Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
hunter.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hunter. »

guest έγραψε:Γυvαικα ειμαι... Εχεις δικιο ετσι ειμαι κ εγω σε καταλαβαινω...
ωχ το διορθωνω sorryΕικόνα
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 83

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Δε βγαινουν ομως Δεεεεε βγαινουν λεμεε... Ελα και δε μπορω να ακουω η ουρα και η τριχα εμεινε... Γιατι 2 χρονια τωρα... Σφαλιαρες απο βυσματα τροω. Καθολου αξιοκρατια... Και παλι φετος... Καποια τρυπα θα υπαρχει δεν υπαρχει περιπτωση... Τλσπ... Θα δουμε

sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

anuWay bardon για το υφος... Απλα. Τι να πω... ! Ε. Λ. Ε. Ο. ς
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παιδια ακουω τον εναν δινω για 3 φορα ακουω τον αλλον δινω για 4 φορα συγνωμη ρε παιδια αλλα αν καποιοι δινεται σε ειδικοτητες που παιρνουν 10 και 15 ατομα χαμενο παιχνιδι ειναι... Η γνωμη μου ειναι δηλωστε σε δυσκολες ειδικοτητες πχ τεθωρακισμενα και εκει που παιρνουν πολλους...
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας

Αγαπητε μου... Ακου να μαθαινεις! Περσι δηλωσα.(πεζικο 150 8εσεισ) φετος δηλωσα τεθωρακισμενα... (γνωριζοντας περι ειδικοτητας) και παλι σου λεω οτι φοβαμαι... Βυσματα... Εχω βγαλει αθληματα τα παντα... Εχω αγγλικα πληροφικη κτλ... Και παλι Φοβαμαι για τεθωρακισμενα... Περσυ σε 200 ατομα π διναμε αθληματα ημουν απο τα 2 ατομα π ταβγαλαμε και μας κοιτουσαν λες και κατεβηκαμε Να διακριθουμε. Και σε πληροφορω και τα 2 ατομα (δηλαδη και εγω) ειμαστε εκτος... Επιλαχοντες και καλα... Σε ειδικοτητες Πεζικου και τ8... Τι να πω! Απλα κριμα γιατι καποιοι μπαινουν και φευγουν μεσα σε μια βδομαδα... (και βαζουν βισματα τρελα σου λεωω). Και αλλοι... Απογοητευονται οσο δε παει
Anonymous

'Ωρα 10.00΄ - Αίθουσα «Προέδρου Αθανασίου Κωνστ. Τσαλδάρη» (223) θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Συνέχιση της επεξεργασίας και εξέτασης του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης « Αναμόρφωση συστήματος προσλήψεων στο δημόσιο τομέα ».(3η συνεδρίαση)

ας μου απαντησει καποιος αυτο για εμας δεν ειναι;

hunter.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hunter. »

Δεν ξερω εγω, ξερει κανεις να μας διαφωτίσει ;
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Ναι! Συντομα θα υπαρξουν εξελιξεις
Anonymous

Αραχτε τσακαλακια θα ψιφιστη μεχρι την αλλη βδομαδα μετα αλλες διο βδομαδες μεχρι να βγει στο φεκ. Ι προσοπικη μου αποψη ειναι οτι η καταταχι θα γινει μετα τις γιορτες... Απο 9 εως 15 γεναρη. Τελιος προσοπικη μου αποψη ετσι. Δεν ακουσα τιποτα απο τα συμφραζομενα το συμπερενω... Και βγαλτε αυτο με τα ελληνικα γραμματα. Υπαρχουμαι και καπιοι που ειμαστε υπερβολικα ανορθογραφοι... Εικόνα
Anonymous

Καλημερα. Ναι για εμας ειναι φιλε. Το εχουμε ανεβασει απο χτες κιολας. Ψαχνω να βρω τι ειπωθηκε στην δευτερη συνεδριαση δηλαδη χτες αν γινοναν να μαθουμε και σημερα. Αν το βρει καποιος να το ανεβασει. Ειναι πολυ σημαντικο να βρεθει να διαπιστωσουμε αν ολα πανε καλα η εχουν αλλο κωλλυμα.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Eleos έγραψε:Καλημερα. Ναι για εμας ειναι φιλε. Το εχουμε ανεβασει απο χτες κιολας. Ψαχνω να βρω τι ειπωθηκε στην δευτερη συνεδριαση δηλαδη χτες αν γινοναν να μαθουμε και σημερα. Αν το βρει καποιος να το ανεβασει. Ειναι πολυ σημαντικο να βρεθει να διαπιστωσουμε αν ολα πανε καλα η εχουν αλλο κωλλυμα.

Μπηκα να βρω κατι αλλα δεν βρηκα...
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Δεν υπαρχει καμια ενημερωση πουθενα. Μαυρα μεσανυχτα εχουμε ολοι. Τωρα οσοι λενε οτι ρωτησαν τα βυσματα τους και τους ειπαν διαφορα, εγω δεν τα πιστευω. Και καλο θα ειναι να μη τα πιστευει κανεις. Ας τα πιστευει μονο αυτος που τα λεει
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Τα πραγματα ειναι δυσκολα και στο θεμα τον ειδικοτητων και στα μορια δεν ξερουμε τι ακριβως παιζει. Αυτοι εκει πανω στο γ. Ε. Σ ξερουν. Και θα περασουν αυτους που ξερουν και θελουν και αντε να περασουν και κανα 10αρια ατομα με την αξια τους... Δεν ξερω αλλα ετσι πιστευω εγω για τον χοντροβενιζελο μιλαμε και το πασοκ. Καταλαβενεται τη γινεται... Σιγα πειξαμε στην αξιοκρατια τοσα χρονια και απο τα 2 μεγαλα κομματα
Anonymous

tre έγραψε:
DjPanahs έγραψε:Τα πραγματα ειναι δυσκολα και στο θεμα τον ειδικοτητων και στα μορια δεν ξερουμε τι ακριβως παιζει. Αυτοι εκει πανω στο γ. Ε. Σ ξερουν. Και θα περασουν αυτους που ξερουν και θελουν και αντε να περασουν και κανα 10αρια ατομα με την αξια τους... Δεν ξερω αλλα ετσι πιστευω εγω για τον χοντροβενιζελο μιλαμε και το πασοκ. Καταλαβενεται τη γινεται... Σιγα πειξαμε στην αξιοκρατια τοσα χρονια και απο τα 2 μεγαλα κομματα

ΜΕΓΑ λάθος αλλά δεν μπω κάν στην διαδικασία να πώ για ΑΚΟΜΑ μια φορά ότι όλοι θα μπούν με την αξία τους

τι σε κανει να πιστευεις οτι θα ειναι αξιοκρατικα τα αποτελεσματα;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης