Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
αν ειναι σωστοι και υπευθυνοι πρπει να μας ενημερωσουν... Δεν μπορουν να παιζουν με την αγωνια των παιδιων...
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Ειναι τοσο ανεσθητοι και ανευθυνοι που δεν τους νοιαζει
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
το αρμυ μια φορα το ενημερωσαν σημεραilias83 έγραψε: Αρα τωρα μενει να ενημερωσουν και το αρμυ
Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Ειναι δυνατον σε αλλους να λενε στις 4 και σε αλλους στις 13 του μηνος;
Πραγματικα! Καμια κατανοηση για όλους αυτους π μπαινοβγαινουν καθε 3 κ λιγο στ αρμυ... Ελεος! Τοσο δυσκολο πια τους είναι να δώσουν μια ανακοινωση; Τοσο καιρο π τ έχει πρίξει ο κοσμος με τα τηλ. Αυτοι ακομη να καταλαβουν;
-
- Επιλοχίας
Τουλαχιστον ας τα βγαλουν να τελειωνουμε.
Εγώ πήρα τηλέφωνο στο γραφείο αττικής τώρα πριν 15 λεπτά και μου είπαν : Θα αργήσουν λίγο και να ξαναπάρω την αλλη εβδομάδα.
Δεν ξέρω τι να πώ.
Δεν ξέρω τι να πώ.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 60
Τουλάχιστον ας βγάλουν μια ανακοίνωση, κάτι τελοσπάντων να ξέρουμε τι να κάνουμε κι εμείς. Μας έχουν οι ηλίθιοι απο το πρωί και περιμένουμε. Ελεος δηλαδή!
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
ακουω αυτα κ με πιανει καταθλιψηsayraki 444 έγραψε: Περσυ ημουν 7 σειρα επιλαχων... Και μπηκε στην ειδικοτητα μου ατομο απο 9 σειρα... Περα απο αυτο αλλαξανε ειδικοτητες πχ... Φιλη μ δηλωσε υγειονομικο και τη βαλανε μαγειρα... Δηλαδη ειναι να τρελενεσαι... Για 22 μορια δε περασα... Και περιμενα σαν το μαλακα επιλαχων και δε σου μιλαωω για ειδικοτητα με πτυχια ΠΖ εβαλα περσυ ειναι για γελια! Με (3 πτυχια)
Κανεις δε μπορει να σου πει με σιγουρια γιατι κανεις δε ξερει... Τωρα οσον αφορα το τι λενε... Ναι ειναι δυνατον να λενε στον εναν ετσι και στον αλλον αλλιως γιατι δε τους νοιαζει, απλα Θελουν να μας ξεφορτωθουν... !ΒΑΣΙΛΗΣ 21 έγραψε:Καλησπερα παιδια μπορει καποιος να μου πει με σιγουρια ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα; Ειναι δυνατον σε αλλους να λενε στις 4 και σε αλλους στις 13 του μηνος;
Μπορει να μ δώσει παιδια κπ τ τηλ. Να παρω κ εγώ να τσεκαρω;
-
- Επιλοχίας
Με το τηλ δεν νομιζω να σου πουν μας κοροιδευουν
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Πλακα κανεισ; Α φου πειρανε τ8
Ε τι να πω πια; Ξερω κ εγώ; Αν τ πρίξουμε ίσως βγάλουν καμια ανακοινωση! Μα τέτοια αναισθησία;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες