Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Για παρασκευη 13/11 δεν ηταν για εμας, αλλα Για τις αλλες προκυρηξεις. Ποσο σιγουοι ημαστε για αυριο;
-
Anonymous
δεν ειπε βρε φιλε τπτ για εμασ. Σου λεω τι λενε οι πιο πολλοιKostas13 έγραψε:Ωραια ρε κωστα αλλα δεν ειπε για αυριανα Αποτελεσματα... Δε πρεπει να πει καποιος μια ημερομηνια;
κατι σαν λογια του αερα δηλαδη. Καποιος πριν λιγο ειπε οτι πηρε τηλ στο υπουργειο και του ειπαν την αλλη βδομαδα να παρει τηλ. Εγω την βρισκω πιο εγκυρει πηγη Αυτη του υπουργειουkostas έγραψε:δεν ειπε βρε φιλε τπτ για εμασ. Σου λεω τι λενε οι πιο πολλοιKostas13 έγραψε:Ωραια ρε κωστα αλλα δεν ειπε για αυριανα Αποτελεσματα... Δε πρεπει να πει καποιος μια ημερομηνια;
Βρε παιδια ηρεμηστε... κ εμενα μια γνωστη μου που δουλευει στη βουλη 13/11 μου ειχε πει. Για στρατο ξηρας μιλαμε ε! Μη μπερδευομαστε. Αυτα που ειπαν στο νετ σε καμια περιπτωση δεν αφορουν εμας. Ή τα αποτελεσματα μας θα βγουν αυριο χωρις να εχει ανακοινωθει κατι ή θα κανουν καποια ανακοινωση κ θα βγουν του αγιου π... Τσου ανημερα... Ας περιμενουμε μεχρι αυριο κ βλεπουμε... Απ'οτι θυμαμαι αρκετα παιδια ειχαν αναφερει οτι τα βυσματα τους, τους ειχαν πει για παρασκευη 100%
-
Anonymous
Οτι ακουσαμε ακουσατε για αποτελεσματα 13/11 υγειονομικες εξετασεις 2010 κ αλλα τετοια εχουν να κανουν με πα κ πν τελικα...
Τωρα θα μου πεις καναμε υπομονη 10 μερες. Αλλες τοσες τη ψυχη εχουν; !
-
Anonymous
Τατι κ εγω ημουν μεσα σε αυτους αλλα απο οτι βλεπω εδω γινεται χαμος αυτοι ειναι ικανοι να βγαλουν για πα κ πν αποτελεσματα τελικα κ εμεις ακομη θα περιμενουμε... Με τον ντρουλη ντρουλη ντρουλη χοντρουλη
-
perimenw!!!
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
Για να βγουν τα αποτελεσματα πρεπει πρωτα να βγει ανακοινωση η οποια θα λεει οτι στη ταδε του μηνος θα ανακοινωθουν τα αποτελεσματα... Δε μπορουν να βγουν ετσι στο ξεκαρφωτο!
-
Anonymous
πεστα βρε yamalyamal έγραψε:Οτι ακουσαμε ακουσατε για αποτελεσματα 13/11 υγειονομικες εξετασεις 2010 κ αλλα τετοια εχουν να κανουν με πα κ πν τελικα...
Αν ηταν εγκυρη πηγη το υπουργειο θα ειχαν να μας πουν κατι εμπεριστατωμενο... δεν ειναι απαντηση το δεν ξερουμε ξανακαλεστε.
εχεις δικιο σαυτο, αλλα κ εμεις πρεπει να ελπιζουμε καπουtati έγραψε:Αν ηταν εγκυρη πηγη το υπουργειο θα ειχαν να μας πουν κατι εμπεριστατωμενο... δεν ειναι απαντηση το δεν ξερουμε ξανακαλεστε.
-
perimenw!!!
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος

- Posts in topic: 19
tati έγραψε:Αν ηταν εγκυρη πηγη το υπουργειο θα ειχαν να μας πουν κατι εμπεριστατωμενο... δεν ειναι απαντηση το δεν ξερουμε ξανακαλεστε.
Εχεις δικιο τατι και γω αυτη την απαντηση πηρα!
Δε τους βλεπω να βγαζουν 4ετια μ'αυτα που κανουν.
Στο mega μιλανε για συντελεια του κοσμου το 2012. Δηλαδη αν μπουμε εποπ θα μπουμε μονο για 2 χρονια. Καλο ε;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες