Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εδω που τα λεμε το εθνος δεν ειναι και το πιο αξιοπιστο οποτε και να λεει κατι μπαρουφες θα ειναι
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Οσοι λενε οτι τους ειπανε για 15/12, τι θα γινει τοτε; Θα βγουν τα αποτελεσματα ή θα βγει καποια ανακοινωση εκεινη την μερα;

margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

Μα ελεος... Ποσο θα τραβηξει πλεον αυτη η ιστορια;
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Εστηλα αυτο στο : nfo@ypes.gr

Καλη σας μέρα,
Ελπίζω πραγματικα καποιος να διαβάσει το παρον e-mail. Να ακουσει το παραπονο μου, το οποιο ειναι και παραπονο 2000 αλλων ανθρωπων. Ολοι εμεις... Ανηκουμε στα παιδια που εδωσαν για εποπ και τελειωσαν οι διαδικασίες μας πλήρως στις 2-10-09 και ακομα δεν εχουν βγει να αποτελεσματα ενω βαση της προκηρυξης θα επρεπε να εχουν βγει απο τις 2-11-09. Παρακαλω καντε κατι... Δεν αντεχουμε αλλο. Σε περιπτωση που Δεν βγει εως την παρασκευη καποια ανακοινωση, κατα παρα πιθανοτητα, απο δευτερα θα μας βρείτε μπροστα στο ΓΕΣ να διαδηλωνουμε.

ευχαριστω.

ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ. ΑΛΛΑ ΕΛΠΙΖΩ.

ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

ολοι αυτο αναριωτιομαστε... μεχρι που θα το τραβηξουνε; Μεχρι ποτε;

Anonymous

Φιλε μου τι περιμενεις απο μια τρτοκοσμικη χωρα που κυβερνιεται απο απατεονες ψευτες, ανευθηνους και καθηστεριμενους; Δεν εχουμε κρατος στην Ελλαδα! Και ομως αφτοι που μας κυβερναναι ειναι αυτοι που μας αντοιπροσοπευουν
H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 10
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

Τελικα το ρητό επιβεβαιόνεται: Η βλακεία ΕΙΝΑΙ ανίκητη, τελικά. Που πήγαν τα Forums που πρεπει να εισαι μέλος για να σχολιάσεις; "Μπαίνει" ο κάθε λογης μωρός, και τσαμπουνάει οτι σουρεάλ του έρχεται εκείνη τη στιγμή. "Δεν μπορω άλλο, μου σπάσανε τα μύδια" "Εγώ εχω βύσμα και είμαι αραχτός" "Εμένα μου ειπε ο αδερφός του μπατζανάκη του κουνιάδου του γείτονα, οτι 1+1 κάνει 2" Φυσικά, η επόμενη απάντηση που θα πάρω ειναι η εξής παιδική: "Αμα δε σ'αρέσει, να μην το βλέπεις" την οποία θα έλεγε ειται ένα 10χρονο, ειται ένας φανατισμένος Παοκτσής. Και επειδή όπως ειπα και στην αρχή, Η βλακεία ειναι ανίκητη, κανένας δεν θα δώσει ουσιαστική σημασία σε αυτό το σχόλιο, και θα συνεχίσει το καθήκον του σαν καλός και φιλότιμος Spammer...
Anonymous

Φιλε hannibal κανεις μεγαλο λαθος... Οσοι μπαινουν κ λενε ετσι την γνωμη τους το κανουν επειδη κ αυτοι θελουν να μαθουν κ να διασταυτωσουν τις πληροφοριες που ακουσαν μην ξεχνας η ελπιδα πεθαινει τελευταια μιας κ σου αρεσουν τα ρητα... Κ εγω σου λεω γινομαι μελος κ ολοι οι υπολοιποι τι νομιζεις θα αλλαξει κατι σε αυτα που λενε τα παιδια; Παλι τα ιδια θα λενε. Το θεμα μας δεν ειναι αυτο αλλα το να μαθουμε στα σιγουρα τι θα γινει με τα αποτελεσματα Λογο του αγχους που εχουμε ολοι μας δημιουργουμε αυτην την κατασταση... Λογικο καποιοι να εκνευριζονται γιατι αγχονονται ακομη περισσοτερο με τοση ασαφεια...

takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Συμφωνω με τα σχολια σου για το στρατο αλλα θα διαφωνισω με το σχολιο για την ομαδα. Μαλλον πρεπει να εισαι Αρης ε;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω εστειλα mail πριν 2 εβδομαδες και απαντηση δεν πηρα. Αν απαντησουν σε σενα πες μας τι σου ειπαν
Anonymous

Πηρε κανενας τηλ να ρωτησει τι γινετε; Δεν εχουμε κανενα νεο Και στις εφιμεριδες δεν αναφερονται καθολου στο προβλημα μας.
Anonymous

Οσες φορεςκ να τους παρουμε τηλ παλι τα ιδια θα μας λενε γινεται χαμος κανεις δεν ξερει κατι κ επειτα ειναι τοσα πολλα που συμβαινουν ταυτοχρονα κ πρεπει να κανουν που θα αργησουν τα αποτελεσματα ρε παιδια

Anonymous

Θεωρω οτι τα αποτελεσματα θα βγουν ιανουαριο... Αυτο το πραισθημα εχω... Μακαρι να κανω λαθοσ

margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Μην το λες αυτο... Σε παρακαλω. Οχι ιανουαριο... Ας ελπισουμε να βγουν τελη νοεμβρη τουλαχιστον. Αχχχχχχχχχχ... Αν υπαρχει θεος. ***** τα βυσματα μου *****.

Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 73

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Παιδια δεν το παιζουμε στο Στοιχημα; Οποιος το βρει θα χεστει στο χρημα... Ουτε να μπει δεν θα θελει! Χαχαχαχα! Ειπα &Εγω μια μ... Α να περασει η ωρα! Μην με παρεξηγησετε Υποψηφιος ειμαι &Εγω αλλα σε αλλο Σωμα! Καλη μας επιτυχια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες