Μόνιμος στις Ειδικές Δυνάμεις
Θα ηθελα να γινω εκπαιδευτις μπορω; Αν ναι πως ευχαριστω εκ τον προτερον
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
για μονιμος μιλαμε παντα ετσι;Θαννος έγραψε:Θα ηθελα να γινω εκπαιδευτις μπορω; Αν ναι πως ευχαριστω εκ τον προτερον
Μονο γυμνασιο εχω βγαλει. Με τα γραμματα δεν τα παω καλα. Σε τι ακριβως μπορω να παω μονιμος; Παρακαλω απαντηστε ειναι αναγκη.
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 2
Μονο με το απολυτηριο γυμνασιου φιλε μου, δυστυχως παρα πολυ δυσκολα εως ακατορθωτα μπορεις να μπεις σαν εποπ. Οι πιθανοτητες σου ειναι ελαχιστες. Για να μη σου πω μηδαμινες. Λυπαμαι που σε απογοητευω αλλα ειναι η αληθεια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Για ΟΒΑ η τιποτα αλλο μπωρο; Αλλα οχι να καθομαι σε γραφειο. Σε παρακαλω απαντησε μου.
-
- Ταξίαρχος
Για οβα φιλε μου ειναι απαραιτητο να υπηρετεις και να βρισκεσαι στο τελευταιο τριμηνο της θητειας σου για να κανεις αιτηση
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 4
Ακριβώς.Velerefontis έγραψε:Για οβα φιλε μου ειναι απαραιτητο να υπηρετεις και να βρισκεσαι στο τελευταιο τριμηνο της θητειας σου για να κανεις αιτηση
Πρεπει να υπηρετησει καποιος κανονικα και 3 μηνες πριν γινεται ΟΒΑ και μενει στη μοναδα που ειδη υπηρετει.
Δεν φευγει
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 3
Εαν υπηρετησω στις Ειδικες Δυναμεις μπορω προς το τελος της θητειας να ζητησω να μεινω μονιμος;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Και τοτε πως θα καταφερω να μπω μονιμος στις Ε. Δ.
Μόνο μέσω προκύρηξης ΕΠ. ΟΠ φίλε, σε ειδικότητες των Ειδικων Δυνάμεων
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
EΥχαριστω ΕΠΟΠ
- Snakeshit
- Αντισυνταγματάρχης
Κι απο σχολή βέβαια.
Γεια σας παιδεια... Ειμαι 18 ετων... Τ ονιρο μ απο μικρος ηταν να γινς στρατιγος... Δεν τ πετιχα... Πλεον... Θελω να ηπιρετησω τν πατριδα... Και μετα να γινω μονιμος στις ειδικες δυναμεις... Καταδρομων. Απο. προσοντα τα εχω. Ολα... Αλλα πρεπει να περιμενω προκιριξη; Ξερετε εαν δηλωνουν πολλη για καταδρομεις εποπ; Ειμαι. Φετες...1.90.80κιλα... Ταμαμ για ειδικες δυναμεις γνωριζω και ακουω ειναι δυσκολα. Για αυτο αλλωστε θελω να παω γενηθηκα στα δυσκολα για να καταφερνω τα δυσκολα και μ αρεσει θελω να προσφερω στις ειδικες δυναμεις τις πατριδος μου. Ευχαριστω.
κατσε πρωτα να πας στρατο... Να δεις πως σου φερονται οταν εισαι επ. Οπ. Δηλαδη καραβανας και μετα πηγαινε! Μην προτρεχεις. και πριν παω στρατο ελεγα να μεινω μονιμος σταθερη δουλεια κ τετοια. Αλλα ειδα οτι τα λοκ ειναι ζορι. Ποσο μαλων αν εισαι για μια ζωη...ranger3192 έγραψε:Εαν υπηρετησω στις Ειδικες Δυναμεις μπορω προς το τελος της θητειας να ζητησω να μεινω μονιμος;

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης