Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
DjPanahs
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

[:) ] λαθος τα υπολοιπα
DjPanahs
Posts in topic: 132

Δημοσίευση από DjPanahs »

Ελπιζω να μην αργησουν τοσο πολυ. Κ την αλλη εβδομαδα να τα εχουμε τα αποτελεσματα
ELEANOYLA
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 53

Δημοσίευση από ELEANOYLA »

εγω παιδια εβαλα την μανα μου το πρωι και πηρε τηλ και ειπε να περνουμε μια φορα την εβδομαδα και οτι θα αργησουν να βγουν.

Άβαταρ μέλους
diavivastis
Posts in topic: 78

Δημοσίευση από diavivastis »

Παιδια πηρα τηλεφωνο στο γραφειο κοινου εδω στην θεσσαλονικη και μου ειπαν σε κανα δυο εβδομαδες θα βγουν. Θα ανακοινωθουν απο τηλεοραση και εφημεριδες μου ειπαν. Υπομονη παιδια αντε να δουμε τι θα γινει με την παρτυ τους...
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

Καλημερα παιδια υπομονη και ξανα υπομονη δεν νομιζω οτι μπορουμε να κανουμε κατι αλλο εκτος αν εχουμε καποια πληροφορια και να ενημερωσουμε τους υπολοιπους. Τωρα με το να ρωταμε τα ιδια και τα ιδια δεν βγαινει τιποτα διαβαστε και λιγο πιο πριν και θα δειτε τι γινεται μην αυτοζαλιζομαστε... Αυτα καλημερα (Αλλη μια μερα λιγοτερο μεχρι τα αποτελεσματα... ) μια ερωτηση που μαλλον κανεις δεν θα ξερει οταν με το καλο βγουν θα εχουμε παλι καποιο περιθωριο απο την μερα ανακοινωσης μεχρι την ημερα καταταξης η θα μας πουν σε 5 μερες παρουσιαζεστε...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

αδικα περιμενετε, παρτε καμια εφημεριδα προς το παρον να βρειτε καμια δουλεια, ολοι μας κοροιδευουνε.γεια σου εβριτισσα, αδικα περιμενης, ουτε σημερα, ουτε αυριο, οι μερες περνανε παρτε το χαμπαρι. στο χερι τους ειναι. ουτε καν τα βυσματε ξερουν τι θα γινη. καλα χριστουγεννα σε ολουσ... αυτο μας λενε οι πολιτικοι. ολοι σε αναμονη σξ, αεροπορια, ναυτικο, στρατολογια. ουτε σημερα ουτε δευτερα, καθηστε ; θανε κ στις 13 που λενε;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

Σε κανα 2 βδομαδες; Ουτε αυτοι δεν ειναι σιγουροι δηλαδη; Μαλιστα. Θα παει μπροστα αυτη η χωρα. Α ρε ελλαδαραααααααααααααααααααααα
evritissa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από evritissa »

θεΕικόναλω να πιστευω οτι θα βγουν συντομα... Ειμαι αισιοδοξη... Εσυ εισαι ηδη επ. Οπ; Η τα εκανες τωρα;
Kostas13
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 426

Δημοσίευση από Kostas13 »

evritissa έγραψε:θεΕικόναλω να πιστευω οτι θα βγουν συντομα... Ειμαι αισιοδοξη... Εσυ εισαι ηδη επ. Οπ; Η τα εκανες τωρα;
αν ρωτας εμενα δεν ειμαι. Τωρα τα εκανα και περιμενω
Anonymous

Αν δεν εχης τον θειο σου τον μπαρμπα μην περιμενης φωτιση απο πουθενα... ετσι περιμενα κ εγω το 2007 κ εμεινα στην απ εξω. γιατι δεν ειχα τον θειο αμυνης, τωρα εχω κανη κ στης 3 προκηρηξεις, μην βασιζεστε μονο στο στρατο υπαρχουν κ αλλου δουλειες, κ καλυτερες κ με περισσοτερα λεφτα, χωρις σκοπετα, χωρις μεταθεσεις, χωρις μετακομησεις. εχουμε φταση στο 2010, κ ολοι ετσι ξαφνικα θελουν να μπουν στο στρατο.καταντια ειναι αυτη, για αυτο οσοι ειχουν μπη, βαρανε σκοπετα, κ αγγαρειες, κ ο φανταρος οταν μπενη δεν κατι τιποτα, παρτε το χαμπαρι. τοτε γιατι μας περνουν φανταρους; ας γινουν ολοι εποπ οχι δημοσιου,--ιδιωτικου, να δουμε τοτε θα παη κανενας μας.
Anonymous

Καλημερα. Εχουμε τπτ νεοτερο;
evritissa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από evritissa »

kostas έγραψε:Καλημερα. Εχουμε τπτ νεοτερο;
τιποτααααα δυστυχωςςςςς
Anonymous

Τπτ ε; ΜαλισταΕικόνα
ΑΤΙΘΑΣΗ Ε.
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΑΤΙΘΑΣΗ Ε. »

ΕΠΟΠ ΛΑΓΟΣ έγραψε:Αν δεν εχης τον θειο σου τον μπαρμπα μην περιμενης φωτιση απο πουθενα... Ετσι περιμενα κ εγω το 2007 κ εμεινα στην απ εξω. Γιατι δεν ειχα τον θειο αμυνης, τωρα εχω κανη κ στης 3 προκηρηξεις, μην βασιζεστε μονο στο στρατο υπαρχουν κ αλλου δουλειες, κ καλυτερες κ με περισσοτερα λεφτα, χωρις σκοπετα, χωρις μεταθεσεις, χωρις μετακομησεις. Εχουμε φταση στο 2010, κ ολοι ετσι ξαφνικα θελουν να μπουν στο στρατο.καταντια ειναι αυτη, για αυτο οσοι ειχουν μπη, βαρανε σκοπετα, κ αγγαρειες, κ ο φανταρος οταν μπενη δεν κατι τιποτα, παρτε το χαμπαρι. Τοτε γιατι μας περνουν φανταρους; Ας γινουν ολοι εποπ οχι δημοσιου,--ιδιωτικου, να δουμε τοτε θα παη κανενας μας.
κοιταξε δεν περιμενω τον στρατο για να δουλεψω εχω δουλεια δοξα το Θεο αλλα εχω βαρεθει αν 2 μηνες να μην ξερω αν θα με ανανεωσουν την συμβαση μου και ναπρογραμματισω 2 Πραγματα βρε αδερφε στη ζωη μου... Ομως ξεφευγουμε απο το θεμα... Καλη επιτυχια σε ολους παιδια!
Anonymous

Αντε αρχηζουν κ τα γλυκολογα τωρα, για να ηρεμησουμε λιγο. μπραβο βρε παιδια. να μας αλλαξη λιγο η διαθεση
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης