Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Συναδελφε εμεις λεμε οτι ακουμε... Ετσι ειπανε, ετσι λεμε!

Ας ελπισουμε οτι αυτη την φορα δεν θα φαμε για αλλη μια φορα σκονη και αερα και οτι θα βγουν αυτα τα αποτελεσματα... Εχει καταντησει σηριαλ απο το φωσκολο το ολο πραγμα
Anonymous

Παιδιά εγω λέω να ασχοληθούμε με οτιδηποτε άλλο εκτός από αυτό γιατί έχει καταντήσει σπάσιμο νεύρων η υπόθεση. Κ εμένα με διαβεβαίωναν οτι θα βγούν σίγουρα την Παρασκεύη αλλα όλα αποδείχθηκαν κοροιδίες... Τους βαρέθηκα πραγματικα... Το μόνο σίγουρο είναι ότι το Περιβόητο νομοσχέδιο για τις προσληψεις θα βρίσκεται σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 18 την Τετάρτη, οπότε μέχρι αυτή την ημερομηνία δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγούν αποτελέσματα. Από τις 18 κ μετά πάει στην βουλή... Καμιά βδομάδα για να ψηφιστεί κ να δημοσιευθεί σε ΦΕΚ... Άρα βάση λογικής κ εγώ υποστηρίζω ότι στο τέλος του μήνα θα έχουμε αποτελέσματα...

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Εγω ενα δε μπορω να καταλαβω κ αν ξερει καποιος κατι ας μου πει.: Εχει αναφερθει οτι αλλαζει κ η ημερομηνια καταταξης ή ισχυει η 18/11 κ θα βγουν τα αποτελεσματα τελευταια στιγμη και θα τρεχουμε κ δε θα φτανουμε; ;

Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

illy έγραψε:Θα σας παρακαλούσα να μιλάτε καλύτερα κ να μην έρχεστε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις... Όσο για την ημερομηνία κατάταξης εννοείται ότι θα αλλάξει!
ευχαριστω αλλα οι παραξενοι τυποι πρεπει να φυγουν απο δω γιατι αποτι βλεπω Ξενερωσαν ολοι οι γνωστοι που ηταν εδω μαυτους και δεν μπαινουν οπως παλια. Κ αποτι βλεπω θα σταματησω κ Εγω. Οι βλακες ειναι ανικητοι. Απο μενα τουλαχιστον θα τα ξαναπουμε οταν βγουνε τα αποτελεσματα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 237

Δημοσίευση από illy »

Καλή σου επιτυχία κ καλά αποτελέσματα να έχεις!Εικόνα
Dum spiro spero
ΕΛΙΣΩ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΕΛΙΣΩ »

Παιδια μηπως υελικα ακυρωσουν το διαγωνισμό λογο "παγωμα" προσληψεων στο δημόσιο;
Anonymous

Καλησπερα παιδια... Να κανω μια ερωτηση και γω... Αν βγουν τα αποτελεσματα τελος του μηνος γτ ετσι πιστευω και γω ποτε λετε να ειναι η ημερομινια καταταξής; Μετα τα χριστουγεννα;
Anonymous

Παιδια εμενα μου ειπαν δευτεραενας φιλος που εδωσε για αεροπορια και εχει τρελλο βισμα... Αλλα μαλλον πιστευω πως τελος του μηνος αν δεν βγουνε και την δευτερα πρεπει να οργανωτηοθμε και να παμε καμια 20αρια ατομα στο υπουργειο εκ μερους ολων εδω μεσα ειναι κριμα... Δεν μορω να βρω δουλεια μηπως και με παρουν και τους κρεμμασω κα ειμαι χαλια... Περιμενω και την αποσυρση για το αμαξι μπορειται να καταλαβετε παντως χαλαρα και ολα θα φτιαξουν...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

nickel έγραψε: Παιδια εμενα μου ειπαν δευτεραενας φιλος που εδωσε για αεροπορια και εχει τρελλο βισμα... Αλλα μαλλον πιστευω πως τελος του μηνος αν δεν βγουνε και την δευτερα πρεπει να οργανωτηοθμε και να παμε καμια 20αρια ατομα στο υπουργειο εκ μερους ολων εδω μεσα ειναι κριμα... Δεν μορω να βρω δουλεια μηπως και με παρουν και τους κρεμμασω κα ειμαι χαλια... Περιμενω και την αποσυρση για το αμαξι μπορειται να καταλαβετε παντως χαλαρα και ολα θα φτιαξουν...
ποσο τρελο βυσμα για να τον εμπιστευτουμε; Γιατι καθε δευτερα κ τριτη ολοι λενε οτι το βυσμα τους ειπε θα βγουν
Anonymous

Ημ/νια καταταξης μετα τις γιορτες σιγουρα να το ξερετε θα γινει οπως την χειμερινη προκυρηξη που τα αποτελεσματα βγηκαν τα χριστουγεννα κ η καταταξη ηταν τον φλεβαρη.

αρα επειδη μερικοι θα ρωτησουν κ θα ξαναρωτησουν γτ ειναι "ακαταλληλοι" γενικα ) αποτελεσματα φετος καταταξη του χρονου μετα τις γιορτες

τελος να γινει κατι με αυτους που βριζουν κ σκορπουν τον τρομο στο φορουμ
Anonymous

Δεν ξερω ρε συ και εγω εςω τρελαθει αν δεν βγουνε και την δευτερα θα παρω τηλ αυτον που εβαλα εγω μηπως και μου πει τιποτα αλλ καθε φορα που τον παιρνω τηλ δεν ειναι σπιτι τι να πω παντως ξαναλεω καλο θα ηταν να παμε μια ομαδα παιδιων απο το υπουργειο γνωμη δεν ξερω αν παμε εκει ισως και φιλοτιμηθουν να πουν τιποτα
Anonymous

Όσο και να διαμαρτυρηθούμε δεν πρόκειται να γίνει τίποτα γιατί ο νόμος είναι πρός διαβούλευση μέχρι την επόμενη Τετάρτη. Μπορείτε να μπείτε στο σαιτ του Υπουργείου Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, που είναι το υπεύθυνο για το νόμο που θα καθορίζει τις προσλήψεις και να το δείτε με τα μάτια σας. Μετά τις 18 τους μηνός τα αποτελέσματα αφου ψηφιστεί ο νόμος. Το πιο πιθανό στο τέλος του μήνα. Όσο για την κατάταξη κ εγώ συμφωνώ με τα παιδιά που υποστηρίζουν οτι θα γίνει στις αρχές του νεου έτους, όπως με την προηγούμενη προκήρυξη. Καλή επιτυχία σε όλους... Κ υπομονή.

elen!
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από elen! »

Μας εχουν τρελανει αντε να δουμε!
Anonymous

παιδια μην μασατε. τα αποτελεσματα ερχοναι συντομα. μας εχεται ζαλισει με τα αποτελεσματα. να θυμαστε πως οι επιτυχωντες ειναι 2031και οι επιλαχων 350περιπου. βαση του νεου σχεδιου ειναι. μακαρι να μπορουσα να σας τα στειλω. αλλα ολα τα ελενχουν οπως ξερεται

Anonymous

Φιλε εισαι ωραιος.
Μας ανεβασες το ηθικο, λιγο.
Αλλα αν γινοταν να αναφερεις κατι ποιο συγκεκριμενο στο θεμα της ημερομηνιας;
Καλη τυχη σε ολους! Οπως λεει και ο πανω φιλος τα αποτελεσματα ειναι κοντα.
Τωρα αν εμεις ειμαστε μεσα. Θα διξει!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης