Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Προσεχε μην κλαψεις στα αληθεια ομως στο τελος! Φιλικα
marianthoyla
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από marianthoyla »

Ο νομος εχει κατεβει στην βουλη κ απο οτι εχω μαθει πρεπει να περιμενουμε τα αποτελεσματα γυρω στης 3 Δεκεμβρη. Οσο για την καταταξη θα ειναι σιγουρα μετα τα χριστουγεννα δλδ Ιανουαριο γιατι η νεα "κυβερνηση"" (ο θεος να την κανει) δεν θελει να πληρωσει το δωρο των χριστουγεννων... Εικόνα
Anonymous

Και να μην με παρουν δε θα κλαψω να σαι σιγουρη. Αφου το ευχηθηκα στον αι βασιλη. Τι δεν υπαρχει;
Anonymous

Λοιπον το πρωι Στη νετ Ακουσα οτι η καταταξη εποπ ξηρας θα γινει αρχες του 2010. Το μεσημερι στο μεγκα ακουσα οτι ακυρωνονται ολες οι προσληψεις για το 2010 εκτος απο το υπουργειο υγειας, ασφαλειας και κατι αλλο. Δε θελω να πεταχτουν τωρα οι εξυπνοι απο δω μεσα και να πουν οτι η δικια μας προκυρηξη ψηφιστηκε Και δεν ειναι νομιμο κ. Τ. Λ. Αυτο Θα γινει επειδη στο συνεδριο που εγινε στις βρυξελες Ειδανε οτι Στην ελλαδα Εχουν γινει 29.000 προσληψεις, πολυ παραπανω απο το επιτρεπτο για αυτο το λογο σταματαν ολα για εναν χρονο. Οποιος θελει το πιστευει και οποιος θελει ας παρει Τηλεφωνο το βυσματακι του,(που απο οτι καταλαβα ολοι εχετε εδω μεσα, λεγοντας: "εγω εμαθα, εμενα μου ειπανε κ. Τ. Λ. ") Και ας μας πει το βυσμα που εγω πιστευω οτι θα ειναι ενας απλος λοχαγος, οτι δεν ισχυει αυτο που εγινε στις βρυξελες... Αυτα απο μενα... Θα τα πουμε το πρωι με νεοτερα
Anonymous

Τι ειναι αυτα που λες; Μπειτε να κανετε καμια υπηρεσια να παμε σπιτια μας
Anonymous

Και κατι αλλο... Καλο θα ειναι αφου σας ενδιαφερει τοσο πολυ να ενημερωνεστε και λιγο απο ειδησεις. Ανοιξτε την τηλεοραση για 1 ωριτσα. Δεν ειναι κακο. Και εμενα με ενδιαφερει για αυτο τα ψαχνω. Με τη διαφορα οτι ψαχνω εγκυρες πηγες απο την τηλεοραση και οχι να παρακαλαω καποιον, να του δινω αξια και επειδη βαριεται να μιλαει να μου λεει παρε την αλλη βδομαδα ή θα βγουν μεχρι το δεκεμβριο. Αυτο για τελη της χρονιας, αληθεια σας λεω και δε θελω να κοροιδεψω κανεναν, μου το λεει και η γιαγια μου.: "μη στεναχωριεσαι αγορι μου μεχρι τελος του χρονου θα βγουνε"
Anonymous

δεκανεας έγραψε:Τι ειναι αυτα που λες; Μπειτε να κανετε καμια υπηρεσια να παμε σπιτια μας
τι εννοεις;
Anonymous

Καταρχην αυτα που λεω δεν τα βγαζω απτο μυαλο μου. Οποιος ακουει ειδησεις μπορει να τα επιβαιβεωσει
Anonymous

Φιλε ολα αυτα που λες δενουν πολλοι ωραια.
Αλλα ουσιαστηκα δεν εχεις κατι πιαστο για να αποδηξεις τα λεγομενα σου.
Τα δεδομενα αυτην την στηγμη ειναι οτι τα αποτελεσματα βγαινουν πριν τελειωσει η χρονια 2009 και η δικια μου λογικη λεει προσλαμβανομαστε 2009 και οχι 2010 οποτε παει στραφη ολος ο λογισμος σου.
Και ακομα αυτα που λες δεν τα ξερει κανενα αλλο παιδι πως γινετε να τα ξερεις μονο εσυ;
Κανεις εικασιες οκ.
Anonymous

ΑΓΝΩΣΤΟΣ έγραψε:Φιλε ολα αυτα που λες δενουν πολλοι ωραια.
Αλλα ουσιαστηκα δεν εχεις κατι πιαστο για να αποδηξεις τα λεγομενα σου.
Τα δεδομενα αυτην την στηγμη ειναι οτι τα αποτελεσματα βγαινουν πριν τελειωσει η χρονια 2009 και η δικια μου λογικη λεει προσλαμβανομαστε 2009 και οχι 2010 οποτε παει στραφη ολος ο λογισμος σου.
Και ακομα αυτα που λες δεν τα ξερει κανενα αλλο παιδι πως γινετε να τα ξερεις μονο εσυ;
Κανεις εικασιες οκ.
στις ειδησεις τα ακουσα. Δεν ειναι δικα μου λογια. Ή μηπως προτιμας να σου πω κ εγω οτι μουτο ειπε καποιος δικος μου απο το γες οπως λενε ολοι εδω μεσα. Ακου λιγο ειδησεις και μετα πες μου αν ειναι οικασιες
Anonymous

Εσυ διαφωνεις οτι θα βγουν τα αποτελεσματα πριν το νεο ετος, οπως ενεφερε εφημεριδα;
Anonymous

allages έγραψε:
δεκανεας έγραψε:Τι ειναι αυτα που λες; Μπειτε να κανετε καμια υπηρεσια να παμε σπιτια μας
τι εννοεις;
οι υπηρεσιες ειναι αρκετες κ μολις μπειτε εσεις θα μειωθουν σε εμας.
Anonymous

ΑΓΝΩΣΤΟΣ έγραψε:Εσυ διαφωνεις οτι θα βγουν τα αποτελεσματα πριν το νεο ετος, οπως ενεφερε εφημεριδα;
προσεξε κατι που θα σου πω... : Συμφωνεις οτι Ξεπαγωσαν οι προκυρηξεις εποπ; Βγηκανε τα ονοματα για Π. Α κ Π. Ν. Εχουν περασει 20 μερες απο τη μερα που θα βγαιναν τα Δικα μας. Πες μου εναν λογο που καθυστερουν. Εγω θα σου πω γιατι καθυστερουν, καθυστερουν γιατι επρεπε να γινει η συγκεντρωση στιε βρυξελες που ως κυριο λογο ειχε τις προσληψεις στην ελλαδα. Και παρε μια ιδεα απο τις ειδησεις του μεγκα σημερα. Αλλα καλο θα ειναι να τα ψαχνεις και μονος σου και να μη περιμενεις μονο απο δω μεσα να πληροφορηθεις. Ακου τα πρωτα λογια στις ειδησεις... http://www.megatv.com/summaries.asp?catid=14161

Anonymous

δεκανεας έγραψε:
allages έγραψε:
τι εννοεις;
οι υπηρεσιες ειναι αρκετες κ μολις μπειτε εσεις θα μειωθουν σε εμας.
αντε καλα
Anonymous

allages έγραψε:Λοιπον το πρωι Στη νετ Ακουσα οτι η καταταξη εποπ ξηρας θα γινει αρχες του 2010. Το μεσημερι στο μεγκα ακουσα οτι ακυρωνονται ολες οι προσληψεις για το 2010 εκτος απο το υπουργειο υγειας, ασφαλειας και κατι αλλο. Δε θελω να πεταχτουν τωρα οι εξυπνοι απο δω μεσα και να πουν οτι η δικια μας προκυρηξη ψηφιστηκε Και δεν ειναι νομιμο κ. Τ. Λ. Αυτο Θα γινει επειδη στο συνεδριο που εγινε στις βρυξελες Ειδανε οτι Στην ελλαδα Εχουν γινει 29.000 προσληψεις, πολυ παραπανω απο το επιτρεπτο για αυτο το λογο σταματαν ολα για εναν χρονο. Οποιος θελει το πιστευει και οποιος θελει ας παρει Τηλεφωνο το βυσματακι του,(που απο οτι καταλαβα ολοι εχετε εδω μεσα, λεγοντας: "εγω εμαθα, εμενα μου ειπανε κ. Τ. Λ. ") Και ας μας πει το βυσμα που εγω πιστευω οτι θα ειναι ενας απλος λοχαγος, οτι δεν ισχυει αυτο που εγινε στις βρυξελες... Αυτα απο μενα... Θα τα πουμε το πρωι με νεοτερα
Δεν γινεται αυτο που λες θα μπειτε. Δεν καταργειται τπτ. Καιγεται ο στρατος για ατομα κ αν δεν σας παρει τον βλεπω να μειωνεται Κ αλλο η δυναμη των μοναδων Λογω Παραιτησεων κ μετα θα τα φυλανε οι πολιτικοι τα στρατοπεδα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης