Αριθμός αιτήσεων ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 28

Δημοσίευση από anna.nikos »

mili έγραψε: Καλησπερα και απο μενα παιδια! Συγνωμη αλλα που το ειδατε 2000 ατομα για στρατολογια,200 δεν ητανε΄;
μα δεν μιλανε για στρατολογια αλλα για τους 2000 για στρατο ξηρασ
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Στρατο ξηρας στην συνεντευξη ηταν να πανε 6800 το ειδα με τα ματια μου τον καταλογο με ολους τους υποψηφιος απο ολη την χωρα γτ εκει που εδινα στην πυλη ηταν μονιμος που τον πετυχα μεσα οταν εκανα θητεια κ επειδη εχω δηλωσει α-τ μου ειπε πως οι περισσοτεροι αυτο εχουν δηλωσει, τωρα ποσοι εφτασαν να περασουν κ τα αθληματα αγνωστο παντως μεχρι την συνεντευξη ειμασταν 6800
xristos4670
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από xristos4670 »

Καλησπερα και απο μενα αιτησεις για ΕΠΟΠ Αεροπορειας παιδια εγιναν 16800ατομα. Εγω που εστειλα Δευτερα τα χαρτια εχω το 13701 ... Φαντασου Δευτερα
και σημερα που πηρα τηλ μου ειπαν αναμονη οπως ολοι γιατι δεν εχουν βγει τα τελικα χαρτια γιατι δεν εγινε σωστη καταμετρηση... Αν κ απο πτολεμαιδα ελπιζω να κανουμε κατι καλο. Χαχα

Anonymous

Κωνσταντινος έγραψε:Μηπως ξερει κανεις τελικα ποσοι εμειναν μετα απο ηγεονομικα ψυχοτεχνικα και αθληματα;
Εχει ακουστει πολλυ εντονα οτι ειναι περπου 3.000.
Μακαρι να ειναι αληθεια γιατι σχεδον ολοι μπορει να επιτυχουν!

ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΤΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΛΕΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ... ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
Anonymous

Ο αριθμος αιτησεων εποπ 2009 είναι 8.000 με 12.000. Ο ενας στους 5 περναει.
Nirvana84
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Nirvana84 »

Αυτο που λεμε αν σου κατσει... Εικόνα
Anonymous

σάββας έγραψε:ο αριθμος αιτησεων εποπ 2009 είναι 8.000 με 12.000. ο ενας στους 5 περναει.

οι 8000 χιλιαδες αιτησεις με 12000 εχουν αποκλιση 4000 αιτησεων μεγαλη διαφορα. εδω μεσα ακουγονται πολλα και διαφορετικα πραγματα, καλυτερα ας περιμενουμε τα αποτελεσματα και θα δουμε.
Anonymous

Γειας και καλη χρονια μηπως δηλωσε κανενας τ. θ;
Anonymous

Κανενας πβ ρε παιδια ; Υπαρχει;
Anonymous

Στο 414 που πηγα ημουνα η μονη που δηλωε τ. Θ πληρωμα αρματων και αλλα δυο κοριτσια π. Β
αλα η μια κοπηκε λογω υψοσ
DiMiTrA P
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από DiMiTrA P »

; έγραψε:Κανενας πβ ρε παιδια ; Υπαρχει;
εγώ δήλωσα πβ! Υπηρέτης πυροβόλου μάχης... Και στο 424 υπήρχαν πολλές κοπέλες στην ομάδα μου που δήλωσαν τθ!
Anonymous

Περυσι το 80% των κοριτσιων που δηλωσαν τθ εφυγαν πριν την ορκωμοσια. γιατι δηλωνετε ρε κοριτσια κατι που δεν το αντεχετε;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

alexandros έγραψε:Περυσι το 80% των κοριτσιων που δηλωσαν τθ εφυγαν πριν την ορκωμοσια. Γιατι δηλωνετε ρε κοριτσια κατι που δεν το αντεχετε;

Στο ΚΕΤΘ το 2008 γινόταν της κακομοίρας.
Anonymous

Nassos έγραψε:
alexandros έγραψε:Περυσι το 80% των κοριτσιων που δηλωσαν τθ εφυγαν πριν την ορκωμοσια. Γιατι δηλωνετε ρε κοριτσια κατι που δεν το αντεχετε;

Στο ΚΕΤΘ το 2008 γινόταν της κακομοίρας.
ΦΕΥΓΑΝΕ;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 5
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκαν υπήρχαν τουλάχιστον 10 που έφτασαν στην Κεντρική Πύλη και δεν μπήκαν (είχα έξοδο εκείνη την ημέρα και τις είδα στο σιδηροδρομικό σταθμό). Με το πέρας της κατατάξεως και κατά τις επόμενες ημέρες φεύγανε πολλές.

Κλάμα, κακό, "για δουλειά γραφείου ήρθαμε"... Λίγες ήταν οι συνειδητοποιημένες. Άσε που κάποιες την έπεφταν και στους φαντάρους.

Είχε γραφτεί και στη στήλη "Φαντάρε που πάς" για τις νυχτερινές εφόδους που έκαναν στην Ίλη των γυναικών.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες