Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
nini84
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από nini84 »

Καλημερα σε ολουσ! Αντε καλη μας επιτυχια...
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ρε παλικαρια πηρα τηλ στο γες τωρα και μου ειπαν πως εχει ανασταλη η προκιριξη. Καλα μας δουλεβουν;
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 284

Δημοσίευση από Gary »

Καλημερα, τι θα γινει τελικα σημερα;
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 166

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

Alpha έγραψε:Ρε παλικαρια πηρα τηλ στο γες τωρα και μου ειπαν πως εχει ανασταλη η προκιριξη. Καλα μας δουλεβουν;
ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ... ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΕΙΣ ΞΑΝΑ ΤΗΛ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΑΛΛΑΕικόνα
Anonymous

Ξερω εγω τι σκατα; Μια γκομενα μου λεει μεσα στο θρασος καλα δεν ξερης οτι εχουν ανασταλει; Το ειπαν και τα μμε!
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Εγω παντως εχω ανοιξει τηλεοραση και περιμενω μηπως που ΤΠτ στις πρωινες ενημερωτικες εκπομπεσ... αυτοι λιγο πολυ ολα τα ξερουν. λετε να αρχισουμε να στελνουμε μαιλ στον αυτια να μας ενημερωσει;Εικόνα Εικόνα Εικόνα
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Περασα μια νυχτα με 40 πυρετο επειδη εκανα τη μαλακια να βγω λουσμενος προχτες στο κρυο, το κεφαλι μου αυτη τη στιγμη ποναει θαρεις και εχει κατσει πανω του ολοκληρος βραχος, μα την παναγια λεω αν δε βγαλουνε τα αποτελεσματα η εστω κατι σημερα θα τους περνω να τους κατεβαζω ξεσταυρια μεχρι να κοψουν τα καλωδια απο τα τηλεφωνα τουσΕικόναΕικόνα
Anonymous

Κοπελια εστιλα εγω στον αφτια και με εγραψε εκει που δεν πιανει η μελανι... πφφ... πραγματικα. εχω @!#$#@!@$@@ γμτ!
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Αφηστε που πιστευω περισσοτερο οτι αρρωστησα απο το αγχοςΕικόνα
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από saman »

Καλημερα, αν ειχε αλλαξει η μερα ανακοινωσης δεν θα επρεπε να βγαλουν μια ανακοινωσηκαι να λενε οτι τααποτελεσματα θα βγουνε τοτε, οπως εκανε δηλαδη και η π. Α.
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

Αρα περιμενουμε το τρολευ
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

alpha έγραψε:κοπελια εστιλα εγω στον αφτια και με εγραψε εκει που δεν πιανει η μελανι... πφφ... πραγματικα. εχω @!#$#@!@$@@ γμτ!
να στειλουμε ολοι μαζι μεχρι να τον ζαλισουμε... εξαλλου ακομα ειναι πολυ νωρις για να μας απαντησει... φανταζομαι γυρω στις 9-9:30 θα μπορει να πει μεχρι να μαθει και αυτοσ... ολα αυτα παντα με το δικο μου μυαλο. απο το αγχος μπορει να λεω και χαζομαρεσ...
Gary
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από Gary »

DiMiTrA P έγραψε:
alpha έγραψε:κοπελια εστιλα εγω στον αφτια και με εγραψε εκει που δεν πιανει η μελανι... Πφφ... Πραγματικα. Εχω @!#$#@!@$@@ γμτ!
να στειλουμε ολοι μαζι μεχρι να τον ζαλισουμε... Εξαλλου ακομα ειναι πολυ νωρις για να μας απαντησει... Φανταζομαι γυρω στις 9-9:30 θα μπορει να πει μεχρι να μαθει και αυτοσ... Ολα αυτα παντα με το δικο μου μυαλο. Απο το αγχος μπορει να λεω και χαζομαρεσ...

πως του στελνουμε μαιλ;
Anonymous

Παιδια καλημερα σε ολους. Την προηγουμενη εβδομαδα πηρα τηλ και μου ειπανε οτι 2 νοεμβριου θα σταλουν στον αρχηγο. Τωρα τι να πω μακαρι να βγουν σημερα να ηρεμησουμε. Καλη επιτυχια σε ολους

DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός

Gary έγραψε:Περασα μια νυχτα με 40 πυρετο επειδη εκανα τη μαλακια να βγω λουσμενος προχτες στο κρυο, το κεφαλι μου αυτη τη στιγμη ποναει θαρεις και εχει κατσει πανω του ολοκληρος βραχος, μα την παναγια λεω αν δε βγαλουνε τα αποτελεσματα η εστω κατι σημερα θα τους περνω να τους κατεβαζω ξεσταυρια μεχρι να κοψουν τα καλωδια απο τα τηλεφωνα τουσΕικόναΕικόνα
ΡΕ ΓΚΑΡΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΓΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ. ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΣ;Εικόνα
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες