xameleon έγραψε:Λοιπον γατακια τα αποτελεσματα βγαινουνε την παρασκευη 13 του μηνος και επισης στο καπακι βγαινει προκυρηξη για ακομη 3 800 εποπ επειδη εγινε η θητεια ενιαμηνη και θα πρεπει να καλυψουνε τα κενα... Να ξερετε αποτελεσματα παρασκευη. Αλλωστε σας το ειχα ξαναπει πριν απο κανα 20ημερο περιπου για το ποτε θα βγουνε... Παρασκευη να ειστε ετοιμοι... Και να μην απελπιστουμε οσοι δεν περασουμε, στο καπακι σας λεω ξαναβγαινει για 3 800 θεσεις οπως κανανε και περυσι...
για καλο βεβαιως
xameleon έγραψε:Τωρα ρε παιδια εγω για καλο την εδωσσα την ανακοινωση εδω μεσα... Και εγω την ιδια αγωνια παιρναω, ετσι μου ειπανε ετσι σας ειπα... Δεν πιστευω να με κοροιδευουνε 3 ατομα... Τι να πω ; Σας ξαναλεω δεν μου τα ειπανε οτι να Ναι ατομα, Α! Και οσο για την προκηρηξη που σας λεω, ειναι σιγουρο το εγραφε και το εθνος ! Μεχρι τον δεκεμβριο θα εχει βγει και αλλη προκηρηξη για 3800 ατομα σε στρατο ξηρας αεροπορια και ναυτικο...
τελικα αυτο το τοπικ εχει καταντησει βιβλιο με ανεκδοτα τι να πω...
και σε μενα παιδια δεν την ανοιγει την σελιδα... Λογικα τοτε δεν με πουλησαν παραμυθι οι δικοι μου για τα αποτελεσματα οτι θα βγουνε σημερα... Αντε να γινει το καλο και να μπουμε ολοι εποπ...
Στην αεροπορια ολες συνεχιζουν οι διαδικασιες κανονικα στο στρατο ξηρας που ειναι σχεδον ετοιμα ολα γιατι δεν τελιωνουν το θεμα. Δεν λειτουργουν σωστα πρεπει να βγαλουν μια ανακοινωση για το τι προγραμα που θα ακολουθησουν και οχι απλα περιμενουμε να ψιφισουν το νομο. Τι περειμενουν! Αφου οι ιδιοι θα τον ψηφισουν αυτοι πρεπει να δραστιροποιηθουν και οχι να περιμενουν.
Τα ονοματα δεν θα βγουν αν δεν δημοσιευτει στην εφημεριδα κυβερνησεως ο νομος για την συνεντευξη βαλτε το καλα στο μυαλο σας και μην εχετε ελπιδες για κουτουρου μερες υπομονη καντε
Καλα να παθουν αυτοι που ηθελαν πασοκ. τι να κανουν κ αυτοι ειναι ανικανοι δε βλεπεται τι γινεται. ουτε αποτελεσματα ουτε τιποτα. γιωργακι δε θελατε καλα να παθεται. αθανατη Ελλάδα