Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια γεια σας οσοι εχετε καποιο γνωστο ζητηστε του να μαθει αν ειστε στον πινακα επιτυχοντων. Μπορει να γινει αυτο εγω εμαθα πριν λιγο οτι δεν ειμαι Μεσα. Ευχομαι καλη επιτυχια σε εσας.
hunter.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hunter. »

; έγραψε:Παιδια γεια σας οσοι εχετε καποιο γνωστο ζητηστε του να μαθει αν ειστε στον πινακα επιτυχοντων. Μπορει να γινει αυτο εγω εμαθα πριν λιγο οτι δεν ειμαι Μεσα. Ευχομαι καλη επιτυχια σε εσας.
λυπαμαι... Αλλα θα ακολουθήσουν κιαλες προκυρηξεις ισω εκει να εχεις πιο μεγαλη τυχη. Καλη επιτυχια και σε εσενα για το μελλον
Anonymous

Ενα συμπερασμα βγαινει αγνωστε απο το μυνημα σου. Ενα οτι για να μαθεις τα αποτελεσματα εχεις καλο βισμα και παρ ολα αυτα δεν εισαι μεσα. Συνεπως αξιοκρατικα τα αποτελεσματα.
Anonymous

Καλη επιτυχια σε ολους παιδια και οσοι δεν περασουν μην το βαζετε κατω. Θα βρεθει κατι καλυτερο. Καθε ενας θα βρει το δρομο του. Αλλως αργα αλλο γρηγορα αλλα θα το βρει.
hunter.
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από hunter. »

<< Παντα καθε εμποδιο για καλο λενε>>
Anonymous

Δεν εχω μεγαλο βυσμα παιδια δυστηχως. Απο την αρχη μου ειχε πει οτι δεν μπορει να κανει και πολλα πραγματα. Οποτε και εσεις μπορειτε να μαθετε αν εισαστε μεσα ή οχι και βαλετε τελος στην αγωνια σας.
Anonymous

Οσο για αξιοκρατικα αποτελεσματα: Εχω περασει ολα τα αθληματα και συγκεντρωνω 350 μορια χωρις την συνεντευξη. Δεν ξερω αν ειναι αρκετα τα μορια μου τα συμπερασματα δικα σας γιατι εγω δεν εχω εμπειρια πανω στους διαγωνισμους των εποπ ήταν η πρωτη φορα που εδωσα.
Anonymous

Παιδια δεν μπορω να πω περισσοτερα γιατι οπως ξερετε παρακολουθουντε τα παντα και δεν θελω να εκθεσω κοσμο (βυσμα) αλλα δεν ήταν ειδικοτητα που ζητουσε 10 ατομα για παραδειγμα
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

; έγραψε:Παιδια δεν μπορω να πω περισσοτερα γιατι οπως ξερετε παρακολουθουντε τα παντα και δεν θελω να εκθεσω κοσμο (βυσμα) αλλα δεν ήταν ειδικοτητα που ζητουσε 10 ατομα για παραδειγμα

πες μας σε παρακαλω σε τι ειδικοτητα εμεινες εκτος με 350, τουλαχιστον να μην ΑΓΩΝΙΟΥΜΕ ΑΔΙΚΑ για αποτελεσματα...
ή εστω ποσα ατομα επαιρνε η ειδικοτητα που δηλωσες!S.O.S!
Anonymous

Εγώ δυστυχώς δεν έχω τον γνωστό για να τα μάθω... Επίσημα πότε βγαίνουν;
Anonymous

Φιλαρακι απαντησε μας ! Καταλαβε και την δικια μας την αγωνια
Anonymous

Για καταξη Ιανουαριο εμαθα για αποτελεσματα πανω στην απογοητευση μου δεν το συγκρατησα. Θα φροντισω να ξαναρωτησω και θα σας πω. Για το ποσα ατομα ζητουσε η ειδικοτητα που δήλωσα θα σας πω περιπου 30 με 50 ατομα δεν μπορω να σας πω ακριβως λυπαμαι αλλα ελπιζω να βοήθησα
Anonymous

Υποθετω οτι δηλωσες κατι με διαβιβασεις λογικα ! Ευχαριστουμε παντως φιλε μου
Anonymous

Μην στεναχωριεσαι ; Ξερεις ποσα ατομα την κανουν πριν ακομη ορκιστουν, παρα πολλοι... Αν εισαι στους επιλαχοντες εχεις καποιες ελπιδες νομιζω γιατι τα μορια σου δεν ειναι και παρα πολυ χαμηλα. Ακομη κ ετσι να μην ειναι οπως εχεις ακουσει ερχονται κ αλλες προκηρυξεις ΕΠΟΠ μεσα στο 2010. Μην το βαζεις κατω.

Anonymous

Χρηστος έγραψε:Υποθετω οτι δηλωσες κατι με διαβιβασεις λογικα ! Ευχαριστουμε παντως φιλε μου

Δεν ειναι μονο οι ΔΒ Εκτος απο το ΠΖ ολες οι αλλες ειδικοτητες 30-50 ατομα παιρνουν τωρα που να καταλαβουμε!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης