Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
λοιπον παιδια. οπως μου ελεγε και μια κοπελα που γνωρισε στις δοκιμασιες που διναμε. μου ελεγε. εχουμε περασει και απλα δεν το ξερουμε. θετικη ενεργεια. θετικη ενεργιεα και εχουμε περαση και αργουν να βγουν. γιατι λενε πω στο καλο πραγμα αργει να γινει. παιδια θετικη ενεργεια και παλι. εχουμε περασει και δεν το ξερουμε. καλη μας επιτυχια παιδια.

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Πολλα ατομα δωσανε πανω απο 1 φορα, κ μας απογοητευετε εμας που δινουμε πρωτη. Γιατι δεν περασες την πρωτη; Στα αθληματα γνωριζεις αν κοβουν;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 284
ELEANOYLA έγραψε:λοιπον παιδια. Οπως μου ελεγε και μια κοπελα που γνωρισε στις δοκιμασιες που διναμε. Μου ελεγε. Εχουμε περασει και απλα δεν το ξερουμε. Θετικη ενεργεια. Θετικη ενεργιεα και εχουμε περαση και αργουν να βγουν. Γιατι λενε πω στο καλο πραγμα αργει να γινει. Παιδια θετικη ενεργεια και παλι. Εχουμε περασει και δεν το ξερουμε. Καλη μας επιτυχια παιδια.
χαχαχα, νασαι καλά ελεανούλα, αυτή η θετική ενέργεια μόλις με διαπέρασε

Υπενθυμίζω ότι εδώ συζητάμε για τα αποτελέσματα του Στρατού Ξηράς.
Μπορείτε να συνεχίσετε τον συγκεκριμένο διάλογο είτε στην ενότητα 'Γνωριστείτε και Ανταλλάξτε εμπειρίες', είτε στην ενότητα 'Τι ειδικότητα δηλώσατε' ή ακόμη να στείλετε και προσωπικά μηνύματα.
Ευχαριστώ.
Μπορείτε να συνεχίσετε τον συγκεκριμένο διάλογο είτε στην ενότητα 'Γνωριστείτε και Ανταλλάξτε εμπειρίες', είτε στην ενότητα 'Τι ειδικότητα δηλώσατε' ή ακόμη να στείλετε και προσωπικά μηνύματα.
Ευχαριστώ.
-
- Λοχαγός
anna.nikos έγραψε:Πολλα ατομα δωσανε πανω απο 1 φορα, κ μας απογοητευετε εμας που δινουμε πρωτη. Γιατι δεν περασες την πρωτη; Στα αθληματα γνωριζεις αν κοβουν;
στα αθλήματα πήγα καλόυτσικα, έως τέλεια θα έλεγα, σε όλα πέρασα σωστά μόνο στο χιλιάρι (1000μ.) έκανα λίγα δευτερόλεπτα παραπάνω απο το όριο, συγκεκριμένω δύο δευτερόλεπτα παραπάνω, αλλα αποκλείετε να με κόψαν γιαυτό το λόγο, δεν είχα βίσμα πέρσυ, φέτος πέρασα σε όλα με άριστα και μάλιστα στα περισσότερα πρώτος, και με παραπάνω απο ένα βίσμα, άντε να δούμε
-
- Λοχαγός
D.Y.K έγραψε:Υπενθυμίζω ότι εδώ συζητάμε για τα αποτελέσματα του Στρατού Ξηράς.
Ευχαριστώ.
έγινε
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.

. Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΤΑ ΔΙΝΩ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟ ΑΝΝΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΗ.

-
- Συνταγματάρχης
ας μην εχουμε κ πολυ θετικη σκεψη απο τωρα μην απογοητευτουμε μετα, οποτε ας σκεφτομαστε οτι μπορει να ειμαστε κ κομμενοιELEANOYLA έγραψε: ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΞΕΡΩ ΟΥΤΕ Κ ΕΓΩ. ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.. Κ ΕΓΩ ΠΡΩΤΗ ΦΟΤΑ ΔΙΝΩ ΑΝ ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΑΥΤΟ ΑΝΝΑ. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ Κ ΑΛΛΗ.
-
- Λοχαγός
Ο φόβος φυλάει τα έρμα

Παιδια ς αυτον τον διαγωνισμο θα μετρησει η συνεντευξη κανονικα;
-
- Συνταγματάρχης
δεν μετραει η συνεντευξηΕΠΕΝ έγραψε: Παιδια ς αυτον τον διαγωνισμο θα μετρησει η συνεντευξη κανονικα;
Μας βασανιζει ο χοντρος τσαμπα με τις ***** που κανει... Δωσε τα αποτελεσματαρεε να ξερουμε Τι ν κανουμεεεεε
-
- Συνταγματάρχης
υπομονηηηηη![:) ]DjPanahs έγραψε: Μας βασανιζει ο χοντρος τσαμπα με τις ***** που κανει... Δωσε τα αποτελεσματαρεε να ξερουμε Τι ν κανουμεεεεε
Καλησπερα παιδια! Μηπως μπορειτε να μου πειτε το τηλ. Που περνουμε για να μαθουμε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα;
-
- Λοχαγός
katerina6 έγραψε:Καλησπερα παιδια! Μηπως μπορειτε να μου πειτε το τηλ. Που περνουμε για να μαθουμε ποτε βγαινουν τα αποτελεσματα;
2106555840
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες