http://ellas2.Wordpress.com/2009/10/18/%CE%B5%CE%BD-%CE%B9%CF%83%CF%87%CF%8D-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%BF-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B5%CF%80%CE%BF%CF%80/ αφου εδω λεει οτι παγωσαν ολες παρασκευη και ολες ξεπαγωσαν μαζι κ της ξηραςttsevekidou έγραψε:δεν ειναι σιγουρο ακομα γιατι του ξηρας θελει το περισσοτερο μαγειρεμαanna.nikos έγραψε:αφου αεροπορια κ ναυτικο βγαινουν στις ημερομηνιες τους, κ στης ξηρας ετσι δεν θα γινει;ttsevekidou έγραψε: Καλημερα !πηρα στο γραφειο του κοινου σημερα κ μου ειπαν οτι αυριο αργα το απογευμα θα εχουν πληρη ενημερωση οποτε ΜΑΛΛΟΝ απο παρασκευη θα ξερουμε κατι...
Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
Μα δεν ειπε κανενας οτι ειναι ακομα παγωμενος. λενε οτι ισως βγουν αργοτερα τα αποτελεσματα για να γινουν ολες οι απαραιτητες αλλαγες...
δηλαδη αφαιρεση μοριων συνεντευξης κ επανεξεταση χαρτιων.
οτι μου ειπαν σας λεω απο εκει κ περα εγω προσωπικα δε γνωριζω κατι παραπανω
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
αφου λεει οτι συνεχιζετε κανονικα αρα θα βγουν στις 2/11. Ετσι με συμφερει να πιστευω [:) ]ttsevekidou έγραψε: Μα δεν ειπε κανενας οτι ειναι ακομα παγωμενος.λενε οτι ισως βγουν αργοτερα τα αποτελεσματα για να γινουν ολες οι απαραιτητες αλλαγες...
Μαθατε τπτ ποτε βγαινουν τα ριμαδια τα αποτελεσματα;
Εμενα παντως σημερα μου ειπαν να ξανακαλεσω μετα τις 10/11 ενω χθες μου ειχαν πει οτι μεχρι παρασκευη θα εχουμε καποια ενημερωση
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Καλησπερα εγω σημερα πηρα τηλ στο υ. Εθ. Α. Και μου ειπαν πυι μεχρι τελος της εβδομαδας θα εχει ξεκαθαρισει το θεμα και να ξανα παρω την παρασκευη να μου πουν ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 62
Ειπαν επεισεις οτι μαλλον θα βγουν στις 2 του μηνα.
Κ αν παρεις τωρα θα σου πουν αλλα
κ αν ξαναπαρεις μετα απο 2 ωρες αλλα θα πουν
θα μας τρελανουν τελειως...
κ αν ξαναπαρεις μετα απο 2 ωρες αλλα θα πουν
θα μας τρελανουν τελειως...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
Τελικα ακομη δεν ξερουμε ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα;
Θελω να πιστευω στ 2/11 θα τελειωνουμε με αυτη την ιστορια... Οπως γραφει κ η προκηρυξη αλλιως να μη βαζανε την ημερομηνια που λεει οτι θα βγουν στη προκηρυξη... Τελειωνε βενιζελε μας ζαλισες
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 103
φιλε δεν φταιει η προκυρηξη. Αν δεν γινοταν αυτο με τον βενιζελο... Θα βγαιναν στις 2/11 απλα τωρα μας παει πισω το ποσο πισω δεν ξερω και αυτο με ανησυχει. Μακαρι να βγουν οπως τα λεει η προκυρηξη! Θα δουμεDjPanahs έγραψε: Θελω να πιστευω στ 2/11 θα τελειωνουμε με αυτη την ιστορια... Οπως γραφει κ η προκηρυξη αλλιως να μη βαζανε την ημερομηνια που λεει οτι θα βγουν στη προκηρυξη... Τελειωνε βενιζελε μας ζαλισες
Καλησπερα! Μα πως θα βγουν στην ωρα τους οταν πρεπει να ψηφιστει ο νομος περι συνεντευξης κ αυτος ακομη δεν εχει παει στην βουλη εκτος κ αν κανω λαθος
Αμα θελουν προλαβεουν ν τα βγαλουν στ 2/11... Ας δουλεψουν λιγο κ αυτοι! Αφου ειπε ο χοντρος οτι οι πινακες θα βγουν κανονικα απλα δεν θα υπαρχει η συνεντευξη δε χριαζεται να παει στη βουλη πρωτα!
Εγώ πιστεύω φιλαράκι ότι 2/11 θα βγούν κανονικά και άσε τους άλλους να... 'βασανίζονται'.
-
- Λοχίας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 53
ευτο θελω να πιστευω κ εγω δ. υ. κ. κ εγω μαζι σου.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες