Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Χαχα! Καλή επιτυχία μαμά!
Υπομονη βρε παιδια. Εγω εχω βαλει 3 βισματα και παλι δεν ειμαι σιγουροσ. Ειδικα την κυριακη δεν βλεπω να κοιμαμαι απο το ανχος μου. Θα μου πειτε γιατι να εχω ανχοσ; Εχω γιατι ολοι σου λενε θα μπεισ. Τους πιστευεις ομωσ; Η κανεις τζαμπα ονειρα;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
δεν θελω να κανω καμια ερωτηση, απλως αν μαθατε οτι βγαινουν σημερα απλως θα λεγατε βγαινουν σημερα κ εληγε εκειSu-35 έγραψε: Αν πιστεύεις οτι έχασες συζητήσεις, κάνε πρώτα ένα κόπο να διαβάσεις και μετά αν θέλεις (κούρασε) τα παιδιά και κάνε ερωτήσεις... !
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 41
- Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
- Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
- Επικοινωνία:
Καταλαβαίνω την αγωνία σου, δυστυχώς δεν γνωρίζω.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
φιλε κοστα εγω εχω βαλει 503 βισματα (που λεει ο λογοσ) αλλα δεν ειμαι σιγουρη για τιποτα πια. αν δεν δω τα αποτελεσματα οτι εχω περασει δεν το πιστευω. μαλλον δεν θα το πιστεψω μεχρι να μπω στο κεντρο.
. οποτε υπομονη.

καλημερα σε ολους και καλη επιτυχια! το site ελεανουλα ενημερωνεται μετα τις 12 οποτε ειτε βγουν σημερα ειτε τη δευτερα μεσημερακι θα τα ξερουμε... περυσι που βγηκαν παρασκευη αντι για δευτερα, στις 4 το μεσημερι τα ανακοινωσαν!eleanoyla έγραψε: αν αν παντα βγουν σημερα περιπου τι ωρα θα βγουν; μετα τις 3 το μεσημερι; κι αν βγουν την δευτερα περιπου τι ωρα; αν γνωριζεται απο προηγουμενες φορες.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΗΜΗΤΡΑ Ρ.
DiMiTrA P έγραψε:καλημερα σε ολους και καλη επιτυχια! Το site ελεανουλα ενημερωνεται μετα τις 12 οποτε ειτε βγουν σημερα ειτε τη δευτερα μεσημερακι θα τα ξερουμε... Περυσι που βγηκαν παρασκευη αντι για δευτερα, στις 4 το μεσημερι τα ανακοινωσαν!eleanoyla έγραψε:
αν αν παντα βγουν σημερα περιπου τι ωρα θα βγουν; Μετα τις 3 το μεσημερι; Κι αν βγουν την δευτερα περιπου τι ωρα; Αν γνωριζεται απο προηγουμενες φορες.
Κανω και τπτ αλλο; Υπομονη υπομονη. Αντε να τα βγαλουν... Να τελειωσει το μαρτυριο μασ
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Και επειδη ξεφυγαμε! αντε να βγουν λεμεεεεεεεεεεεε γιατι θελω να κανω καμψεις μεχρι να σκουριασει ο ρομποκοπ λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε! ιλυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κανε κατιιιι
υπομονη κλασικα

Πηρα πριν λιγο τηλ στο γες και μου ειπαν να ξαναπαρω την δευτερα
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 83
Οσο και να παιρνετε παρτε το χαμπαρι... οτι και δευτερα να σας λενε πεζουν να βγουν και σημερα και του χρονου... περσι δευτερα μας λεγανε και μετα απο δυο ωρες παρασκευη βγηκανε!
Αν δουλευα στο ΓΕΣ θα ειχα κοπη θα μοτ ειχατε σπαση τα νευρα. Θελω να σας βαλουν στα τηλ στην αλλη προκηρηξη για να δειτε την γλυκα...
Τι λετε ; Και ποια ειναι η δουλεια τους; Να ενημερωνουν τον κοσμο... Αν ηταν ετσι να μην γραφανε τα τηλ στην προκηρυξη... Που ειναι για ενημερωση του υποψηφιου... Και ασχετο το περσι με το φετος εχει γινει και μια αλλαγη κυβερνησης και ολα αλλαζουν.
Καλημερααα! Αντε Να βγουνε να ησυχασουμε μωρε...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης