Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
Η αληθεια ειναι οτι κι εμενα η σφαιρα με φοβιζει αρκετα και μετα το χιλιαρι... Ισως με λιγη προπονηση κατι να γινει θα δειξει
Τιν σφαιρα μιν τιν φοβαστε το 1000αρι τσεκαρετε
Γεια σας. Απο οτι εμαθα οι αθλητικες δοκιμασιες θα γινουν στην αθηνα μονο; Αν ναι ξερουμε που ακριβως; Και εχουμε καμια ιδεα ποτε περιπου θα μας πουν κατι για το ποτε θα τα δώσουμε;
τασος έγραψε:Γεια σας. Απο οτι εμαθα οι αθλητικες δοκιμασιες θα γινουν στην αθηνα μονο; Αν ναι ξερουμε που ακριβως; Και εχουμε καμια ιδεα ποτε περιπου θα μας πουν κατι για το ποτε θα τα δώσουμε;
Σου παραθέτω μέρος από παλιό post του μέλους " DinosV" που θα σε βοηθήσει σε όποια απορία σου:
"1η ημέρα θα βρεθουμε για τα ψυχοτεχνικα στην 128 ΣΕΤΗ - Διεύθυνση Μονάδος : Λητούς και Ακτής 1,16671, Καβούρι Βουλιαγμένης
Τηλέφωνα Επικοινωνίας :
Τηλεφωνικό Κέντρο :210-8915399
FAX :210-8915008
2η ημέρα θα βρεθουμε για τα Υγειονομικα στο 251 ΓΝΑ -
Το 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (251 ΓΝΑ) βρίσκεται επί της οδού Π. Κανελλοπούλου 3 (πρώην Κατεχάκη), δίπλα στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και τη λεωφόρο Μεσογείων.
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
- Τηλ. Κέντρο:(210) 746 3399
- Τηλ. Ραντεβού Εξωτερικών Ιατρείων:(210) 746 3300
και την 3η και τελευταια για τους περισσοτερους ημερα για τα Αθληματα στο Τατοϊ (Σχολη Ικαρων-ΣΤΥΑ) -
Η Μονάδα βρίσκεται στην Αεροπορική Βάση της Δεκέλειας (Δήμος Αχαρνών) και απέχει από το κέντρο των Αθηνών 18 km περίπου. "
Όσον αφορά τις ημερομηνίες, κανείς δεν ξέρει ακόμα! Να ενημερώνεσαι στο www.haf.gr!
Για μένα τα μόνα αθλήματα που έπρεπε να υπάρχουν είναι το 100αρι και η σφαίρα. Αν θέλουν να γίνου όσο μπορούν ποιο αξιοκρατικά οι εξετάσεις... Αν και ακούω ότι βοηθάνε στο 1000αρι και σε αφήνουν και 5 λεπτα και μακάρι να τύχω σε καλό Εξεταστή, δεν παύει να είναι και ένας Από Τους λόγους που πολλοί βάζουν βύσμα! Θα έπρεπε οι εξετάσεις να είναι καθαρά τυπικές για να δούνε αν έχουμε καλή άρθρωση, καλό βυματισμό και αν έχουμε γενικά κάποιο μυοσκελετικό Πρόβλημα. Το να κάνω προπόνιση για να μειώσω το 1000αρι 20-30 δευτερόλεπτα είναι απλα γελίο και κοροϊδία! Όσο μειώνουν τα όρια τόσο αυξάνονται και τα βύσματα.
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Συμφωνω μαζι σου babi! Εχουμε πεθανει στην προπονηση για μερικα δευτερολεπτα!
Καλησπερα παιδια... Να σας ρωτησω... Το βγαζει καμια κοπελα το 1000αρη?
Καλημερα αναστασια! Εγω ακομη δεν τον εχω πιασει τον χρονο αλλα που θα μου παει... ! Ελπιζω!
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 1
Μην ανησυχειτε Και εγω στις προπονησεις δεν εβγαζα το χρονο και εκει το εκανα το 1000αρι 3και 56.
Εγω βρε κοριτσια δε μπορω να το βγαλω καν... Δε ξερω τι θα κανω
Αναστασια μου μην αγχωνεσαι Θα το βγαλεις μωρε! Και εγω οταν ξεκινησα τις προπονησεις δεν μπορουσα να το βγαλω. Σιγα σιγα το καταφερα... Δεν μπορω ομως να πιασω τον χρονο με τιποτα ακομη.
Κανε προπονησουλες και θα δεις αρκετη βελτιωση! Τα αλλα αθληματα τα εχεισ; Εγω ουτε που τα εχω δοκιμασει να δω. Την δευτερα που θα δω αν ειμαι μεσα θα Αρχισω προπονηση και στα Αλλα. Κατσε να δω πρωτα αν ειαι μεσα... ! Γιατι μου φαινεται αδικα τρεχω!

Τα αλλα τα εχω αυτη ειναι η βλακεια... Το 1000αρη δεν εχω καθολου... Κ δε βοηθαει κ ο καιρος να πηγαινω για τρεξιμο, απο δευτερα αν ειμαι μεσα ομως και με - 10 θα πηγαινω
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 12
Παιδια! Απο ελξεις πως τα πατε; Τις βγαζετε; Εγω ναι αλλα με το ζοοοοριιιι!
Και τωρα τελευταια με ποναει και ο ωμος μου και φοβαμαι μη γινει καμια στραβη! ...

Φιλε αλεξ, καλητερα θα ηταν να ξεκηνησεις το προγραμμα σου με την αρνητικη ασκηση των ελξεων. Αυτο γινεται μονο σε γυμναστηριο, ρωτα εκει ενα γυμναστη, θα κσεκινησεις με λιγα κιλα και μετα θα ενεβασεις μετα απο δυο βδομαδες θα κανεις ανετα τις ελξεις που κανεις τωρα. Αν δεν καταλαβες ρωτα. Αναστασια για να βγαλεις το 1000ρι θα πρεπει πρωτα να χτισεις την βασικη σου αντοχη. Οπωτε μην πας κανεις 1000 μετρα τα μετρας και απογοιτευεσαι. Ξεκινα με αεροβια προπονηση για δυο βδομαδες και μετα δουλεψε αυξομιωση ρυθμου. Αν θες βοηθεια ρωτα. Ειναι πολυ ευκολο αν γυμναζεσαι σωστα και με προγραμμα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Nikolaosk και 6 επισκέπτες