Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Στρατού Ξηράς (2009)
Καλησπερα, υπαρχει καποιο νεο σχετικα με την προκυρηξη του στρατου ξηρας ( http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2009.pdf ) αλλαξε κατι;
τι εννοεις;Λεων έγραψε:Καλησπερα, υπαρχει καποιο νεο σχετικα με την προκυρηξη του στρατου ξηρας (http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2009.pdf) αλλαξε κατι;
ακομα σε αναμονη ειμαστε...
διαβασε ολες τις προηγουμενες σελιδες...
ισως βρεις αυτο που ψαχνεις.
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 228
μεχρι στιγμης δεν εχουμε κατι επισημο. Καποιοι πηραμε τηλ κ αλλους ειπαν οτι θα βγουν 2/11 κ αλλους οτι δεν γνωριζουν ακομηΛεων έγραψε: Καλησπερα, υπαρχει καποιο νεο σχετικα με την προκυρηξη του στρατου ξηρας (http://www.army.gr/dimosieuseis/anakoinwseis/downloads/epop_2009.pdf) αλλαξε κατι;
Εμενα σημερα το πρωι μου ειπαν οτι μετα τις 15/11 θα βγει επισημη ανακοινωση για το ποτε θα βγουν τα αποτελεσματα
Μα δε με ενδιαφερει η αεροπορια... για το στρατο ξηρας αναφερει κατι;
Στην σελιδα του ΓΕΕΘΑ... στην ενημερωση... .ημερησιο δελτιο τυπου 20 οκτωμβρη αρχειο π-ντ-φ, κ σελιδα 21...
Πιστευω 2/11 θα τα βγαλουν. Δε γινεται αλλιως... Αν μαθεται τπτ πιτε μας
Παιδια εγω πηρα τηλ. Σημερα στο γραφειο ενημερωσης κοινου στη θεσσαλονικη και μου ειπαν 2/11 δεν αλλαξε τπτ απλα τα μορια θα ειναι χωρις συνεντευξη
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 78
Μακαρι να μπουμε ολοι... Κουραγιο και υπομονη... Με 416 μορια ειμαι καλα; Χωρις την συνετευξη... Για διαβιβαστης στο πυροβολικο.

Καλά είναι τα μοριάκια σου φίλε μου!
Καλή επιτυχία σε όλους μας.
Καλή επιτυχία σε όλους μας.
-
- Συνταγματάρχης
καλα ειναι τα μορια σου, τα μορια σου απο τι ειναι;diavivastis έγραψε: Μακαρι να μπουμε ολοι... Κουραγιο και υπομονη... Με 416 μορια ειμαι καλα; Χωρις την συνετευξη... Για διαβιβαστης στο πυροβολικο.
Καλημερα ! πηρα στο γραφειο του κοινου σημερα κ μου ειπαν οτι αυριο αργα το απογευμα θα εχουν πληρη ενημερωση οποτε ΜΑΛΛΟΝ απο παρασκευη θα ξερουμε κατι...
-
- Συνταγματάρχης
αφου αεροπορια κ ναυτικο βγαινουν στις ημερομηνιες τους, κ στης ξηρας ετσι δεν θα γινει;ttsevekidou έγραψε: Καλημερα !πηρα στο γραφειο του κοινου σημερα κ μου ειπαν οτι αυριο αργα το απογευμα θα εχουν πληρη ενημερωση οποτε ΜΑΛΛΟΝ απο παρασκευη θα ξερουμε κατι...
δεν ειναι σιγουρο ακομα γιατι του ξηρας θελει το περισσοτερο μαγειρεμαanna.nikos έγραψε:αφου αεροπορια κ ναυτικο βγαινουν στις ημερομηνιες τους, κ στης ξηρας ετσι δεν θα γινει;ttsevekidou έγραψε: Καλημερα ! πηρα στο γραφειο του κοινου σημερα κ μου ειπαν οτι αυριο αργα το απογευμα θα εχουν πληρη ενημερωση οποτε ΜΑΛΛΟΝ απο παρασκευη θα ξερουμε κατι...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης