Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Παίδες άσχετο αλλά στο αρμυ εδώ και 20 λεπτά προσπαθώ και δεν μπαίνει...
Συμφωνω μαζί σου ελεος κ εγω τα ιδια ελεγα κ καποιοι με εβριζαν. Πιστευουν οτι απο την στιγμη που ακουν καταθεση νομοσχεδιου εννοειται οτι ψηφιστηκε κιολας. Δεν Είναι ετσι... Εχουμε ψωμι ακομη παιδιά... Και ειναι στην διακριτικη τους ευχερια αν γουσταρουν να το καθυστερησουν παραπανω απο το κανονικο. Σκεφτειται οτι στα νοσοκομεια που καιγονται για προσληψεις λογω πανδημιας δεν μπορουν να κανουν προσληψεις εξαιτιας του παγωματος που επικρατει. Για μας νομιζεται ότι θα καουν να τον βγάλουν με συνοπτικες διαδικασίες; Γραμμενους κανονικα μας εχουν
Αυτο συμφωνω κ εγω παιδια θα κατηιστερησουν πολυ πιστευω για να βγουν τα αποτελεσματα αδικα τα περιμενουμε τωρα μετα τις γιορτες θα βγουνε μεχρι να βγει φεκ κ τα σχετικα θα παρει πολυ ακομα ασε που κ η βουλη τελος του μηνα κλεινει για ενα διαστημα οποτε... Αδικα ελπιζουμε
Επειδη ειμαι και εγω υποψηφιος και καταλαβαινω την αγωνια σας. Σας δινω μια σημαντικη πληροφορια
Το νομοσχεδιο (προσοχη οχι νομος) κατατεθηκε στις 02/12/09 και εκρεμει
διαβαστε σχετικα
http://www.parliament.gr/ergasies/nomodetails.asp?lawid=1377
Το νομοσχεδιο τωρα αυτο ειναι το σημαντικο θα συζητηθει την τριτη και ωρα 12 αιθουσα 223
οριστε και το λινκ
http://www.parliament.gr/ergasies/sinedriaseis.asp
Προσοχη για να μην παρεξηγηθω δεν ξερω αμα ψηφιστει κιολας γιατι για το νομοσχεδιο που αφορα το προυπολογισμο εχουν γινει 3-4 συνεδριασεις και ακομα εχει μελλον. Το δικο μας ομως νομοσχεδιο εχει δωθει σε δημοσια διαβουλευση μια εβδομαδα και πιστευω οτι δεν θα το κουρασουν και πολυ. Θα περιμενουμε να παρει ΦΕΚ μετα (απο 3 μερες εως και μηνα). Λογω της ιδιαιτεροτητας μας πιστευω να το βιαστουν και 15-20 περιπου να αρχισουμε να περιμενουμε. Μπορει ομως να βγει και νωριτερα μπορει ομως και αργοτερα. Σε καθε περιπτωση απλα ηρεμειστε λιγο. Ειμαστε πια στο τελος και μετραμε πια αντιστροφα. Θελω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους και ενα μεγαλο Μπραβο σε ολους μας. Το αξιζουμε.
Το νομοσχεδιο (προσοχη οχι νομος) κατατεθηκε στις 02/12/09 και εκρεμει
διαβαστε σχετικα
http://www.parliament.gr/ergasies/nomodetails.asp?lawid=1377
Το νομοσχεδιο τωρα αυτο ειναι το σημαντικο θα συζητηθει την τριτη και ωρα 12 αιθουσα 223
οριστε και το λινκ
http://www.parliament.gr/ergasies/sinedriaseis.asp
Προσοχη για να μην παρεξηγηθω δεν ξερω αμα ψηφιστει κιολας γιατι για το νομοσχεδιο που αφορα το προυπολογισμο εχουν γινει 3-4 συνεδριασεις και ακομα εχει μελλον. Το δικο μας ομως νομοσχεδιο εχει δωθει σε δημοσια διαβουλευση μια εβδομαδα και πιστευω οτι δεν θα το κουρασουν και πολυ. Θα περιμενουμε να παρει ΦΕΚ μετα (απο 3 μερες εως και μηνα). Λογω της ιδιαιτεροτητας μας πιστευω να το βιαστουν και 15-20 περιπου να αρχισουμε να περιμενουμε. Μπορει ομως να βγει και νωριτερα μπορει ομως και αργοτερα. Σε καθε περιπτωση απλα ηρεμειστε λιγο. Ειμαστε πια στο τελος και μετραμε πια αντιστροφα. Θελω να ευχηθω καλη επιτυχια σε ολους και ενα μεγαλο Μπραβο σε ολους μας. Το αξιζουμε.
Ενα παραδειγμα εφερε ο ελεος δεν ειναι και κανονας!
Εγω επισης ειδα οτι μετα την ψυφιση σε δυο μερες βγαινει ο αριθμος φεκ!
Οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι θα βγουν εντος του μηνα και η καταταξη τον ιανουαριο.
Και νομιζω οσοι το εχουν ψαξει συμφωνουν μαζι μου.
Παναγιωτη μιλας σαν να θες να περιμενεις...
Εγω επισης ειδα οτι μετα την ψυφιση σε δυο μερες βγαινει ο αριθμος φεκ!
Οι δικες μου πληροφοριες λενε οτι θα βγουν εντος του μηνα και η καταταξη τον ιανουαριο.
Και νομιζω οσοι το εχουν ψαξει συμφωνουν μαζι μου.
Παναγιωτη μιλας σαν να θες να περιμενεις...
Αυτα έλεγα χθες έλεος κ μεχρι μαλακα με ειπαν... Αντε που ειστε εσείς που λέγατε οτι μεσα στην βδομαδα θα βγουν τα αποτελέσματα και θα εκπλαγουμε ολοι;
Φιλε φενετε τι ανθρωπος εισαι καυευτιαν να βρισεις και να μιωσεις τον αλλο...
Δεν διαφονει κανεις οτι αυτα που λες ειναι ανοητες σκεψεις!
Μπορεις να εχεις οποια αποψη θες αλλοστε διχνει και την κριση σου γραφοντας αυτα που γραφεις!
Δεν διαφονει κανεις οτι αυτα που λες ειναι ανοητες σκεψεις!
Μπορεις να εχεις οποια αποψη θες αλλοστε διχνει και την κριση σου γραφοντας αυτα που γραφεις!
Οχι κανεις λαθος Ντινο, απλα μ'αρεσει να ειμαι ρεαλιστης. Απο την στιγμη που μεχρι αυριο θα το συζητουν και θα ακολουθησουν κ αλλες συζητησεις αφου θα περάσει από αρκετες επιτροπές, θα περιμένουμε και καποιο διάστημα για το ΦΕΚ, άρα βάση λογικής θα Καυστερησει αρκετό καιρό ακόμη. Μπορει να είμαι λίγο απότομος γιατι με εκνευριζουν καποιοι που είναι απόλυτοι ότι θα βγουν τα αποτελεσματα αυτη την βδομάδα κ ξεσηκώνουν τον κοσμο. Μακάρι να ήταν έτσι αλλά είναι προτιμότερο να παταμε στα ποδια μας παρά να πετάμε στα συννεφα.
Δεν σας καταλαβαινω γιατι τσακωνεστε; Εχουμε καταλαβει ολοι το ποσο χαλια ειναι τα οικονομικα του κρατους κ σε λιγο καιρο θα πρεπει να πληρωσουν κ τον 13 μισθο το γιατι το καθυστερουν μπορει κανεις ευκολα να το καταλαβει... Δεν θα σκασουν κ για μας αν θα μπουμε η οχι... Ειναι το τελευταιο που τους νοιαζει... Αν μας καθυστερησουν κανα μηνα ακομη γλιτωνουν πολλα χρηματα κ μαυτα που θα μας εδιναν μπορουν να πληρωσουν αλλα... Γιατι να μην το κανουν; Κ εγω θα το σκεφτομουν στην θεση τους αν το ταμειο ειναι μειον... Οπως κ να εχει καποια στιγμη θα βγουν τι Τωρα τι μετα σημασια εχει να μαστε μεσα υπομονη κ οτι ειναι να γινει θα γινει...
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 74
hunter έγραψε:Αντε καλα χριστουγενα... Απο του χρονου θα μπουμε... Σιγα να μην μας παρουν τωρα και να μας δωσουν και το δωρο, μια αναλυση 900 περιπου ευρο χ 2000 = 1800000
αν εχω και την αμφιβολια οτι αμα μπεναμε τωρα θα περναμε το μισο δωρο
εμπαση περιπτωση οπως και να εχει ειναι πολλα τα λεφτα και δεν ειναι λαλακες να τα δωσουν
αφου μπορουν να τα γλιτωσουν
αντε παλι με το θεμα του δωρου! Δεν δικαιουσαι τιποτα και αυριο να παρουσιαζοσουν!
Λοιπον παιδια ακουστε οκ; Οσο αφορα για τις προσληψεις στα νοσοκομεια ειμαι νοσηλευτης και τα ξερω δεν παιρνουν ατομα γιατι πολυ απλα δεν εχουν να τα πληρωσουν οχι γιατι εχουν παγωσει... Εδω και 3 χρονια μιλανε οτι θα παρουν ατομα στα νοσοκομεια και ακομα περιμενουμε... Οσο αφορα τωα για το στρατο το εχετε κανει θεμα ολων μας μας εχουν σπασει τα νευρα και ειναι αυτονοητο νομιζω με τοσο καιρο αναμονη... Ζηστε και κατι αλλο ξεχαστητε λιγο και οταν βγουν ολοι μας θα το δουμε... Μν αγχωνεστε αδικα και τσακωνεστε για αιτιες 3ων δεν θα πω να κανουμε υπομονη γιατι εχει εξαντληθει πλεον αλλα συνεχειστε την ζωη σας περα απο τα αποτελεσματα του στρατου και ολα θα ερθουν στην ωρα τουσ... Τα λεμε και χαλαρωστε...
Εχουμε κανενα νεο; Τελικα θα βγουν τ αποτελεσματα;
Εχουμε κανενα νεο; Τ αποτελεσματα θα βγουν; Ποτεεεεεεεεε;
Περιμενε μεχρι αυριο στις 11 θα βγουν. ΕΛΕΟΣ Ρε ***** μου μερικοι απο εσας ειστε *****. Καλα ρε jimis δεν μπορεις να διαβασεις λιγο στο φορουμ. Για αυτες τις ερωτησεις που κανεις μονο ενας εχει απαντηση Ο Θ Ε Ο Σ
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 132
Μη τσακονεσται παιδια... Και αφειστε τα δωρα, δε ξερει κανεις ποιος θα περασει κ ποιος οχι, φτασατε κ στα δωρα εσεις. Μακαρι να τα βγαλουν πριν τις γιορτες κ να μην μας βασανιζουν αλλο κ μας βαζουν να τσακονωμαστε μεταξη μας. Ολοι μας κοροιδευουν σε αυτη τη χωρα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης