Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Χαλαρωστε λιγο μερικοι... και ειπα... οτι και εγω ειμαι μες στο κωλο αγχοσ... το εθνος λεει : σε μεταγενεστερη ημερομηνια απο την αρχικα προγραμματισμενη θα ανακοινωθουν οι πινακες βαθμολογιες κατα ειδικοτητα και σειρα επιτυχιας, καθως και το προγραμμα των εξετασεων (ψυχοτεχνικεσ-αθλητικες -υγειονομικες δοκιμασιεσ) των υποψιφιων εποπ ναυτικου αεροποριας και στρατολογιας λογω της επικειμενης νομοθετικης ρυθμισης για την καταργηση της συντεντευξης τψν υποψηφιων ΕΠΟΠ. αξιζει να σημειωθει οτι η σχετικη νομοθετικη ρυθμιση δεν εχει κατατεθει ακομη προς ψηφιση στη βουλη απο τον υπουργο εθνικης αμυνας με αποτελσμα να παει πισω ολη η διαδικασια των τριων διαγωνισμων για επαγγελματιες οπλιτεσ... τελος δεκεμβριου οι βαθμολογιεσ...
αυτα λεει το εθνος εργασια σημερα!
αυτα λεει το εθνος εργασια σημερα!
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 73
Πανω κατω τα γνωριζαμε αυτα... Δεν αλλαξε κατι οποτε ας κανουμε αυτο που ξερουμε καλυτερα... ΥΠΟΜΟΝΗ, ας ηρεμησουμε τωρα &Βλεπουμε
Καλησπερα. ο αντρας μου ειναι στρατιωτικος και πληροφορηθηκε οτι τα αποελεσματα θα τα ανακοινωσουν τον δεκεμβρη και η καταταξη των επιτυχοντων αρχες γεναρη. εμπιστα και σιγουρα σας το λεω. ελπιζω να σας βοηθησα.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Και εγω αυτο ακριβως πιστευω... Εδω περσι μας ειχαν ξεσξησει με επιλαχων... Βγηκε η καινουργια προκυρηξη και μεις περιμεναμε ακομα... Αποτελσματα Απτη προηγουμενη...
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Καλησπερα σας. ειναι η δευτερη φορα που γραφω εδω περα κ ο λογος ειναι επειδη κατανοω απολυτα κ νιωθω τα υπολοιποα 1999 ατομα που εδωσαν μαζι μου. σημερα πηρα τηλ κ μου ειπαν οτι να ξαναπαρω στις 15/12. επειδη εχω χασει πολυ υπνο κ ηρεμια απο ολο αυτο το θεμα διοτι μονο εγω ξερω ποσο πολλυ θελω να περασω οπως κ ελαχιστα ατομα γενικα η συνβουλη μου ειναι οτι πρεπει να καταλαβετε οτι ουτε με διαδηλωσεις ουτε με οτιδηποτε -διοτι το ΓΕΣ δεν ειναι παιδικη χαρα- αλλο εκτος της υπομονησ κ της πειθαρχιας. κοινως πρεπει να βρασουμε στον ζουμι μας συνεχιστε της ζωη σας κ σταματηστε να καιτε τον εγκεφαλο σας με ερωτησεις κ σπασιμο νευρων. αυτο πρωσπαθω να κανω κ εγω. το νεο θα πεσει σαν βομβα οταν γινει με το καλο. καλο κουραγιο κ υπομονη σε οοοολα τα παιδια
Παιδια η καταταξη θα γινει Ιανουαριο 100%. Δεν χρειαζεται να εισαι μεντιουμ να το καταλαβει καποιος ουτε να εχει τρομερο βυσμα... Δια της ατοπου απαγωγης φαινεται οτι τα αποτελεσματα θα ανακοινωθουν τελος αντε μεσα δεκεμβρη και αναγκαστηκα η καταταξη θα γινει γεναρη. Ακομα δεν εχει κατατεθει ο νομος. Εκτιμαται οτι θα κατατεθει εως 4 δεκεμβρη. Θελει τουλαχιστον 2 βδομαδες για να ψηφιστει. Αρα φτανουμε μεσα δεκεμβρη περιπου. Τοτε θα ανακοινωσουν τα αποτελεσματα αλλα δεν γινεται να γινει τοτε καταταξη γιατι ειναι γιορτες...
Παιδια δεν ξερω τι να πιστεψω. Ολοι περιμενουμε. Υπαρχει καμια αληθινη ημερομινια για τα αποτελεσματα εποπ;
Τα αποτελεσματα θα βγουν τελος Δεκεμβρίου. Πηγη: Εφημεριδα έθνος στο ενθετο εργασία.
Το θεμα μας ειναι ποτε θα βγουν τ αποτελεσματα και ετσι ωπος διχνουν τα πραγματα μεχρι να κλεισει ο χρονος θα βγουν δεν υπαρχει περιπτωση να μην βγουν.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 10
- Επάγγελμα: Γραφίστας
- Επικοινωνία:
Πιστεύω πως αυτό θα ειναι το επόμενο βήμα: Να φαγωνόμαστε μεταξύ μας.
Αργ'α η γρήγορα, εφ'όσσον θα επικρατήσει χάος, ο νόμος της ζούγκλας θα πρεπει να παρέμβει, και τότε μόνον το Αληθινό και δυνατότερο αρσενικό της ζούγκλας θα έχει τον έλεγχο των ζώων. Περιμενετε, και θα δείτε για τί σας μιλάω...

Οσο και να ελπιζουμε και να θελουμε η καταταξη δεν θα γινει φετος. Μετα τις γιορτες. Αλλα τα αποτελεσματα θα βγουν το δεκεβρη
Τα αποτελεσματα θα βγουν και θα γινει καταταξη. Μα καλα ποτε δεν πεφτω εξω!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 22
GRG.ST έγραψε:Που ειναι η μπαλα; Οεο;

ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
Στο www.army.gr σημερα εχει ανακοινωση οτι τα αποτελεσματα θα βγουν σε μεταγενεστερη ημερομηνια. λες και δεν το ξεραμε. το ποτε θελουμε να μαθουμε
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες