Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδιά απο πότε γίναν 1700 οι επιτυχώντες, έχω χάσει κανένα επισόδειο; Μήπως αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι είναι μ... Αφού 2000 θέσεις προκήρύχθηκαν... Δηλαδή θα μας τρελάνουν.

Anonymous

Φιλε μου
1) δεν εγραψες την πηγη που βρηκες αυτο το κειμενο.
2) Δεν αναφερει κατι καινουργιο κιολας.
3) Συμφωνω με φανη.
4) Απο κει να καταλαβεις 2000-1700 (εχασε στο δρομο 300 ατομα) ποσο σοβαρο δημοσιευμα ειναι αυτο που ανεβασες.
5) Μετραει ομως η προσπαθεια και δεν πειραζει.
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 74

Δημοσίευση από mila82 »

φανη έγραψε:Παιδιά απο πότε γίναν 1700 οι επιτυχώντες, έχω χάσει κανένα επισόδειο; Μήπως αυτά που γράφουν οι δημοσιογράφοι είναι μ... Αφού 2000 θέσεις προκήρύχθηκαν... Δηλαδή θα μας τρελάνουν.

την ιδια απορια ειχα και εγω την ημερα που το διαβασα... Λοιπον να σας πω οτι το αρθρο αυτο ηταν της εφημεριδας Εθνος. Αναξιοπιστη ως συνηθως...
Anonymous

Ακαρνανα αμα δεν σου αρεσει το κουβαδακι σου και πηγαινε σε αλλη παραλια να παιξεις. Καθενας προσπαθει να βοηθησει. Τι πεταγεσαι εσυ σαν την... Δεν σε βαλαμε δικηγορο στα τετοια μας. Χαλαρωσε λιγακι.
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Πηρα στη σολωνος και μου ειπανε δευτερα τα αποτελεσματα... ελπιζω να ειναι αληθεια! αλλα και μια φιλη που εδωσε ναυτικο της ειπαν πως το προγραμμα τους βγαινει δευτερα μαζι με τα αποτελεσματα του στρατου ξηρας. και την δευτερα να μην ειναι μεσα στην εβδομαδα θα ειναι πιστευω. ποσο να το τραβηξουν! αυτα εμαθα αλλα απλα το ειπα δεν ξερω αν αληθευει γιατι οπως θα εχετε παρατηρησει ολοι καθε φορα λενε αλλα στον καθενα!
Anonymous

Εχω λεω οτι για να βγουν τα αποτελεσματα πρεπει να εκδοθει ο νομος στην εφημεριδα της κυβερνησεως (οπως αναφερεται στο Αρθρο 12 του καινουργιου σχεδιο νομου) αυτο θα αργησει οπως ειναι λογικο.

Anonymous

Ρε ιωαννα αφου η προκηρυξη λέει πως οι πίνακες για αθλητικες κτλ θα αναρτηθοθν στο internet απο 10-13 δεκεμβρίου. Τι θα ανακηνώσουν την επόμενη εβδομάδα;

ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Λογικο. αλλα το χειροτερο ειναι αυτη η γαιδουρισια αδιαφορια... κανεις δεν εχει ενημερωσει για τιποτα. το μονο που κανουμε εδω ειναι παρηγορια ο ενας στον αλλο. ωστε περνοντας οι μερες με το σημερα θα βγουν... αυριο θα βγουν να περασει ο καιρος και να μη μας πολυφανει![;) ]
ΙΩΑΝΝΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Δημοσίευση από ΙΩΑΝΝΑ »

Δεν ξερω καθολου για τα αλλα σωματα τι γινεται. εγω ειπα τι ειπαν στη φιλη μου. απο εκει και περα...
Anonymous

Μολις πηρα στη σολωνος τηλεφωνο και μου ειπαν μετα της 15 δεκεμβριου ισως να ξερουν κατι. αλλα μου τονισε μετα της 15/12!

Anonymous

Έλα; Γη επικοινωνεί με Άρη. Ένα δύο. Ενα δύο. Με ακούτε; Τι είναι αυτά που λές που το βρήκες αυτό;

Anonymous

Τον Σάκη ρωτάω
Anonymous

Μπορείς να μου το εξηγησεις εσύ;

Anonymous

Γνωριζει κανεις ποσο περιπου χρειαζεται απο τοτε που ψηφιζεται ο νομος μεχρι να δημοσιευτει στην εφημεριδα της κυβερνησεως;

Anonymous

Ρε παιδια ημαρτον που λεει και ο γεωργιου. Φελιχ εδω δεν στεκει αυτο που λες. Ειναι ειδικη περιπτωση.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες