Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

2/11 επρεπε να βγουν
7/10 ειπε ο ντρουλης οτι θα καταργηση τη συνεντευξη
12/11 σημερα κ δεν εχει κανει τιποτα απο τα δυο ουτε αποτελεσματα εβγαλε ουτε τον νομο εχει συνταξει

αν δεν μπορουν να πανε σπιτια τους!

Anonymous

Να ρωτησω και εγω κατι; Συμφωνα με τον φιλο λεει οτι πρεπει πρωτα να βγει μια ανακοινωση και μετα θα πουν τα αποτελεσματα. Σωστα;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Δεν ειναι απαραιτητο. Ξερουν οτι μπαινουμε καθε μερα οποτε μπορει απλα να τα πεταξουν...

Anonymous

Γιατι εμενα ρε παιδια κατι μου λεει οτι παει για ακυρωση ο διαγωνισμος;
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Να τον ακυρωσει δε μπορει βαση νομου. Αλλα αν θελει να κανει κατι τετοιο το μονο που μπορει να γινει ειναι να μη βγουν ποτε τα αποτελεσματα...
Anonymous

Στα λογια μου ερχεσε γλυκα. Και οσο για τον παραπανω φιλο που λεει για ανακοινωση. Εγω δεν ειδα στις 2 του μηνα να ανακοινωσουν οτι για χιλοιους 2 λογους τα αποτελεσματα δεν θα βγουν σημερα.
Anonymous

neos έγραψε:Γιατι εμενα ρε παιδια κατι μου λεει οτι παει για ακυρωση ο διαγωνισμος;
ωραιος εισαι εσυ. Απο πιο πλανητη ερχεσε;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

neos έγραψε:Γιατι εμενα ρε παιδια κατι μου λεει οτι παει για ακυρωση ο διαγωνισμος;
Γιατί να παει για ακύρωση; Δεν Έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, αν θυμάστε καλά απο την στιγμή που είπαν οτι ακυρώνεται η συνέντευξη, λέγανε Οτι η προκήρυξη του στρατού ξηράς η οποία βρίσκεται στο τελικο στάδιο θα συνεχιστεί κανονικά, επισης την προηγούμενη Βδομάδα στο έθνος αν δεν κανω λάθος, έλεγε οτι τα αποτελέσματα της αεροπορίας θα ανακοινωνούν 13 νοεμβρίου και την ίδια περιόδο θα ανακοινωθούν Και Τα αποτελέσματα στρατου ξηράς! Οπότε αλλη μια μέρα υπομονή και μετά βλέπουμε...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

kostas έγραψε:
ωραιος εισαι εσυ. Απο πιο πλανητη ερχεσε;
μην λετε χαζα! Ο βενιζελος ειπε καθαροτατα οτι συνεχιζετε ο διαγωνισμος. Γιατι δυσκολευετε την ζωη σας;
Anonymous

tati έγραψε:να τον ακυρωσει δε μπορει βαση νομου. αλλα αν θελει να κανει κατι τετοιο το μονο που μπορει να γινει ειναι να μη βγουν ποτε τα αποτελεσματα...
αρα θα ειναι σαν να τον ακυρωνει... τι να πω ρε παιδια... αρχισε και κουραζει πολυ αυτη η ιστορια και δε μου πολυαρεσει...
Anonymous

Αν παει για ακυρωση εμεις δεν ειμαστε παιδακια των σταζ... Θα γινει της... Ας τολμησουν κ αντι για ημ/νια καταταξης θα δωσουν ημ/νια εκλογωντα ΖΩΑ!
Anonymous

Στην τελικη αναλυση ποτε θα βγουνε γιατι μου την εχουν δωσει ασχημα ολοι του. Μην τους παρει και τους σηκωσει... Αι σιχτιρ.
Anonymous

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει! Μας εχουν τρελλάνει τόσες μέρες... Και δεν βγαίνει κανένας να πει κάτι! Μόνο ψήφους θέλανε οι *****! Εεε μα εχω αγανακτήσει πια έλεος!
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

ΚΩΝ/ΝΑ έγραψε:Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου θα τους πάρει όλους και θα τους σηκώσει! Μας εχουν τρελλάνει τόσες μέρες... Και δεν βγαίνει κανένας να πει κάτι! Μόνο ψήφους θέλανε οι *****! Εεε μα εχω αγανακτήσει πια έλεος!
εγω προσωπικα δεν τους ψηφισα
Anonymous

kala aytus den toys niazei tipota oyte kan blepoyn ayta poy grafoyme.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης