194 M/Π MLRS Λαγκαδά
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Αν ξέρει κάποιος πληροφορίες για την εν λόγω μονάδα, παρακαλώ ας ενημερώσει.
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Πρόκειται (μεχρι πρόπερσι τουλαχιστον) για μια απο τις πιο προβλεπόμενες μοναδες του ΕΣ. Η 194Μ/ΠΕΠ (μοιρα πολλαπλων εκτοξευτων πυραυλων-MLRS) εχει μικρο αριθμο στρατευσιμων-κυριως ΕΠΟΠ και παραγωγικες σχολες, χαιρετας απαντες-τα παντα λειτουργουσαν οπως ακριβως προβλεπεται-αν και πιθανον να εχει αλλαξει ο διοικητης απο τοτε, παρολαυτα ειναι στη νοοτροποια της μοναδος η αυστηροτητα-ποιος θα παει εκει;

-
- Ταξίαρχος
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Μακάρι τότε να είοναι ο ίδιος διοικητής.
Ο αδερφός μου θα πάει και γενικά θέλει να είναι σε προβλεπόμενο στρατόπεδο. Θετικοτατες λοιπόν οι πληροφορίες σου και σε ευχαριστώ.
Ο αδερφός μου θα πάει και γενικά θέλει να είναι σε προβλεπόμενο στρατόπεδο. Θετικοτατες λοιπόν οι πληροφορίες σου και σε ευχαριστώ.
- Nicolas_mk2
- Αντισυνταγματάρχης
- Επάγγελμα: Υπάλληλος Μ.Ι.Τ.
- Επικοινωνία:
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Με το καλο πες του. Μια βδομαδα εμεινα εκει (δεν υπηρετησα πυροβολικο) και απο αποψη οργανωσης και πειθαρχίας μονο με μοναδα ειδικων δυναμεων μπορω να τη συγκρινω-αν μαθεις ανοματα δοιηκητη-λοχαγου στειλε μου ενα πμ να σου πω!

194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Ρε παιδια μηπως εχει κανεις νεοτερα για το στρατοπεδο στο Λαγκαδα; Πως πανε οι υπηρεσιες κτλ;
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Ρε παιδια κανεις;
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Παιδια ειναι επειγον οποιος γνωριζει κατι ας δωσει καμμια πληροφορια plssss
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Μην αγχωνεσαι φιλε μου. Χαλαρα.

194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Χαλαρα εγω ή χαλαρα στο λαγκαδα... ; 

194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Ετσι μπραβο. ΧΑΛΑΡΑ ΣΤΟ ΛΑΓΚΑΔΑ
Δεν θελω κατηφης να εισαι. Χαμόγελα βρε. Πως κανεις ετσι ; Ολα καλα θα πανε

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Το μονο που ξερω ειναι οτι υπαρχει πολυ οργανωση κ πειθαρχια οπως λεει παρπανω ο φιλος Νικολας... Ειναι πολυ προβλεπομενη μοναδα!dxunt έγραψε: Ρε παιδια μηπως εχει κανεις νεοτερα για το στρατοπεδο στο Λαγκαδα; Πως πανε οι υπηρεσιες κτλ;
Dum spiro spero
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Παντως παλια δεν ειχα ακουσει και τα καλυτερα λογια απο πλευρας υπηρεσιων. Τωρα μπορει να αλλαξαν τα πραγματα. Το καλο ειναι οτι θα εισαι κοντα θεσνικη. Κατι αλλο δεν γνωριζω
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Ειναι να μην αγχωνομαι; Οι Υπηρεσιες ξερετε πως πανε;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 5
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Εχω μια γνωστη που ειναι υπηρετει εκει, ειναι εποπ 2ετων αλλα δεν μιλαμε μωρε, εχουμε ενα γεια κ εχω να την δω κ καιρο για να μαθω πληροφοριες. Παντως εφοσον ειναι προβλεπομενη μοναδα ισως κ να ειναι λιγο υπερβολικη στις υπηρεσιες... Αλλα θα εισαι κοντα στην Θενικη

Dum spiro spero
194 M/Π MLRS Λαγκαδά
Δεν ξερω αν υπαρχουν φυλακια εκει ομως ετσι ωστε να εχεις λιγο ηρεμια. Αυτη τη στιγμη δεν εχω εικονα. Αν καποιος ξερει τουλαχιστο αν αλλαξαν τα πραγματα ας ποσταρει
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες