν 25 λεπτα και δεν με νοιαζει αν με πιστευετε αλλα σταματηστε μερικοι να ξεσηκωνετε τον κοσμο.

Anonymous

Εχεις δικιο φιλε για τα 1600 ατομα το εχω ακουσει και εγω εδω και καιρο απο 2 βουλευτες αλλα δεν το ανεφερα γιατι δεν θα το πιστευε κανεις.
Anonymous

Υπαρχουν πολοι που μπαινουν εδω παραλπιροφορουν παιζουν με την αγωνια μας και μαλλον μετα γελαν.
Ερχεστε σε συγκροση απο τα λεγομενα σας με αυτους που υποστηριζουν οτι τα αποτελεσματα εχουν βγει και απλα περιμενουν μια υπογρφη για να δημοσιευθουν...
Τα αποτελεσματα θα βγουν και μπορει να δηκαιοθητε.
Οσοι απλα πεζετε με την αγωνια μας να ξερετε οτι θα ερθει και η ωρα που θα το πληρωσετε πολλυ ακριβα...
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Δικαιο εχουν τα παιδια που λενε για λιγοετρα ατομα, αλλα οχι για 1600. Εμενα δυο πολυ εμπιστοι που ειναι μεσα στη βουλη μου ειπαν για 1601 η για 1599 ατομα. Παιζεται γιατι δεν εχουν να πληρωσουν 2000 ατομα. Ηθελα να το πω πριν την προκυρηξη αλλα δε θα με πιστευε κανεις. Ευτυχως το ειπαν τα παιδια και συμφωνω μαζι τους
Anonymous

Τι ***** λέτε ρε όλοι σας. Ο καθένας πλάθει και από μία ιστορία για να νοιώθει αυτός ενταξη απέναντι στον εαυτό του, αλλα και για να ξεσηκώνει και τους υπόλοιπους. Ακου εκεί 1601 και 1599 ατομα. Οχι τους 300 του Λεωνίδα θα πάρουν μόνο που είναι γερά εκπαιδευμένοι και ξέρουν από σκληραγώγηση και τους υπόλοιπους 1700 θα τους αφήσουν για την επόμενη προκύρηξη (αν βγει). Χαλαρώστε λίγο ρε σεις χαλαρώστε. Την φάγατε την προκύρηξη στο τέλος θα μας την ακυρώσουν και θα φταίτε εσείς. Παντως και γω πιστεύω ότι θαργήσουν να βγούνε ταποτελέσματα. Με το νέο έτος παίδες. Μην περιμένετε Χριστουγεννιάτικο δώρο απτην βουλή. Καληνύχτα σας και υπομονή όπως κάνουμε όλοι μας
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Ε ναι ρε συ... Τρελλα πουλανε οι πιο πανω; Εμεις τη χαριζουμε! Ετσι για να φευγει το αγχος Ευχαριστα
Anonymous

Παλι καλα που δεν παιρνουν 666 ατομα! Κατευθυαν στον πολεμο! Και τα νουμερα κυκλοφορουν εδω μεσα παντως
Anonymous

Παιδια θα με θυμηθειτε τον γεναρη... Μακαρι λεω μακαρι να βγω ψευτης...
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από kallitexnis »

Κωστης έγραψε:kallitexnis καλησπερα! Μηπως γνωριζεις καποιο νεοτερο σχετικα με τα αποτελεσματα; Θα βγουν εντος του 2009 η θα περιμενουμε κ αλλο; Ευχαριστω!
Απ'όσα γνωρίζω και όσα μου έχουν πει ένστολοι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί μέσα στο 2009. Έχει συμβεί και στο παρελθόν και Πιθανόν θα συμβεί και τώρα... Ευχαριστώ...
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Anonymous

Μεστη βδομαδα τα σπουδαια! Και μην λεει ο καθενας εδω μεσα οτι να ναι και στενοχωρητε τον κοσμο!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης