ευχαριστω! Μου φανηκε περιεργο γι'αυτο ρωτησαilly έγραψε:Δεν εμπαινε κ καλα! Βλακειες Αννουλα μου, απλα να προκαλεσει ντορο κ αναστατωση. Κ κατι τελευταιο, σε εσενα αναφερομουν σε προηγουμενο ποστ που με ρωτησεςanna.nikos έγραψε:δεν ξερει σελιδα κ οταν προσπαθησαν να μπουν χτες μαζι στην ιδια σελιδα δεν εμπαινε. Κ λεει πηραν κ στο γες κ τους ειπαν οτι εκεινα τα αποτελεσματα δεν ισχυουν. Απλως ρωταω μηπως κανενας βρηκε αυτη την σελιδα. Αν οχι μην δινετε σημασια κ γινετε αδικα ντοροςevritissa έγραψε: Τελικα μαθαμε που διερευσαν;
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 237
Μα γιατι να σου φαινεται περιεργο βρε Αννα; Σου ειπα πως εχεις ενα ακομη λογο για να περασεις, ξερεις εσυ-σχετιζεται με το ψευδωνυμο σου κ σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαι κ εγω στην ιδια θεση με σενα
- παντως χρειαζεται ψυχραιμια κ ηρεμια! Οχι αγχος, ακους Γκαρυ μου;

Dum spiro spero
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
illy έγραψε:Μα γιατι να σου φαινεται περιεργο βρε Αννα; Σου ειπα πως εχεις ενα ακομη λογο για να περασεις, ξερεις εσυ-σχετιζεται με το ψευδωνυμο σου κ σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαι κ εγω στην ιδια θεση με σενα- παντως χρειαζεται ψυχραιμια κ ηρεμια! Οχι αγχος, ακους Γκαρυ μου;
illy εχω κατεβασει κατι ρακια αυτη τη στιγμη που σου γραφω και ολα τα βλεπω εξ ουρανου

-
- Στρατηγός
χαχαχαχα, παλικαρι μου εχεις πολλη πλακα!Gary έγραψε:illy έγραψε:Μα γιατι να σου φαινεται περιεργο βρε Αννα; Σου ειπα πως εχεις ενα ακομη λογο για να περασεις, ξερεις εσυ-σχετιζεται με το ψευδωνυμο σου κ σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαι κ εγω στην ιδια θεση με σενα- παντως χρειαζεται ψυχραιμια κ ηρεμια! Οχι αγχος, ακους Γκαρυ μου;
illy εχω κατεβασει κατι ρακια αυτη τη στιγμη που σου γραφω και ολα τα βλεπω εξ ουρανουθα με βοηθησουν να πεσω υσηχος για υπνο
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
δεν παιζεσαι! Κ αν δεις αποτυχων τι θα κανεις; Θα αυτοκτονησεις;Gary έγραψε:illy εχω κατεβασει κατι ρακια αυτη τη στιγμη που σου γραφω και ολα τα βλεπω εξ ουρανουilly έγραψε:Μα γιατι να σου φαινεται περιεργο βρε Αννα; Σου ειπα πως εχεις ενα ακομη λογο για να περασεις, ξερεις εσυ-σχετιζεται με το ψευδωνυμο σου κ σε καταλαβαινω απολυτα διοτι ειμαι κ εγω στην ιδια θεση με σενα- παντως χρειαζεται ψυχραιμια κ ηρεμια! Οχι αγχος, ακους Γκαρυ μου;
θα με βοηθησουν να πεσω υσηχος για υπνο
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 36
Μπα, θα καταντησει αλκοολικος
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Λοχαγός
Οχι, θα συνεχισω τη δουλεια που κανω και τωρα, ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ

-
- Συνταγματάρχης
τελειοςςςς! Εχεις πολυ πλακα, με την κάλη εννοια. παρεπιπτοντως τι ωρα λετε να βγουν αυριο; Περυσι τι ωρα τα εβγαλαν;Gary έγραψε: Οχι, θα συνεχισω τη δουλεια που κανω και τωρα, ΞΥΛΟΚΟΠΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
-
- Λοχαγός
Παντως αν βγω αποτυχων θα παω στο μπουλντοκ τον βενιζελο να του πω τι θα εκανα με το G3 σε περιπτωση που θα εμπαινα

-
- Λοχαγός
Μαλλον θα βγουνε κατα τις 11-12 δε ξερω, το υπολογιζω συμφωνα με τα αποτελεσματα των συνεντευξεων και των αλλων δοκιμασιων που αναρτουνταν πριν καιρο
-
- Λοχαγός
11-12 ενοω ωρα, οχι ημερομηνια
-
- Στρατηγός
Εγω λεω να μπουμε κατα τις 8.30 με 9 παρα... Λεω τωρα εγω!
Αλκοολικος; Χαχαχαχα Βελε!

Dum spiro spero
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 36
θα του το εβαζες πουθενα;[;) ]Gary έγραψε: Παντως αν βγω αποτυχων θα παω στο μπουλντοκ τον βενιζελο να του πω τι θα εκανα με το G3 σε περιπτωση που θα εμπαινα
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Στρατηγός
χαχαχα, θα του τιναζες τα μυαλα στον αερα;Gary έγραψε:Παντως αν βγω αποτυχων θα παω στο μπουλντοκ τον βενιζελο να του πω τι θα εκανα με το G3 σε περιπτωση που θα εμπαινα![]()

Dum spiro spero
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες