Όριο ηλικίας για Σώματα Ασφαλείας (2010)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από matrix12 »

Καλημερα χρονια πολλα. Θα με βοηθουσατε πολυ. Το οριο ηλικιας για τους ειδικους φρουρους ειναι μεχρι 28ετων για τους ειδικους φρουρους η υπαρχει ΄΄παραθυρακι΄΄ για ανω αυτης της ηλικιας. Ευχαριστω εκ των προτερων.
matrix12
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από matrix12 »

Λαθος διατυπωση. Αν καποιος ειναι 29 ετων μπορει να υποβαλει αιτηση΄΄για ειδικος φρουρος. ΄΄
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από D.Y.K »

matrix12 έγραψε:Λαθος διατυπωση. Αν καποιος ειναι 29 ετων μπορει να υποβαλει αιτηση΄΄για ειδικος φρουρος. ΄΄

Αν με την λεξη 'παραθυρακι' εννοεις βυσμα θεωρω πως στην Ελλαδα ζουμε και ολα μπορουν να γινουν αρκει να εχεις φυσικα τις καταλληλες γνωριμιες και να μην ακυρωσουν τα χαρτια σου.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ευχαριστω για την αμεση απαντιση. Μα νομιζω ειναι κατι διαφορετικο. Αλλωστε δεν ειναι μια μετριση υψους. Αλλα γνωριζω οτι το πρωτο που κοιτα ο αξιοματικος οταν καταθετεις τα χαρτια σου ειναι η ημερομηνια Στη Ταυτοτητα. Πρωτο σταδιο. Αληθεια υπαρχει προβλεψη για ανω των 28΄΄απο την προκυριξη΄΄ή ειναι ριτη΄΄΄ στο θεμα της ηλικιας΄΄ξερεις μηπως αναλογη περιπτωση περασμενου ανω των 28. Οπως ειμαι εγω29. Σοσσσσσ

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για να ειμαι ειλικρινης οχι δεν γνωριζω αναλογη περιπτωση,'ατομου' δηλαδη που ενω δεν πληρουσε το ηλικιακο οριο που οριζε η προκυρηξη και ενω ηταν δηλαδη μεγαλυτερος να περασε.

Ο θειος μου να σου δωσω να καταλαβεις ητανε ΑΚΡΙΒΩΣ πανω στο οριο της ηλικιας (1972) οταν εδωσε το 1999, δηλαδη ητανε 28 αλλα περασε.

Απο εκει και περα κανε μια προσπαθεια και ο θεος βοηθος.

Στους λιμενοφυλακες τα εκανες; Νομιζω εκει το οριο ητανε 29 αν δεν κανω λαθος!
Anonymous

Οχι λιμενοφυλακες δεν εδωσα. ΔΥΚ δυσκολα τα πραγματα. Στους ειδικους φρουρους καταθετεις τα χαρτια αυτοπροσωπος αν δουνε ηλικια τι θα μου πουνε΄΄
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Δημοσίευση από 10κωστας50 »

Ρε παιδια να κάνω μια ερώτηση;
Εχει όριο ηλικίας για να μπεις στο λιμενικο;
Δηλαδή εγω που τελειωσα ειδικες δυναμεις και ειμαι 19 θα μπορω να δηλωσω να μπω η ισχυει οτι πρεπει να εισαι πανω απο 21;
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Θα μπορέσεις κώστα
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

ΓΜΑΚ έγραψε:Θα μπορέσεις κώστα

Τουλάχιστον...
Ευχαριστώ ρε φιλε...
Γιατι καπου το ειχα διαβάσει και ξενερωσα και ειπα τσαμπα που πηγα και εθελοντης να τελειωσω γρηγορα!
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Greek_Army »

Μπήκε η ξαδέρφη μου με την προηγούμενη προκήρυξη και είναι γεννημένη το 1989
Anonymous

Τα ορια ηλικιας εισαγωγης για λιμενοφυλακες ειναι απο 20 εως 28 ή 29 και για υπαξ 21 εως 32
10κωστας50
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Greko_27 έγραψε:Τα ορια ηλικιας εισαγωγης για λιμενοφυλακες ειναι απο 20 εως 28 ή 29 και για υπαξ 21 εως 32

Δηλαδη εγω που ειμαι 19 δεν μπορω να μπω;
Anonymous

10κωστας50 έγραψε:
greko_27 έγραψε:τα ορια ηλικιας εισαγωγης για λιμενοφυλακες ειναι απο 20 εως 28 ή 29 και για υπαξ 21 εως 32

δηλαδη εγω που ειμαι 19 δεν μπορω να μπω;
αν βγει προκυρηξη μες στο 2010 θα πρεπει να εισαι γεννημενος απο 1/1/1981 εως 31/12/1990 για λιμενοφυλακας και για υπαξιωματικος 1/1/1978 εως 31/12/1989. εαν δηλαδη εισαι γεννημενος το 1991 δεν εχεις το δικαιωμα να κανεις τα χαρτια σου φετοσ αλλα του χρονου, εαν βγει προκυρηξη.

Anonymous

'Οποιος πιστεύει ότι είναι άδικο το όριο των 28 ετών για πρόσληξη ως ΕΙΔΙΚΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ ή ΣΥΝΟΡΙΟΦΥΛΑΚΑΣ και 30 ετών ως ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ να στείλει email στο αρχηγείο της ΕΛ. ΑΣ. elasgrty@mopo.gr
Άλλωστε η Ελλάδα είναι η μόνη χώρα που έχει θεσπίσει όρια ηλικίας και μάλιστα τόσο χαμηλά. Αν σκεφτεί κανείς ότι όσοι είμαστε γύρω στα 30 υπηρετήσαμε στο Στρατό 18 μήνες, βάλτε και σπουδές κτλ. Καταλαβαίνουμε όλοι το άδικο του ρατσιστικού αυτού μέτρου. Επίσης μπορούμε να στείλουμε email στον υπουργό και στους υφυπουργούς του υπουργείου προστασίας του πολίτη.
ΜΑΝΟς

Δημοσίευση από ΜΑΝΟς »

Θα αυξηθεί το όριο ηλικία παιδιά τελικά; Ξερετε κάτι; Ευχαριστώ!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης