Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
Πες τα πες τα
Ας ελπισουμε οτι θα ναι αυριο μεθαυριο και οχι σε 2μιση μηνες (που δε πιστευω). αντε να βγουνε να φυγουμε και απο το αγχος.
Gary έγραψε:Πες τα πες τα
Γιατι ρε αδερφε αδικο εχω; Εχω τοσα πτυχια και αναγκαζομαι να παρακαλαω να μπω στον στρατο... ! Ο καθενας εχει τον λογο του... Απλα πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε μονο λογια. Και ταυτοχρονα να πιστευουμε τα φουμαρα του καθενος! Ο καθενας παλευει για το μελλον του... Οπως και εσυ και εγω μαζι με αλλους και γω δεν ξερω ποσους...
Ειστε τωρα στις 67 σελιδες, μεχρι τις 100 σελιδες που θα βγουν κ τα αποτελεσματα σας εχετε ακομα μερες, κ εκη θαχη κ χαλουμι. τα λεμε εδω κ μερες κ κανενας δεν ακουη ο νοεμβριος εχθες αρχησε εχουμε ακομα μερες, τοπε ο χοντρος, κ τι παη να πη στις 18, οποτε θελη σας την αλαζη.
-
- Λοχαγός
Εχει και αυτη τη μαλακια απο κατω με τη τρομπετα στο κωλο του με τιτλο: "οι ποιο αξεχαστες κλανιες ειναι διαθεσιμες για το κινητο σου"
που αμολαει που και που κατι κλανιες σε ηχους θαρεις και το κανει επειτηδες και κοροιδευει
που αμολαει που και που κατι κλανιες σε ηχους θαρεις και το κανει επειτηδες και κοροιδευει

Συβηθως μεσημερι τα ανακοινωνουν τωρα τι να σας πω οτι ξερετε ξερω!
Αυτο που ξερω ειναι οτι μας εχει φαει η αγωνια κι αυτοι παιζουν με μας!
Αυτο που ξερω ειναι οτι μας εχει φαει η αγωνια κι αυτοι παιζουν με μας!
Gary έγραψε:Εχει και αυτη τη μαλακια απο κατω με τη τρομπετα στο κωλο του με τιτλο: "οι ποιο αξεχαστες κλανιες ειναι διαθεσιμες για το κινητο σου"
εισαι απιστευτος...

-
- Λοχαγός
niaou έγραψε:Gary έγραψε:Πες τα πες τα
Γιατι ρε αδερφε αδικο εχω; Εχω τοσα πτυχια και αναγκαζομαι να παρακαλαω να μπω στον στρατο... ! Ο καθενας εχει τον λογο του... Απλα πρεπει να σταματησουμε να ειμαστε μονο λογια. Και ταυτοχρονα να πιστευουμε τα φουμαρα του καθενος! Ο καθενας παλευει για το μελλον του... Οπως και εσυ και εγω μαζι με αλλους και γω δεν ξερω ποσους...
εγω μαζι σου ειμαι, το θεμα ειναι να κανουμε μια κινιτοποιηση για αρχη
Ρε φιλε στιν Ελλάδα βρισκεσαι γιαυτο παρακαλασ...
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78

niaou έγραψε:Gary έγραψε:Εχει και αυτη τη μαλακια απο κατω με τη τρομπετα στο κωλο του με τιτλο: "οι ποιο αξεχαστες κλανιες ειναι διαθεσιμες για το κινητο σου"
εισαι απιστευτος...
Ναι ρε επιτηδες το βαλανε... ;

Ο κυριος πιστευω κ περιμενω, ποιος ειναι η εβριτισσα; απαντηση
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Ρε παιδια δεν νομιζω να ειναι τοσο ανευθυνοι, πιστευω γνωριζουν αλλα δεν λενε σε εμας. Κ στο κατω κατω γιατι δεν βγαζουν μια ανακοινωση να μην περιμενουμε ολη μερα μπροστα απο εναν υπολογιστη
Γιατι ειναι ***** και δεν ηξερουν ουτε αυτοι
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 60
Γιατί είναι ανεύθυνοι, όπως το είπες. Δεν τους ενδιαφέρει πως νιώθουμε εμείς τώρα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης