κωστα δεν ηταν σιγουρο για σημερα. Κ καθε δευτερα κ παρασκευη λεμε οτι βγαινουνKostas13 έγραψε: Καλα ειναι σοβαροι ρεεεεεεεεεεεεεεεε; Το στρατο μου μεσα
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
-
Anonymous
Ρε παιδια θα αργησουν παρα πολυ να βγουνε... Αν βγουνε και δεν ακυρωθει τελικα... Αυτο δειχνει η μεχρι τωρα σταση τους...
kalimera paidia ...pali ston toixo mas estisan...pira tilefono prin kanena tetarto kai mou eipan oti tha vgoun sto telos tou mina...anta na doume...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

ε λ ε ο ς ! Μην λετε ασχετα κ αγχωνετε τους αλλους. Ποιος σου ειπε οτι ακυρωνετε εσενα; Τωρα θα αρχισουν ολοι. Που το ξερεις εσυ; Ειναι απο επισημη πηγη κ αδικα θα γινει παλι μπαχαλο εδω.neos έγραψε: Ρε παιδια θα αργησουν παρα πολυ να βγουνε... Αν βγουνε και δεν ακυρωθει τελικα... Αυτο δειχνει η μεχρι τωρα σταση τους...
-
Anonymous
Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥς ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΤΙ ΝΑ ΠΩ... ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ...anna.nikos έγραψε:ε λ ε ο ς ! Μην λετε ασχετα κ αγχωνετε τους αλλους. Ποιος σου ειπε οτι ακυρωνετε εσενα; Τωρα θα αρχισουν ολοι. Που το ξερεις εσυ; Ειναι απο επισημη πηγη κ αδικα θα γινει παλι μπαχαλο εδω.neos έγραψε: Ρε παιδια θα αργησουν παρα πολυ να βγουνε... Αν βγουνε και δεν ακυρωθει τελικα... Αυτο δειχνει η μεχρι τωρα σταση τους...
-
margarita11788
- Υποδεκανέας

- Posts in topic: 29
Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army;
εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
Αν πιστευεις οτι θα τον ακυρωσουν δεν υπαρχει λογος να ασχολεισαι...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

βασικα αν βγουν σημερα πιστευω να βγουν πιο αργαmargarita11788 έγραψε: Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army; Εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
εμενα μου το ειχε πει μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη αλλα τετοια ωρα δυστυχως δε μπορω να την βρω...margarita11788 έγραψε:Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army;
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

τι σου ειπε; Οτι ψηφιστηκε ο νομος κ οτι σημερα θα βγουν; Απο που το εμαθε αυτη;tati έγραψε:εμενα μου το ειχε πει μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη αλλα τετοια ωρα δυστυχως δε μπορω να την βρω...margarita11788 έγραψε:Δηλαδη δεν εχουμε καμια ελπιδα σημερα; Μην περιμενουμε να παει 12 να δουμε το army; Εεεε... Που ειστε εσεις που ελεγαν τα βυσματα σας οτι θα βγουν παρασκευη και 13; Εεε, αν μαθει καποιος κατι πιο ουσιαστικο παρακαλω. Ας μιλησει καποιος.
-
margarita11788
- Υποδεκανέας

Ευχαριστω tati ευχαριστω anna.nikos που μου απαντησατε. Οποτε περιμενω ακομα. Ελπιζω... Ελπιζω. Μεχρι τις 12 θα περιμενω. Μετα... Θα απελπιστω.
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

μακαρι! Πολλοι λετε οτι θα βγουν σημερα. Ποιος στο ειπε;kostas έγραψε: Καλημερα παιδια. Εμενα απο εχθες μου ειπανε οτι θα βγουνε σημερα
-
margarita11788
- Υποδεκανέας

kostas έγραψε:Καλημερα παιδια. Εμενα απο εχθες μου ειπανε οτι θα βγουνε σημερα
καλημερα κωστα... Ετσι αγορι ετσι. Φτιαξε μου το κεφι. Αντε, περιμεντε. Σημερα αποτελεσματα. Το λεω να το πιστεψω,
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

σιγουρα ολοι αυτοι σου ειπαν για ξηρας και δεν μπερδευτηκαν με αεροπορια;kostas έγραψε:με πηρε τηλεφωνο το βυσμα μου2 ο αδερφος μου ειναι εποπ και επισης με πηρε εχθες και μου ειπε για σημερα και 3 εχω εναν φιλο που ειναι φανταρος και αυτος με πηρε εχθεσ. Τωρα εαν μου ειπαν ψεμματα σας λεω και εγω βρε παιδιαmargarita11788 έγραψε:καλημερα κωστα... Ετσι αγορι ετσι. Φτιαξε μου το κεφι. Αντε, περιμεντε. Σημερα αποτελεσματα. Το λεω να το πιστεψω,kostas έγραψε:Καλημερα παιδια. Εμενα απο εχθες μου ειπανε οτι θα βγουνε σημερα
-
ELEANOYLA
- Λοχίας - ΕΠΟΠ

- Posts in topic: 53
μακαρι να βγουνε σημερα κ αυτους που παιρνουμε τηλέφωνο να λενε *****. μακαρι εσενα τα αομα που σου το ειπαν να μην σου λενε ψεματα. και να βγεις αληθινος.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες