Βρε ας βγουνε τα αποτελεσματα και η ημερομηνια καταταξης ειναι το τελευταιο πιστευω που θα μας αγχωνει...yamal έγραψε:Οχι για ημ/νια καταταξης δεν ακουσα τιποτα μονο για τα αποτελεσματα ειληκρινα δεν δουλευω κανεναν ετσι μου ειπε ετσι σας λεω στην τελικη βαλτε με κ μενα μαζι με τους αλλους που λενε απλα την γνωμη τους κ οτι ετυχε να ακουσουν απο καποιον δικο τους ανθρωπο
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
ilias83
- Επιλοχίας

- Posts in topic: 62
Λογικα πρεπει να αλλαξουν και την ημερομηνια καταταξησ
-
Anonymous
Ναι ρε παιδια ας χαλαρωσουμε λιγο ακουμε δεν τα ειδαμε για καταταξη ρωτατε; Ειπαμε κ εγω κ ακομη ενας οτι ακουσαμε κατι για παρασκευη, ας βγουν μια κ μετα οποιος θελει κ θα ειναι πολλοι αυτοι ας κανουν θεμα ημ/νια καταταξης
Ε ναι δε γινεται μεσα σε 2 μερες να προλαβουμε τα παντα κ την 3η μερα να μπουμε... δε γινεται με τιποτα...
Απλα ρωτησα μωρε μη βαρατε...
-
Anonymous
Ακομα δεν τον ειδαμε Γιαννη τον βαφτισαμε... Κατσε να βγουν πρωτα και βλεπουμε για καταταξη. Ημαρτον...
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
εννοεις οτι καποιος εμπιστος σου ειπε οτι 8α βγουν μεσα στην εβδομαδα κ η καταταξη θα ειναι 18;yamal έγραψε: Αποτελεσματα εντος της εβδομαδας να μην σας πω κ την παρασκευη, θα ετοιμαζεται βαλιτσες το σκ να ειστε σιγουροιπου το μαθα, δεν χρειαζεται να σας το πω μακαρι να μην βγω ψευτης κ κατι ακομη ας κανουμε λιγο ακομη υπομονη δεν χαλασε ο κοσμος κ μην υπερβαλεται ορισμενοι αρνητικα κανετε κακο στους εαυτους σας
-
Anonymous
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση:
Πότε θα ανακοινοθούν τα αποτελέσματα για την προκύρηξη των επ. Οπ στο στρατό ξηράς;
Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου δεν μπορώ να μάθω απο κανέναν. Ευχαριστώ πολύ!
Πότε θα ανακοινοθούν τα αποτελέσματα για την προκύρηξη των επ. Οπ στο στρατό ξηράς;
Σας παρακαλώ αν γνωρίζετε κάτι πείτε μου δεν μπορώ να μάθω απο κανέναν. Ευχαριστώ πολύ!
διαβασε πιο πανω κ πιο πισω να ενημερωθεις...ΚΩΝ\ΝΑ έγραψε:Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση:
Να σας πω κ εγω την γνώμη μου; Η κατάταξη δεν προκειται να γίνει τοσο σύντομα. Σκεφτείτεμονο οτι απο την ημέρα που θα βγουν τα αποτελέσματα πρεπει να ετοιμαστουν τα χαρτια στα στρατολογικα γραφεια, να βγουν ανακοινώσεις κ να ετοιμαστούν τα στρατοπεδα που θα υποδεχθούν τους ΕΠΟΠ. Ολα αυτα θελουν χρονο. Ας βγουν με το καλό τα αποτελέσματα κ ολα τα αλλα αφήστε τα για αργοτερα.anna.nikos έγραψε:εννοεις οτι καποιος εμπιστος σου ειπε οτι 8α βγουν μεσα στην εβδομαδα κ η καταταξη θα ειναι 18;yamal έγραψε: Αποτελεσματα εντος της εβδομαδας να μην σας πω κ την παρασκευη, θα ετοιμαζεται βαλιτσες το σκ να ειστε σιγουροιπου το μαθα, δεν χρειαζεται να σας το πω μακαρι να μην βγω ψευτης κ κατι ακομη ας κανουμε λιγο ακομη υπομονη δεν χαλασε ο κοσμος κ μην υπερβαλεται ορισμενοι αρνητικα κανετε κακο στους εαυτους σας
μας αγχωσες με τις βαλιτσες κ εσυ... Γι'αυτο ρωταμε...yamal έγραψε:Δε μιλησα για ημ/νια καταταξης!
αν εχεις ακουσει κατι παντως πες το. Ετσι κ αλλιως ξεκαθαρισες οτι απλα σου ειπαν.
-
DjPanahs
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

- Posts in topic: 132
Λογικα η ημερα καταταξης θα ειναι ενα μηνα μετα αφου βγουν τ αποτελεσματα. Κ θα ενημερωθουν λογικα οι επιτυχοντες για το ποτε θα μπουν για να βαλουν αρβιλα... [8D]
-
Anonymous
Αν τα αποτελέσματα καθηστερήσουν κι αλλο, βλέπω να μας πέρνουν αν όλα πάνε καλά με τον καινούριο χρόνο. Κάνω λάθος; Δεν ξέρω η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη άντε να δούμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες