Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
Anonymous
Ας μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι για τα αποτελεσματα ας δουμε κ αυτη την βδομαδα τι θα γινει αν τον κατεβασει τον νομο πιστευω οτι θα πλησιαζουμε στα αποτελεσματα
οταν αναφερθηκα σε αναγκες σιγουρα κ ετσι βγαζουν ακρη με υπηρεσιες αλλα εγω εννοουσα για θεματα ασφαλειας περισσοτερο κ οχι υπηρεσιων
οταν αναφερθηκα σε αναγκες σιγουρα κ ετσι βγαζουν ακρη με υπηρεσιες αλλα εγω εννοουσα για θεματα ασφαλειας περισσοτερο κ οχι υπηρεσιων
yamal έγραψε:Ας μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι για τα αποτελεσματα ας δουμε κ αυτη την βδομαδα τι θα γινει αν τον κατεβασει τον νομο πιστευω οτι θα πλησιαζουμε στα αποτελεσματα
σιγουρα ολα παιζουν, αλλα δε πιστευω να επισπευσουν τις διαδικασιες για τα αποτελεσματα μονο και μονο για τετοιου ειδους αναγκες.
-
Gary
- Λοχαγός

- Posts in topic: 284
takis2 έγραψε:Gary έγραψε:Ακριβως, αυτοι φταινε οχι εμεις
χαχαχα... Μου θυμισες το τραγουδι, φταιτε και σεις φταιμε και μεις φταινε και οι αααααλλοι...

-
Gary
- Λοχαγός

takis2 έγραψε:yamal έγραψε:Ας μην ειμαστε τοσο απαισιοδοξοι για τα αποτελεσματα ας δουμε κ αυτη την βδομαδα τι θα γινει αν τον κατεβασει τον νομο πιστευω οτι θα πλησιαζουμε στα αποτελεσματα
σιγουρα ολα παιζουν, αλλα δε πιστευω να επισπευσουν τις διαδικασιες για τα αποτελεσματα μονο και μονο για τετοιου ειδους αναγκες.
ε πως ρε συ κωστα, και οι εποπ που τελειωνουν φετος την 7ετια τους ποιοι θα τους καλυψουνε; Δε χαλαει τη σειρα ετσι το μπουλντοκ ο βενιζελος;
Δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα γκαρι, αλλα Δε το βλεπω να χαλιεται για μας και τοσο πολυ βρε παιδι μου... Σα να μη τον ενδιαφερει και πολυ το θεμα των αποτελεσματων ουτε και για τους υπολοιπους εποπ! Εγω αυτο βλεπω.
-
Gary
- Λοχαγός

takis2 έγραψε:Δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα γκαρι, αλλα Δε το βλεπω να χαλιεται για μας και τοσο πολυ βρε παιδι μου... Σα να μη τον ενδιαφερει και πολυ το θεμα των αποτελεσματων ουτε και για τους υπολοιπους εποπ! Εγω αυτο βλεπω.
σε σενα ναι, σορυ τακη ηθελα να πω

-
Gary
- Λοχαγός

takis2 έγραψε:Δε ξερω αν αναφερεσαι σε μενα γκαρι, αλλα Δε το βλεπω να χαλιεται για μας και τοσο πολυ βρε παιδι μου... Σα να μη τον ενδιαφερει και πολυ το θεμα των αποτελεσματων ουτε και για τους υπολοιπους εποπ! Εγω αυτο βλεπω.
ποιος σου ειπε οτι τον ενδιαφερει; Αυτο σου λεω τοση ωρα, μας εχει γραμμενους και μας βλεπει σαν ενα εγγραφο που βαριεται να το ξεφορτωθει
Ειναι σιγουρο για13;
-
Gary
- Λοχαγός

Τιποτε δεν ειναι σιγουρο, αλλοι λενε και για αυριο
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
ελεος καθε δευτερα κ παρασκευη που θα ερχετε θα λενε οτι θα βγουνGary έγραψε: Τιποτε δεν ειναι σιγουρο, αλλοι λενε και για αυριο
Δηλαδη για αλλη μια βδομαδα δεν ημαστε σιγουροι για κατι. Πολυ ωραια...
αυτο ακριβως, αλλα πιστευω οτι θα ειναι η τελευταια δευτερα Που ακουμε ασυναρτησιεςanna.nikos έγραψε:ελεος καθε δευτερα κ παρασκευη που θα ερχετε θα λενε οτι θα βγουνGary έγραψε: Τιποτε δεν ειναι σιγουρο, αλλοι λενε και για αυριο
Εστειλε κανεις emal πουθενα και πηρε απαντηση;
-
anna.nikos
- Συνταγματάρχης

- Posts in topic: 228
μακαρι, αν και προσωπικα βαρεθηκα την ολη κατασταση, ας τα βγαλουν οποτε θελουν...Kostas13 έγραψε:αυτο ακριβως, αλλα πιστευω οτι θα ειναι η τελευταια δευτερα Που ακουμε ασυναρτησιεςanna.nikos έγραψε:ελεος καθε δευτερα κ παρασκευη που θα ερχετε θα λενε οτι θα βγουνGary έγραψε: Τιποτε δεν ειναι σιγουρο, αλλοι λενε και για αυριο
Καποιος ειπε οτι εστειλε σε αυτια κ παπαδακη αν θυμαμαι καλα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης