Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Απαγορευονται τα γκρικλς το γραφει πανω απο δω που γραφουμε
-
Anonymous
Καποιος φιλος εδω πριν καμμια 10αρια μερες ειχε αναφορα στην εφημεριδα εθνος, και ειχε βαλει και το λινκ, η οποια εκανε αναφορα για τα αποτελεσματα των εποπ στις 13/11 (αυριο) μαζι με τους καταλληλους της αεροποριας
Η εφημεριδα ανεφερε οτι την ιδια χρονικη περιοδο θα βγουν κ του στρατου ξηρας αλλα δε διευκρινιζε αν θα ηταν την ιδια μερα.
-
Anonymous
Ναι δεν το θυμαμαι καλα, ισως εχεις δικαιο. Απλα επειδη θα ανακοινωσουν της Αεροποριας τα ονοματα καταλληλων ισως να δωσουν και αυτα. Απλα αυτο που εμαθα ΣΙΓΟΥΡΑ ειναι οτι μεχρι χτες μεσημερι δεν ανεβηκαν στον υπουργο. Σημερα δεν ξερω
Δε κανεις μια προσπαθεια να μαθεις αν εγινε κατι τετοιο σημερα;
-
Anonymous
Δεν μπορω να σου απαντησω. Φυσικα και θελω γιατι ενδιαφερομαι κι εγω. Αλλα για καποιο λογο δεν μπορω να μιλησω. Απλα αν πανε πανω θα το μαθω. Δεν μπορω να πω κατι αλλο. Συγνωμη
Κατανοητο. Αλλα αν μαθεις κατι ΣΙΓΟΥΡΑ αν δε σου κανει κοπο πες το μας.
-
Anonymous
Οτι νεοτερο παντως θα εχω θα το γραψω. Ας ελπισουμε οτι αυριο θα εχουμε κατι χειροπιαστο αν οχι τα αποτελεσματα, μια ανακοινωση τουλαχιστον
-
Anonymous
απτο στομα σου κ στου χοντρου Το αυτιtheofilos έγραψε:Οτι νεοτερο παντως θα εχω θα το γραψω. Ας ελπισουμε οτι αυριο θα εχουμε κατι χειροπιαστο αν οχι τα αποτελεσματα, μια ανακοινωση τουλαχιστον
-
Anonymous
Ακουστηκε κατι το πρωι σε μια εκπομπη οτι θα βγουν τα αποτελεσματα τελος του μηνος. Ισχυει κατι τετοιο;
-
Anonymous
eleos... !polu mas paideuoun paidia...oti einai na ginei tha ginei!
-
DjPanahs
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 132
Μας παιδεψανε απο την αρχη χωρις λογο κατα ενα τροπο. Μακαρι να βγουν οσο πιο γρηγορα τα αποτελεσματα. Συχα8ικαμε με αυτη την ιστορια.(χοντρο-υπουργουλι ημουν με τη γυναικασου χτες κ οπως το καναμε... Μου ελεγε αμα φυγω δεν εχει αποτελεσματα, γι'αυτο τελειωνε γιατι με ξεζουμισε... ) ε τι να πω ρε παιδια δε παει αλλο αυτη η κοροΪδια σε ολους μας
-
Anonymous
Επιβεβαιωνω τα λεγομενα του akarnana, μολις με πηρε τηλεφωνο ενας φιλος και ειπε οτι στην ΝΕΤ το πρωι ειπαν οτι θα βγουν συντομα και θα παρουσιαστουν το νεο ετος
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες