Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Rafale »

DjPanahs έγραψε:Μια λεξη εχω να πω... Ντροπη τους. Οταν μια προκηρυξη εχει πανω ημερομηνιες πρεπει να τρεχουν ν προλαβαινουν να τα ετοιμασουν για τοτε. Κ οχι να μας δουλευουν τωρα με ***** του χοντροβενιζελου. Εμεις γτ τρεχαμε τα πρωινα να προλαβουμε κ να ειμαστε στην ωρα μας οταν μας λεγανε για της διαδικασιες. Ρε ουστ ολοι τουσ... Δεν επρεπε να την πηραξουν τη προκηρυξη του στρατου ξηρας. Κ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ Γ. Ε. Σ ΕΠΡΕΠΕ Ν ΠΕΙΕΖΑΝΕ ΤΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΑΚΙ ΡΕΕΕ
Παρακαλω οχι χαρακτηρισμους και βρισιες κατανοω την αγωνια σας περιοριστε στα γεγονοτα
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Οκ
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Ειχαμε κολλησει τοσο καιρο με το "καρατε" τωρα επιτελους εκαναν αναβαθμιση το site και θα βαρεθουμε να βλεπουμε την "1η ημεριδα ασφαλειες πτησεων"
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από margarita11788 »

Kostas13 έγραψε:Ειχαμε κολλησει τοσο καιρο με το "καρατε" τωρα επιτελους εκαναν αναβαθμιση το site και θα βαρεθουμε να βλεπουμε την "1η ημεριδα ασφαλειες πτησεων"
οντως. Ολο κατι ασχετα γραφουν. Τι μας περασαν μωρε; Ακομα και στο στρατο. Ακομα και στο στρατο ειναι εντελως ανοργανωτοι. Εχουν και την απαιτηση να παμε μπροστα σαν χωρα. Μωρε πισω παμε. Εδω παιζουν με την τυχη τοσων παιδιων και... Δε λενε τπτ. Τι το χειροτερο απο το να ειμαστε στα σκοταδια. Τοσα παιδια.Εικόναμπραβο. Μπαβο. Παμε ολη μαζι για μια καλυτερη ελλαδα. Και πασοκ και νεα δημοκρατια τα ιδια σκατα. Εις βαρος μας ολα. Ολα...

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Με συγχωρεις Τατι.(εκανα λαθος το φυλο). Συμφωνω με κριστι. Μην πεφτετε στο ιδιο επιπεδο με αυτους. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσες φορες μεσα στον στρατο θα βρεθουμε σε παρομοια θεση. Ημουν δοκιμος και ειχα ερθει σε αυτην την θεση αρκετες φορες (Αηδια, αναξιοκρατια, βιματοκρατια κλπ). Με εχει βοηθησει αυτην η εμπειρια που ειχα και τα βλεπω τα πραγματα πιο χαλαρα. Σαν κατι το συνηθισμενο. Πιστεψτε με οτι δεν τρελαινομαι που θα μπω στον στρατο (Αν μπω τελικα!). Μας περιμενουν σαν τα ξερολουκουμα στις μοναδες να μας χωσουν μεχρι εκει που δεν παιρνει. Ετοιμαστειτε για σκοινακια, τρελα σκοπετα και οποιοδηποτε ψυχακια που ειναι ανωτερο απο εμας (Απο παλιοτερους Εποπ μεχρι και πανω).
Στον στρατο καταλαβα οτι κανενας δεν γουσταρει τους ΕΠΟΠ
α) Αυτοι που εχουν τελειωσει μια σχολη (ΣΜΥ, ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ) και παιρνουν 1300 ?. Θεωρουν οτι τα 300 ειναι λιγα με τις ευθυνες που τους εχουν ριξει οι ανωτεροι.
(Ξερω πολλους που ξερετε τι λενε μακαρι να ημουν εποπ θα περνουσα καλυτερα)
β) Οι πενταετης και οι παλαιοτεροι ΕΠΟΠ (Απο αυτους θα βρουμε προβλημα) γιατι τους εχουν γκαζωσει και ξεσπανε πανε στους κατωτερους.
Δεν ξερω πως καταφερε η μοιρα καιμε οδηγησε στον στρατο. Κατι σαν αναγκαιο κακο. Ξερω πολλοι θα μου πειτε αμα δεν σου αρεσει να μην πας. Μην βιαζεστε θα ερθει και εσας η ωρα σας και θα ξενερωσετε οταν θα δειτε την γυμνη αληθεια. Απλα δεν τρελαινομαι αυτο ειναι ολο. Ειναι μια επιλογη τιποτα αλλο. Μια δουλεια. Το 98% παει στον στρατο για τα λεφτα. Το θεμα ειναι αν το αντεχεις σαν χαρακτηρας σαν ανθρωπος να κανεις αυτην την θυσια. Απο την Στιγμη που το επελεξα θα το προσπαθησω να ανταπεξελθω στις προσδοκιες του Στρατου. Απλα μην πορωνεστε και τρελαινεστε δεν μας περιμενει Η αδειανη θεση του διευθυντη αλλα μια κρυα και μοναχικη σκοπια. Απολαυστε λοιπον το ελευθερο χρονο που εχετε τωρα και προετοιμαστειε για τα χειροτερα. Ετσι μονο την παλευεις στον Στρατο.
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Eleos έγραψε:Με συγχωρεις Τατι.(εκανα λαθος το φυλο). Συμφωνω με κριστι. Μην πεφτετε στο ιδιο επιπεδο με αυτους. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσες φορες μεσα στον στρατο θα βρεθουμε σε παρομοια θεση. Ημουν δοκιμος και ειχα ερθει σε αυτην την θεση αρκετες φορες (Αηδια, αναξιοκρατια, βιματοκρατια κλπ). Με εχει βοηθησει αυτην η εμπειρια που ειχα και τα βλεπω τα πραγματα πιο χαλαρα. Σαν κατι το συνηθισμενο. Πιστεψτε με οτι δεν τρελαινομαι που θα μπω στον στρατο (Αν μπω τελικα!). Μας περιμενουν σαν τα ξερολουκουμα στις μοναδες να μας χωσουν μεχρι εκει που δεν παιρνει. Ετοιμαστειτε για σκοινακια, τρελα σκοπετα και οποιοδηποτε ψυχακια που ειναι ανωτερο απο εμας (Απο παλιοτερους Εποπ μεχρι και πανω).
α) Αυτοι που εχουν τελειωσει μια σχολη (ΣΜΥ, ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ) και παιρνουν 1300 ?. Θεωρουν οτι τα 300 ειναι λιγα με τις ευθυνες που τους εχουν ριξει οι ανωτεροι.
β) Οι πενταετης και οι παλαιοτεροι ΕΠΟΠ (Απο αυτους θα βρουμε προβλημα) γιατι τους εχουν γκαζωσει και ξεσπανε πανε στους κατωτερους.
Δεν ξερω πως καταφερε η μοιρα καιμε οδηγησε στον στρατο. Κατι σαν αναγκαιο κακο. Ξερω πολλοι θα μου πειτε αμα δεν σου αρεσει να μην πας. Μην βιαζεστε θα ερθει και εσας η ωρα σας και θα ξενερωσετε οταν θα δειτε την γυμνη αληθεια. Απλα δεν τρελαινομαι αυτο ειναι ολο. Ειναι μια επιλογη τιποτα αλλο. Μια δουλεια. Το 98% παει στον στρατο για τα λεφτα. Το θεμα ειναι αν το αντεχεις σαν χαρακτηρας σαν ανθρωπος να κανεις αυτην την θυσια. Απο την Στιγμη που το επελεξα θα το προσπαθησω να ανταπεξελθω στις προσδοκιες του Στρατου. Απλα μην πορωνεστε και τρελαινεστε δεν μας περιμενει Η αδειανη θεση του διευθυντη αλλα μια κρυα και μοναχικη σκοπια. Απολαυστε λοιπον το ελευθερο χρονο που εχετε τωρα και προετοιμαστειε για τα χειροτερα. Ετσι μονο την παλευεις στον Στρατο.
Οντως θα είναι δύσκολα τα πραγματα. Αλλα απο την εμπειρια μου στον ιδιωτικο τομεα δεν μπορω να πω οτι τα πραγματα ειναι καλυτερα. Για να επιλεγουμε να παμε εκει... Παει να πει οτι το εχουμε αποφασισει. Εχουμε δει τα υπερ και τα κατα. Ξερεις τι μου εκανε εντυπωση ομως αγαπητε φιλε; Οτι παρα τα πολλα αρνητικα ολοι τρεχουν να κανουν τα χαρτια τους και περιμενουν πως και πως τα αποτελεσματα. Ολοι αφιερωνουν το χρονο τους. Και πραγματικα χαιρομαι που το.''προβλημα'' της καθυστερισης των αποτελεσματων μας φερνει ολους τοσο κοντα. Γιατι οπως προ ειπες... Θα μας βλεπουν σαν ξερολουκουμα οι παλιοι. Ετσι οσοι μπουμε θα πρεπει να ειμαστε μια ομαδα. Και... Ολα θα πανε καλα. Υπομονη σε ολους παιδες.

DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Κ μακρια απο τους δικους μας τους φιλους μας. Κ θα εχουμε αλλους να μας διαταζουν. Τωρα οτι γινει, εγινε
Anonymous

Εχεις δικιο. Πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν ομαδα αλλωστε Αυτη ειναι η νοοτροπια του στρατου (Ομαδα, Διμοιρια, Λοχος, Συνταγμα, Ταξιαρχια κλπ) Ολα ειναι ομαδα. Πρεπει λοιπον να αρχισουμε μεσα απο το αυτο το φορουμ να συμπεριφερομαστε ετσι. Αμα εκανε σαχλαμαρα καπιος απο ολοκληρη την διμοιρια επεφτε για καμψεις ολη η διμοιρια. Τα προβληματα δενουν τους ανθρωπους.
Δουλεψα και εγω στον ιδιωτικο τομεα φιλε μου και πιστεψα οτι ενιωσα μεγαλυτερη οργη και Αδικια. Δουλεψα σαν ειλωτας μεχρι και 50 ωρες την εβδομαδα αλλα μονο μετα απο δυο χρονια καταφερα να παρω 700 ? και μερικη απασχοληση και ετσι Να τρεμει το φυλλοκαρδι σου κιαθε μερα ποιος θα σε αντικαταστησει. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ! Το αφεντικο βλεπει το συμφερον του και αμα βρει καποιον/α που του κανει εστω και λιγο με λιγοτερα λεφτα δεν δισταζει να σε στειλει στο σπιτι σου. Δεν ριχνω τις ευθυνες πουθενα αλλωστε για να επιβιωσει και Εκεινος πρεπει να πατησει σε πτωματα αλλων. Ομως καθε ενας κοιταει το δικο του στομαχι και οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι τα παρατησα ολα και εφυγα. Ορκιστηκα στον ευατο μου οτι θα ψαξω να βρω μια δουλεια που θα μου αποφερει χρηματα, θα εχει μελλον και θα κανω γουστο να δουλευω (Στον στρατο=Δημοσιο οτι κανεις το πληρωνεσαι) ενω στον ιδιωτικο αστα! Κανε το καλο και στο ριξτο στο γυαλο. Δεν πειραζει ομως νιωθω τυχερος που εστω τελευταια στιγμη καταλαβα μερικα πραγματα. Οσο για το πτυχιο μου το σκιζω αμα λαχει μετανιωσα που σπουδασα (Τσαμπα κοπος και λεφτα). Επρεπε να ειχαμε μπει νωριτερα. Τουλαχιστον τωρα ειμαστε συνηδητοποιημενοι τι παμε να κανουμε.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Eleos έγραψε:Με συγχωρεις Τατι.(εκανα λαθος το φυλο). Συμφωνω με κριστι. Μην πεφτετε στο ιδιο επιπεδο με αυτους. Ωρες ωρες αναρωτιεμαι ποσες φορες μεσα στον στρατο θα βρεθουμε σε παρομοια θεση. Ημουν δοκιμος και ειχα ερθει σε αυτην την θεση αρκετες φορες (Αηδια, αναξιοκρατια, βιματοκρατια κλπ). Με εχει βοηθησει αυτην η εμπειρια που ειχα και τα βλεπω τα πραγματα πιο χαλαρα. Σαν κατι το συνηθισμενο. Πιστεψτε με οτι δεν τρελαινομαι που θα μπω στον στρατο (Αν μπω τελικα!). Μας περιμενουν σαν τα ξερολουκουμα στις μοναδες να μας χωσουν μεχρι εκει που δεν παιρνει. Ετοιμαστειτε για σκοινακια, τρελα σκοπετα και οποιοδηποτε ψυχακια που ειναι ανωτερο απο εμας (Απο παλιοτερους Εποπ μεχρι και πανω).

ανελυσες ενα θεμα που δεν ηταν για εδω εδω "αποτελεσματα εποπ
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

DjPanahs έγραψε:Κ μακρια απο τους δικους μας τους φιλους μας. Κ θα εχουμε αλλους να μας διαταζουν. Τωρα οτι γινει, εγινε
ελα τωρα. Μη με στεναχωρεις. Δεν ειπαμε οτι θα εχει ο ενας τον αλλο; Να. Εγω ειμαι διαβιβαστων πχ... Αν εισαι και συ θα μου λες τα προβληματα σου... Εγω για την περιοδο μου και ολα καλα. Ας παρουμε τωρα τα αποτελεσματα και... Ολα θα πανε καλα μετα. Σιγα... Το πολυ πολυ αυτοκτονουμε μωρεΕικόναΕικόναΕικόνα. Ειναι και της μοδας

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Eleos έγραψε:Εχεις δικιο. Πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν ομαδα αλλωστε Αυτη ειναι η νοοτροπια του στρατου (Ομαδα, Διμοιρια, Λοχος, Συνταγμα, Ταξιαρχια κλπ) Ολα ειναι ομαδα. Πρεπει λοιπον να αρχισουμε μεσα απο το αυτο το φορουμ να συμπεριφερομαστε ετσι. Αμα εκανε σαχλαμαρα καπιος απο ολοκληρη την διμοιρια επεφτε για καμψεις ολη η διμοιρια. Τα προβληματα δενουν τους ανθρωπους.
Δουλεψα και εγω στον ιδιωτικο τομεα φιλε μου και πιστεψα οτι ενιωσα μεγαλυτερη οργη και Αδικια. Δουλεψα σαν ειλωτας μεχρι και 50 ωρες την εβδομαδα αλλα μονο μετα απο δυο χρονια καταφερα να παρω 700 ? και μερικη απασχοληση και ετσι Να τρεμει το φυλλοκαρδι σου κιαθε μερα ποιος θα σε αντικαταστησει. ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ! Το αφεντικο βλεπει το συμφερον του και αμα βρει καποιον/α που του κανει εστω και λιγο με λιγοτερα λεφτα δεν δισταζει να σε στειλει στο σπιτι σου. Δεν ριχνω τις ευθυνες πουθενα αλλωστε για να επιβιωσει και Εκεινος πρεπει να πατησει σε πτωματα αλλων. Ομως καθε ενας κοιταει το δικο του στομαχι και οταν εφτασε ο κομπος στο χτενι τα παρατησα ολα και εφυγα. Ορκιστηκα στον ευατο μου οτι θα ψαξω να βρω μια δουλεια που θα μου αποφερει χρηματα, θα εχει μελλον και θα κανω γουστο να δουλευω (Στον στρατο=Δημοσιο οτι κανεις το πληρωνεσαι) ενω στον ιδιωτικο αστα! Κανε το καλο και στο ριξτο στο γυαλο. Δεν πειραζει ομως νιωθω τυχερος που εστω τελευταια στιγμη καταλαβα μερικα πραγματα. Οσο για το πτυχιο μου το σκιζω αμα λαχει μετανιωσα που σπουδασα (Τσαμπα κοπος και λεφτα). Επρεπε να ειχαμε μπει νωριτερα. Τουλαχιστον τωρα ειμαστε συνηδητοποιημενοι τι παμε να κανουμε.
Εισαι εκτος θεματος
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

cristi έγραψε:
Eleos έγραψε:Εχεις δικιο. Πρεπει να συμπεριφερομαστε σαν ομαδα αλλωστε Αυτη ειναι η νοοτροπια του στρατου (Ομαδα, Διμοιρια, Λοχος, Συνταγμα, Ταξιαρχια κλπ) Ολα ειναι ομαδα. Πρεπει λοιπον να αρχισουμε μεσα απο το αυτο το φορουμ να συμπεριφερομαστε ετσι. Αμα εκανε σαχλαμαρα καπιος απο ολοκληρη την διμοιρια επεφτε για καμψεις ολη η διμοιρια. Τα προβληματα δενουν τους ανθρωπους.
Εισαι εκτος θεματος
κριστη... Μπορει να ειναι εκτος θεματος.(αποτελεσματα εποπ) αλλα μεσα στο αγχος του για τα αποτελεσματα μας εκφραζει το δικο του παραπονο. Ξερεις... Ξεχνιώμαστε ολοι ετσι. Ας εισαι λιγο πιο ανεκτικη. Ευχαριστω

Anonymous

Συγχωρεστε με για το παραλογισμο μου. Μαλλον ημουν εκτος θεματος. Οποιος εχει κατι καινουργιο να αναφερει μπορει να στειλει απαντηση.

Σε ευχαριστω μαργαριτα για τα ομορφα σου λογια. Σου ευχομαι τα καλυτερα τα αξιζεις και Εχεις καλη καρδια Εικόνα
sem
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sem »

Αυτό ρε παιδιά τι είναι, ισχύει;
http://www.diorismos.gr/Dpages/news/viewnews.php?nid=7119&spec=job
margarita11788
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Eleos έγραψε:Συγχωρεστε με για το παραλογισμο μου. Μαλλον ημουν εκτος θεματος. Οποιος εχει κατι καινουργιο να αναφερει μπορει να στειλει απαντηση.

Σε ευχαριστω μαργαριτα για τα ομορφα σου λογια. Σου ευχομαι τα καλυτερα τα αξιζεις και Εχεις καλη καρδια Εικόνα
σε ευχαριστω πολυ... Σε ολους μας τα καλυτερα!ΕικόναΕικόνα

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες