Μορφωτικό επίπεδο ΕΠΟΠ (2008)

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Κλειδωμένο

Ποιό νομίζετε οτι είναι το μορφωτικό επίπεδο αυτών που μπαίνουν ΕΠ.ΟΠ

Το δημοψήφισμα λήγει την Δευ Ιουν 15, 2009 5:13 pm

Γυμνάσιο
28
20%
Λύκειο
82
60%
ΑΕΙ / ΤΕΙ
27
20%

Σύνολο ψήφων: 137

Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
eleni sti
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ

Δημοσίευση από eleni sti »

Περιμένω και τα σχολιά σας
Prince_23
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Prince_23 »

Εγώ ψηφίζω γυμνάσιο και αν μιλήσουμε και για ΕΠΥ είναι ακόμα πιο χαμηλό, τουλ οι περισσότεροι γιατι ήταν απο τα χωράφια ή δεν είχαν που να πάνε. Φυσικά όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που το επιλέξανε απο ανάγκη
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Νομίζω ότι το χαμηλότερο που μπορείς να είσαι είναι Β' Λυκείου.

Ωστόσο υπάρχουν και επίσημα στατιστικά στοιχεία στο άρθρο για τους ΕΠΟΠ .

Μορφωτικό επίπεδο:

• το 51,79% έχει απολυτήριο Μέσης Εκπαίδευσης (απόφοιτοι Λυκείου και ΤΕΕ)
  • το 19,18% έχουν τελειώσει το Γυμνάσιο
  • το 0,24% έχει πτυχίο ΤΕΙ
  • το 0,05% διαθέτει πτυχίο ΑΕΙ
Ελένη, θα πρότεινα να αλλάξεις την ψηφοφορία και να βάλεις μεταπτυχιακές σπουδές, ΙΕΚ, ΤΕΙ κλπ.

Prince_23
Επικοινωνία:

yandr αυτά τα στατιστικά στοιχεία είναι απο την 1η σειρά εποπ; Γιατι ειλικρινά(εκτός αν έλεγαν ψέμματα) είχα γνωρίσει άτομα που δεν είχαν βγάλει το Λύκειο
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Είναι αρκετά παλιά στατιστικά, αλλά είναι επίσημα.

Δεν τους ρωτούσαν τι έχουν βγάλει, αλλά έβλεπαν τα χαρτιά που προσκόμισαν.

Το επίπεδο είναι γενικά χαμηλό (εξόσων γνωρίζω), όμως στην αεροπορία είναι αρκετά καλύτερα τα πράγματα και ανεβαίνει ο μέσος όρος.

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Η αληθεια ειναι οτι αρκετοι απο την πρωτη σειρα ειναι αποφοιτοι γυμνασιου.
Τουλαχιστον με τα χρονια αυτο βελτιωνεται και το επιπεδο γενικα γινεται καλυτερο
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 3
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Πάντως δεν πρόκειται να καταταχθούν απόφοιτοι ΑΕΙ-ΤΕΙ. Και ας το θέλουν οι επιτελείς.
Prince_23
Επικοινωνία:

μόνο αν βγάλουν κανένα τει της πλάκας(για εκείνον)και οι δικοί του θέλουν να τον δουν στρατιωτικό!!
kotsos
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από kotsos »

Συνηθως Λυκειο βγαζουν... αν ειχαν τπτ πτυχια στρατο θα μπαιναν;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

θανατος στους εποπ!

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Οι ΕΠΟΠ τι σου φταινε. Ο καθενας προσπαθει να αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια. Αν θες να τα βαλεις με καποιους , βαλτα με τις επιτροπες που πολλες φορες κανουν τα στραβα ματια...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Prince_23 έγραψε: Εγώ ψηφίζω γυμνάσιο και αν μιλήσουμε και για ΕΠΥ είναι ακόμα πιο χαμηλό, τουλ οι περισσότεροι γιατι ήταν απο τα χωράφια ή δεν είχαν που να πάνε. Φυσικά όμως υπάρχουν και οι εξαιρέσεις που το επιλέξανε απο ανάγκη
Μάθε να γράφεις σωστά και μετά πες ότι θες.

Όσο για τα ζώα που μιλάς αν δεν υπήρχαν θα τα είχες παίξει σε μία εβδομάδα κάνε υπηρεσία μέρα παρα μέρα (4 υπηρεσίες 11ωρης σκοπιάς )

είσαι εξυπνος ξέρεις αυτό που έχεις τον τενεκέ στο κεφάλι και αλλα πέντε κιλά στην πλάτη και να έχεις να γρασσάρεις 10 steyer και έλα να μου πεις πόσο μάγκας είσαι.

Αντί να κοιτάς να αλάξεις το λάθος το υπονομεύεις ;

Ντρέπομε ειληκρινά για ΚΑΠΟΙΟΥΣ αξιωματικούς

Wiseco2000 έγραψε:Οι ΕΠΟΠ τι σου φταινε. Ο καθενας προσπαθει να αρπαξει την ευκαιρια απο τα μαλλια. Αν θες να τα βαλεις με καποιους , βαλτα με τις επιτροπες που πολλες φορες κανουν τα στραβα ματια...
Εσύ τι τραγουδάς και εσένα στα ζώα σε έβαλε Εικόνα

Σε τι διαφέρουν οι ΕΠΥ από τους ΕΠΟΠ ;

Ξέρεις ;

Ε ;

Μάλλον όχι !!!Εικόνα

Παράτα τα forum δεν είναι για εσένα δίνεις δικαιόμα για σχόλια

eleni sti έγραψε: Περιμένω και τα σχολιά σας
Ναι τα σχολιά σας Εικόνα

Τι μόρφοση τι επίπεδο Θεέ μου.

Μπράβω είσαι υπέροχη.

Και μεγάλο μπράβω στον ΕΠΟΠ που σε έφτυσε.

tzitsiki έγραψε: θανατος στους εποπ!

Εσένα τι να σου πω μάλλον το ρετιρέ είναι άδειο.

Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας

joka έγραψε: Μάθε να γράφεις σωστά και μετά πες ότι θες.

Αυτο μαλλον πρεπει να το πεις στον εαυτο σου! Γιατι τα ορθογραφικα σου ειναι το κατι αλλο. Αλλα δεν ειμαι 'δω για να σε κρινω για αυτα, ανθρωπος εισαι και 'συ, οπως ολοι μας.
Το δικαιωμα που σου δινει το Internet και πιο συγκεκριμενα αυτο το forum να γραφεις και να εκφερεις τη γνωμη σου ελευθερα, χωρις ταυτοτητα, μαλλον το εχεις υπερεκτιμησει. Ναι στο διαλογο και στον αντιλογο, αλλα οχι στο επιπεδο που το οδηγεις.
Εαν εχεις προβληματα με τη δουλεια σου ή με το σπιτι σου, δεν ειναι αυτο το καταλληλο μερος για να ξεσπας. Ασε τους αλλους να λενε ο, τι τους κατεβει. Εσυ πρωτος, και με αυτα τα μηνυματα ριχνεις το δικο σου επιπεδο.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης

Δημοσίευση από yandr »

Ρε συ Joka, έγραψες ένα σωρό μηνύματα (τα συνένωσα) σχολιάζοντας τα πάντα εκτός από το θέμα της συζήτησης.

Όπως σου έγραψε και ο Wiseco2000, τα ορθογραφικά σου λάθη βγάζουν μάτια και παρόλα αυτά την λες στους άλλους για τα δικά τους λάθη.

Για τους ΕΠΟΠ έχεις να πεις κάτι;

Prince_23
Επικοινωνία:

joka έγραψε: Μάθε να γράφεις σωστά και μετά πες ότι θες.

Εγώ μια χαρά γράφω και αν θες να κάνεις μια παρατήρηση να τη διορθωσεις με τη δική σου απάντηση. Μη σχολιάζεις μόνο δώσε και τη δική σου άποψη.

joka έγραψε: Όσο για τα ζώα που μιλάς αν δεν υπήρχαν θα τα είχες παίξει σε μία εβδομάδα κάνε υπηρεσία μέρα παρα μέρα (4 υπηρεσίες 11ωρης σκοπιάς )

είσαι εξυπνος ξέρεις αυτό που έχεις τον τενεκέ στο κεφάλι και αλλα πέντε κιλά στην πλάτη και να έχεις να γρασσάρεις 10 steyer και έλα να μου πεις πόσο μάγκας είσαι.

1ον δεν είπα για ζώα. Είναι δικές σου λέξεις και μην παρερμηνεύεις τα λόγια μου. Πάλι καλά που είναι γραπτά και βλέπει ο καθένας τι έχει γράψει.
2ονΤο γρασάρισμα όπως και το λύσιμο και δέσιμο ερπύστριας τα έχω κάνει παρέα με Εποπ που ήταν οι εξαιρέσεις στον κανόνα και οι υπόλοιποι ήταν βασιλιάδες με τη φραπεδιά στον ίσκιο και κοιτάγανε. Γιατι αν μιλήσεις με ΕΠΟΠ θα σου πούνε και οι ίδιοι τα ίδια. Δεν είναι όλοι για αυτή τη δουλειά και κυρίως όταν οι ίδιοι που είναι πιο παλιοί κάθονται και χώνουν τους νέους. Για αυτό δεν έχεις πρόβλημα όμως;

joka έγραψε: Αντί να κοιτάς να αλάξεις το λάθος το υπονομεύεις ;

Δεν το υπονομεύω το αντίθετο, λέω την άποψη μου με σκοπό να δεχτώ γνώμες και απόψεις όχι όμως επίθεση. Ο καθένας έκανε τη θητεία του και έχει τις εμπειρίες του. Για τους ΕΠΟΠ είναι δουλειά τους και το επέλεξαν. Κάποιοι δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς λόγω οικονομικών ή άλλων προβλημάτων και συνεχίζουν. Αυτοί όμως που διαμαρτύρονται συνέχεια γιατί κάθονται και δεν φεύγουν; Τους αναγκάζει κανένας;
joka έγραψε:Ντρέπομε ειληκρινά για ΚΑΠΟΙΟΥΣ αξιωματικούς

Και εγώ το ίδιο. Δεν έχει σημασία ο βαθμός. Στο στρατό δείχνεις στοιχεία του χαρακτήρα σου και όταν πιέζεται και κάνει χρήση βαθμού σκέψου λίγο γιατί το έκανε; Ισως να ήταν κομπλεξικός αλλά ίσως να μην είχε άλλη λύση
joka έγραψε:Σε τι διαφέρουν οι ΕΠΥ από τους ΕΠΟΠ ;

Ξέρεις ;

Ε ;

Μάλλον όχι !!!Εικόνα

Εσύ που ξέρεις γιατι δεν μας δίνεις τα φώτα σου; Να μάθουμε και όλοι εμείς οι αδαής;

joka έγραψε:Παράτα τα forum δεν είναι για εσένα δίνεις δικαιόμα για σχόλια

Γι'αυτο είναι τα forum για να λέει ο καθένας τη γνώμη του ελεύθερα και είναι ελεύθερα τα σχόλια γιατι κάποιος που ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω καλό είναι να τα μοιράζεται για να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι. Το να κάνεις επίθεση και να κατηγορείς τον καθένα επειδή διαφωνείτε δεν είναι και ότι καλύτερο. Όλοι λέμε τη γνώμη μας και τις εμπειρίες μας. Ο καθένας μπορεί να πει ό, τι θέλει αρκεί να μην προσβάλει κανέναν.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες