Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
takis2
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 186

Δημοσίευση από takis2 »

Καλα... Αυτοι που απαντανε στα τηλεφωνα σε λιγο θα μας λενε κια τους πιθανους αριθμους του τζοκερ.13,14,15... Και βαλε βουλα... ! Μας δουλευουν ρε σεις εν ψυχρω. Βγηκε πρωτα μια και ελεγε δε ξερω και μετα σας εδωσε την αλλη που ηξερε... ! Αιντε βρε τωρα με της ηλιθιες που πουλανε και πνευμα πισω απο το ακουστικο!(αυτες στα υπουργεια και στα γες κλπ)
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Εγω εστειλα στειλτε και σεις

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω παιδια εστειλα στο τμημα ειδησεων του "ΑΛΤΕΡ" μπας και ασχοληθουν με αυτο το Θεμα, η μηπος ασχοληθει ο Αυτιας. Το εστειλε τη νυχτα, αλλα σημερα το πρωι δεν ακουσα να λενε κατι σχετικο, ισως αν στειλουν κι αλλοι, ασχοληθουν με το θεμα.
Anonymous

Εγω μολις εστειλα στο Βενιζελο... Καντε το και εσεις! Αυτο θελουνε. ΠΙΕΣΗ!
tati
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 257

Δημοσίευση από tati »

Κ εγω εστειλα πριν απο λιγο...

Anonymous

Αυτο ειναι. Παμε ολοι μαζι! Οσο ποιο πολυ στειλουν τοσο το καλυτερο!

vicky
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από vicky »

Κι εγώ μόλις έστειλα. Ελπίζω να τα δουν και να πετύχουμε κάτι. Καλό μεσημέρι σε όλους!

Anonymous

Παιδια μια ειναι η λυση να μας νιωσουν οι κυριοι.
Ολοι εχουμε την δυναμη να κανουμε κατι για τον εαυτο μας.
Και μονο αν αντιδρασουμε ολοι μαζι μονο τοτε θα το καταλαβουν.
Αν στηλουμε ολοι e-mail η να παρουμε τηλεφωνα στο γραφειο του βενιζελου http://www.evenizelos.gr/contact...
Ειναι πολοι που σταματησαν απο την δουλεια τους λογο του εποπ.
Ειμαστε στην αναμονη και αυτο δεν μας βοηθαει στον επαγγελματικο τεμεα...
ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ...
ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

απολλων έγραψε: Παιδια μια ειναι η λυση να μας νιωσουν οι κυριοι. Ολοι εχουμε την δυναμη να κανουμε κατι για τον εαυτο μας. Και μονο αν αντιδρασουμε ολοι μαζι μονο τοτε θα το καταλαβουν. Αν στηλουμε ολοι e-mail η να παρουμε τηλεφωνα στο γραφειο του βενιζελου http://www.evenizelos.gr/contact... Ειναι πολοι που σταματησαν απο την δουλεια τους λογο του εποπ. Ειμαστε στην αναμονη και αυτο δεν μας βοηθαει στον επαγγελματικο τεμεα... ΣΑΣ ΠΡΟΤΙΝΩ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ... ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΛΟΓΟ!
τι στελνετε, ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Βαζετε κ το ονοματυπωνυμο σας;
Anonymous

Παιδια καλησπερα ειμαι καινουρια στο φορουμ και ειμαι κ γω στην ιδια θεση με σας οντως κατι πρεπει να κανουμε θα στειλω κ γω μηνυμα ελπιζωντας να γινει κατι
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ειναι λιγο ασχετο αλλα βαλτε αλφα
Anonymous

Μολις ξαναμπηκα απο το πρωι. Διαβασα με ενδιαφερον τις απαντησεις σας. Αλλος λεει 13 αλλος την αλλη τεταρτη εμενα δεν μου λενε τιποτα αυτα. Αμα θυμαστε στην αρχη λεγαμε οτι στις 2 Νοεμβρη θα ανακοινωθουν μετα ειπαμε πεμπτη &Παρασκευη μετα απο πεμπτη 5 εως πεμπτη 13. Αλλος λεει τωρα Τεταρτη 4 αλλος λεει μετα απο 2 εβδομαδες απο σημηερα αλλο μιλα για 1 Δεκεμβρη και αλλος μιλα και μεχρι το επομενο ετος. Μεχρι και Πασχα ειπαν μαλλον ειρωνικα βεβαια.
Σε αυτο το σημειο εχουμε φτασει. Δεν ξερουμε που παταμε και που βρισκομαστε. Δεν φταιμε βεβαια εμεις. Ισως δεν φταιει ουτε η τωρινη κυβερνηση. Δεν ειναι ομως κατασταση αυτη. Περιμεναμε υπομονετικα 1 μηνα (εγω περιμενω απο τονπροηγουμενο Δεκεμβρη βασικα) να μας ανακοινωσει την ημερομηνια ρε παιδια που θα πουν τα αποτελεσμτα. Δεν ζητω τα ονοματα προς θεου. Να βγουν και να πουν ρε Παιδια το αργησαμε λιγακι Αλλα στις ταδε του μηνος θα τα πουμε. Να κανονισουμε την πορεια μας βρε αδελφε.
Ηδη εχει περασει μια ολοκληρη εβδομαδα (το σαβ/κο ετσι θα περασει) και μας εχουν γραμμενους εκει που δεν πιανει μελανι. Σε αυτο φταιμε και Εμεις λιγακι. ΚΑπου βολευτηκαμε, ενταξει να κανουμ λιγακι υπομονη, θα τα πουν μωρε που θα πανε, δνε μπορουν να τα καθυστερησουν στο νεο ετος κλπ.
ΟΧΙ, δεν θα τα πουνε ποτε αμα δεν τους πιεσουμε. Δεν συμφωνω με τον φιλο που λεει και 100 μαιλ να στειλουμε δεν θα γινει τιποτα. Λαθος φιλε μου, ετσι αποδεχεσαι την μοιρα σου. Συναινεις χωρις να το καταλαβεις στο λαθος τους. Πρεπει να κινηθουμε συστηματικα. ΝΑ στειλουμε μαιλ για αρχη. Σε οποιον μπορει να ακουσει. Πολλα μαιλ. Το ιδιο μαιλ καθε μερα, καθε ωρα καθε δεκαλεπτο. Μεχρι να τους τις σπασουμε. Δεν υπαρχει περιπτωση θα ασχοληθουν ειδικα τα καναλια. Οσο περιμενουμε ετσι θα περνανε οι εβδομαδες και οι μηνες. ΧΤες σας εξηγησα το σκεπτικο μου οτι καθε χαμενος μηνας ειναι 2 εκ ? για αυτους. Εμεις λοιπον πρεπει να κανουμε κινηση να διεκδικησουμε οτι μπορουμε. Τωρα ολοι μαιλ παντου Σε Ολα τα καναλια παντου στον υπουργο στον πρωθυπουργο οπυδηποτε αλλιως ειμαστε αξιοι της μοιρα μας.
Anonymous

Συφμωνω απολυτα πε τον πανω φιλο -eleos-
Πιστεω ανοικουμε σε δυα κατηγοριες,1-αυτοι που δεν τους πολινιαζουν τα αποτελεσματα
2-και αυτοι που τους νιαζουν και οχι μονο αλλα τους επιρεαζει αρνητικα στην ψυχολογια και στο επαγγελματικο τομεα.
Αν ανοικετε και εσεις στην δευτερη κατηγορια πρεπει κατι να κανουμε.
Η αντιδραση μας ειναι λιγικη και καθολου παραλογη.
Το μονο που ζηταμε ειναι μια ημερομηνια.
ΓΙΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ με e-mail, με τηλεφωνα!
ΑΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ
Anonymous

Καλημερα σας. μηπως εμαθε κανεις τι γινετε με τα αποτελεσματα εποπ;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Καλημερα... Ρε παιδια εχω ξενερωσει λιγο με την ολη φαση... Δε ξερω!

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης