Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 228

Δημοσίευση από anna.nikos »

βαγγελης έγραψε: Δημητρη ευχαριστω πολυ για την συμβουλη. Αλλα ειμαι αραββονιασμενος και τουλαχιστον εγω αν εχω ενα σταθερο μισθο θα μπορω να παρεχω μια σε εισαγωγηκα σταθεροτητα στην οικογεννεια που θελω να δημιουργησω. Μακαρι να ηξερα τα αποτελεσματα για να επερνα μια αποφαση. Και οσο για τον ιδιωτικο τομεα μπορει να παει κατι στραβα και να πατωσεις... Ειναι κατι που δεν παρεχει ασφαλεια. Την ασφαλεια δεν την εννοω οπως την λενε οι γοννεις μας δλδ μηνας μπαινει μηνας βγαινει αλλα και σε θεματα ασφαλειας στην υγεια, δυνατοτητες να παρεις ενα σπιτακι κλπ. Δεν ξερω ρε δημητρη ισως και να ειμαι και γω επηρεασμενος γιατι μεσα μου πιστευω οτι η ευτυχια για να ερθει πρεπει να υπαρχει ασφαλεια... Το να ειμαι τωρα καλα επειδη παει καλα το μαγαζι μου και μεθαυριο να μην εχω να παρω ψωμι δεν ειναι ευτυχια. Αν δεν μπω στο στρατο αναγκαστηκα θα ακολουθησω αυτον τον δρομο. Δεν ξερω...
μην νομιζεις τα 1000ε θα σου φτασουν για μια οικογενεια. Απο την αλλη μπορει να ανοιξεις το μαγαζι κ να μπεις μεσα. Οποτε στη ζωη ειναι ολα θεμα τυχης (βγηκαμε εκτος θεματος)
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εε ναι βγηκαμε λιγακι αλλα να πω και κατι τελευταιο. Αν ενας περνει σταθερο μισθο ο αλλος μπορει να κανει κατι αλλο ενα μαγαζακι ας πουμε... Και αν δεν παει καλα το μαγαζακι να μην υπαρξει και η πληρης καταστροφη.
Ας επανερθουμε... Αν εχω καταλαβει καλα τα αποτελεσματα ηδη εχουν βγει απλα το μονο θεμα μας πια ειναι να ψηφιστει ο νομος... Αν ειναι ετσι μονο η αναμονη μας εμεινε. Οτι και αν πουμε...
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

βαγγελης έγραψε: Εε ναι βγηκαμε λιγακι αλλα να πω και κατι τελευταιο. Αν ενας περνει σταθερο μισθο ο αλλος μπορει να κανει κατι αλλο ενα μαγαζακι ας πουμε... Και αν δεν παει καλα το μαγαζακι να μην υπαρξει και η πληρης καταστροφη. Ας επανερθουμε... Αν εχω καταλαβει καλα τα αποτελεσματα ηδη εχουν βγει απλα το μονο θεμα μας πια ειναι να ψηφιστει ο νομος... Αν ειναι ετσι μονο η αναμονη μας εμεινε. Οτι και αν πουμε...
ενα μαγαζακι που θα το κλεισεις στα 4 χρονια κ σε ξενη πολη ή χωριο αβεβαιο. μηπως πηρε κανενας σημερα στο γες κ εμαθε για τα αποτελεσματα;
Anonymous

Με κανεις να λεω τα προσωπικα μου :)
μπορεις να το ανοιξεις στην πολη σου... Ξερεις στην αδερφη σου, στον αδερφο σου κλπ.
Δεν λενε τιποτα στο ΓΕΣ βαρεθηκαν και αυτοι απο τα τοσα τηλεφωνα.
nini84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nini84 »

Παιδια η βουλη  θα συνεδριασει σημερα ειπαν οι τv. αρα we are waiting!
evritissa
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από evritissa »

τι προβλημα εχεις με την εβριτισσα; Δεν περιμενω τιποτα εγω

anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

nini84 έγραψε: Παιδια η βουλη  θα συνεδριασει σημερα ειπαν οι τv. Αρα we are waiting!
θα συνεδριασει; Κ ποτε θα ψηφιστει ο νομος;
Anonymous

Αντε ρε παιδια αντε να δουμε! Που το ακουσες αυτο Νινι; >
Anonymous

Οντως ετσι ειναι Δημητρη εχεις δικιο.:(
Τι αλλο ομως να κανεις αν δεν εχεις αλλες ευκαιριες; Συμβιβαζεσαι με το λιγοτερο κακο οταν δεν μπορεις να επιτυχεις το απολυτο καλο.
Anonymous

Αν συνεδριασουν σημερα τοτε τα αποτελεσματα θα τα εχουμε συντομα!
Αντε να δουμε τι θα γινει!
eleni
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από eleni »

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΧΑ BMW έγραψε:Ακουσες τι ειπα βαγγο; Ακουγονται ασχημα αφτα αλλα ειναι αληθειες. Οταν θα ερθει η ωρα που θα σου ερθει μεταθεση για ευρο η αλεξανδρουπολη τι θα κανεις; Θα πληρωνεις δανια σπιτιου στο οπιο για δεκααιτιες δεν θα χαρεις; Θα ερθει ο αλλος το βυσμα εξω απο το σπιτι σου και εσυ θα τρεχεις απο εδω και απο εκει; Πχ μενεις θεσσαλονικη η λαρισα και εσυ που μενεις εκει και εχεις την σπιταρονα σου θα ερθει το βλαχακι απο την δραμα στην θεση σου στην περιοχη σου επιδει θελει τα κλαμπακια του και εσυ με την γυναικα σου και το κουτσουβελο στην δραμα. Μηχανισμος λεγετε αφτο το πραγμα;

Το θέμα στο οποίο γράφεις λέγεται "Αποτελέσματα επ. Οπ Στρατού ξηράς"! Καθώς επίσης και το forum στο οποίο βρίσκεσαι, απευθύνεται σε ανθρώπους που για πολλούς κ διαφόρους λόγους έχουν επιλέξει και θέλουν να μπουν σε στο στρατό, στην αεροπορία, στο ναυτικό κ σε οποιοδήποτε άλλο σώμα που εσύ πιστεύεις οτι δεν αξίζει! Γι'αυτούς λοιπόν τους λόγους θα ήταν καλύτερο ή να φτιάξεις ένα δικό σου θέμα που να λέει "Μην μπαίνεται στα σώματα ασφαλέιας και στον στρατό" ή να σταματήσεις εδώ το κύρηγμα! Γιατί ΟΛΟΙ 'όσοι έχουν κάνει τα χαρτιά τους ξέρουν πολύ καλα τα υπερ κ τα κατά του να είσαι στον στρατό!
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Περιμενω! έγραψε: Αν συνεδριασουν σημερα τοτε τα αποτελεσματα θα τα εχουμε συντομα! Αντε να δουμε τι θα γινει!
επειδη ειμαι ασχετη, αν συνεδριασουν θα κανουν κ την ψηφοφορια για τον νομο;
βαγγελης
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από βαγγελης »

Ελενη ξερουμε τα κατα και τα υπερ. Βαλαμε κατω τα κατα, βαλαμε κατω τα υπερ και παρολο που εχει πολλα κατα το βρηκαμε ως οντως κατι καλο. Οχι ομως και το υπερτατο αγαθο. Αυτο που λεω σημαινει οτι τουλαχιστον εχω συνειδηση του τι επιλεγω... Και οτι προβλημα και αν συναντησω στο στρατο θα ειναι αναμενομενο και ευκολα αντιμετοπισημο γιατι με λιγα λογια εγω θα εχω επιλεξει ολα αυτα που ακουγονται δυσκολα να τα βαλω στην ζωη μου για να κερδισω κατι αλλο. Το κατι αλλο ειναι μια δουλεια με σχετικα καλα λεφτα και ενα επαγγελμα τιμιο και αξιοπρεπει. Μην βαλουμε και την φιλοπατρια ως κατι προσωπικο γιατι πιστευω πως ολοι οσοι πανε στον στρατο η θελουν να πανε εχουν αγαπη για την πατριδα τους. Αλλιως θα εβριζαν τον στρατο. Και εμεις με τον δημητρη δεν βρησαμε τον στρατο αλλα μηλησαμε σαν αντρες για το πως θα κανουμε κατι καλο στην οικογεννεια μας. Συγνωμη που στα αναλυω τοσο πολυ αλλα φαινεται οτι χρειαζεται ολα να τα διαβαζεις αναλυτικα.
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

anna.nikos έγραψε:
Περιμενω! έγραψε: Αν συνεδριασουν σημερα τοτε τα αποτελεσματα θα τα εχουμε συντομα! Αντε να δουμε τι θα γινει!
επειδη ειμαι ασχετη, αν συνεδριασουν θα κανουν κ την ψηφοφορια για τον νομο;
ΘΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΟΥΝ, ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ, ΘΑΑΑ ΣΤΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΚΥΒΡΝΗΣΕΩΣ, ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΕΤΑ... !
Anonymous

Λογικα ναι... Εκτος για ακομη μια φορα δειξουν τη γαιδουρια τους... Απ' αυτους παντως ολα να τα περιμενεις!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες