Τι γνώμη έχετε για τους ομοφυλόφιλους;

Απάντηση
Στρατός και θητεία
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 30

Δημοσίευση από Rafale »

Να ηξερες πως σε καταλαβαινω μιχαλη αληθεια στο λεω γιατι πιστευω οτι ετσι ειναι. Το τι συμβαινει μεσα σου κανεις δεν μπορει να το καταλαβει δεν ειναι αναγκη να κρυφτεις Και να κλαις αλλα να βγεις μπροστα και να πεις αυτος ειμαι σε οποιον αρεσω για τους αλλους δεν θα μπορσεω... Να εχεις καλη πορεια απο τα βαθη της καρδιας μου
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Θελω να επιβεβαιωσω αυτα που λες. δεν το λεω για να με καμαρωσω αλλα εχω δωσει αιμα για ν σωθουν ανθρωποι 4 φορες πραγμα που ο στρειτ αδερφος κ πατερας μ δεν τ εκαναν ποτε
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από ratatoulis »

cristi έγραψε:
ΜΙΧΑΛΗΣ88 έγραψε:Δεν θα αφησω αλλο αυτους που δεν ξερουν να μιλανε αλλο. Λιωνω καθε μερα μεσα μου για να μην γυρισει καποιος σαν εσας αυριο κ με κοροιδεψει. Δεν θελω ουτε ν παντρευτω ουτε να υιοθετησω παιδια (τα θεωρω βλακειες ολα αυτα) το μονο που θελω ειναι να αγαπησω και να με αγαπησουν. Αν μπορουσα να επιλεξω θα επελεγα να φτιαχνομαι με γυναικες αλλα καταλαβετε το. Δεν ειναι επιλογη μας! Μακαρι, θα εδινα τα παντα για να ημουν στρειτ αλλα δεν μπορω. Τι μου προτεινετε να κανω; Να ειμαι μια ζωη δυστυχισμενος οπως τωρα η να κανω αυτο που θελω. Σας παρακαλω σκεφτειτε λογικα... Δεν φαινομαι οτι ειμαι γκει (σιχαινομε τους κραγμενουσ) αλλα πρεπει να σκεφτεις εσυ που τους βριζεις οτι ο κολλητος σου ακομα. Που ειναι παντρεμενος με παιδια... Κ τον βλεπεις να ειναι λιγουρης καθε φορα που μια γκομενα περναει, ακομα κ αυτος μπορει να ειναι γκει (μ την εχουν πεσει πολλοι τετοιοι). Απλως οταν περναει μια γκομενα σου λεει τι σκεφτετε επειδη ειναι αποδεκτο αλλα αν περασει κανενες π του αρεσει το λεει απο μεσα του...
Καταρχην αγαπητε δεν βρισαμε κανεναν απλα διερωτηθηκαμε αυτο που διερωτασε και συ γιατι ο γαμος και υιοθεσιες το να θες να σε αγαπησουν και να αγαπηθεις ειναι πολυ θεμιτο και αναγκαια συναισθηματικο περα απ αυτου προτεινω να αφησεις τα συναισθηματα και την Ροπη που εχεις προς το Ιδιο φυλο να σου δειξουν το δρομο πιστευω οτι μια ψυχολογικη υποστηριξη πρεπει να την δεχτεις για να "βγαλεις απο μεσα σου αυτα που χρονια σε τυρρανους τελος σου ευχομαι να βρεις την ταυτοτητα σου περαν του ειδικου δεν μπορει νομιζω κανεις να εκφερει γνωμη για την περιπτωση σου καλη τυχη!
αρχικά πριν αρχίσω να μιλάω λέω το εξής ότι διαφωνώ με τα παραπάνω posts που είπες κρίστι και εσύ Και η μαρίνα καθώς είναι ανυπόστατα επιχειρήματα (γνώμη μου) δεύτερον εμενα προσωπικά δεν με χαλάει να δω κάποιον ομοφυλόφιλο να παντρεύεται καθώς η νόμιμη συμβίωση είναι δικαίωμα του κάθε ενός και δεν είναι ακραίο, άλλες χώρες είναι τελικά πιο μπροστά από εμάς σε όλα α) τεχνολογία β) οικονομία γ) και σε ελευθερα και αναγνωρισμένα δικαιώματα και επιλογές των πολιτών που διαμένουν στις χώρες αυτές. Και τελευταίο νομίζω πως είναι λίγο προσβλητικό αυτό το posts κρίστι, επίσης κατά την γνώμη μου δεν νομίζω ότι πρέπει να απολογείται ο οποιοσδήποτε για μια τέτοια επιλογή είναι αστείο σε μια Δημοκρατική Χωρα, το Μονο που καταφέρνουν ορισμένοι Που κατακρίνουν αυτές τις επιλογές είναι να δείχνουν ποσο πίσω έχουν μείνει και ποσο ηλίθιοι είναι!Εικόνα

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Εγω ρατατουλη πιστευω πως "μιλησα στη καρδια του μιχαλη" και αυτη τη στιγμη ο μιχαλης εχει την αναγκη να τον καταλαβουν προσωπικα Εικόνα
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εγώ προσωπικά τον καταλαβαίνω απόλυτα και δεν έχω πρόβλημα με τις επιλογές του γιατί ούτε ανίκανος είναι ούτε χαζός αλλα ούτε και παιδί με ψυχικά προβλήματα, Και στην τελική τι είμαι εγώ να τον κρίνω; Αυτός που θα μας κρίνει είναι ο θεός.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Δεν απολογητε καθολου ο μιχαλης ρατατουλη απλα βγαζει τα εσω του που τοσο εχει αναγκη να κανει
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από Marina2 »

Ρατα μου καταρχην δεν ειπαμε οτι δεν αποδεχομαστε τους γκει. Μιλησα μονο για γαμο κ υιοθεσια! Θεωρώ οτι για ενα γκει ζευγαρι ο γαμος δεν ειναι απαραιτητος για να τους ενωσει. Ετσι κ αλλιως ειναι αποφασισμενοι κ εχουν κανει την επιλογη τους! Δεν νομιζω οτι μια "συμβαση", που ουσιαστικα αυτο ειναι για μενα ενας πολιτικος γαμος ακομη κ αν προκειται να γινει μεταξύ αντρα κ γυναικας να μπορει να κρατησει ενα γκει ζευγαρι μαζι. Συμφωνώ οτι θα πρεπει κ αυτοι να ειναι νομικα κατοχυρωμενοι κ να εχουν δικαιωματα ο ενας στη ζωη του αλλου. Η εννοια του γαμου ομως για εμενα περιεχει κατι ιερο κ αφορα τη συνενωση ενος ανδρα κ μιας γυναικας ενώπιον του Θεου! Κ οχι δυο ομοφιλόφυλων. Επίσης στο θεμα της υιοθεσιας: Ειναι πολύ περιεργο για ενα παιδακια να βλέπει δυο αντρες/γυναικες, να παριστανουν ο ενας τον μπαμπα κ ο αλλος την μαμα. Οποιος δεν μπορει να το κατανοησει τι προβλήματα κοινωνικου περιεχομενα θα δημιουργηθούν σε αυτο το παιδι να βαλει τον ευατο στη θεση αυτού του παιδιου κ να μου πει πως θα ενιωθε με 2 αντρες/ γυναικες Για γονεις. Καλως ή κακως ζουμε σε μια κοινωνια που βρισκονται ανθρωποι ακομη που απαξιωνουν κ υποτιμούν τους γκει. Αυτο ειναι κοινωνικος ρατσισμός κ ολοι πρεπει να ανοιξουμε τα μυαλα μας κ να καταλαβουμε οτι πολλοι ανθρωποι εχουν διαφορες ιδιαιτερότητες και η ομοφιλοφυλια ειναι 1 απο αυτες. Μεχρι εκει εγω το σεβομαι κ δεν θα ειχα κανενα προβλημα να κανω κ παρεα μαζι τους γιατι συνηθως ειναι κ καλοι ανθρωποι κ μορφωμενοι κ εχουν κ αρχες κ επιπεδο. Αλλα οταν μιλαμε για "γαμο" ξεφευγουμε νιωθω και στην Υιοθεσια ενος παιδιου βαζουμε στην διαδικασια μια ψυχούλα να περασει ενα γολγοθα κοινωνικών αντιληψεων που μπορει να ειναι και ανεξέλεγκτη. Αυτο σιγουρα ομως δεν σημαινει οτι ενα γκει ζευγαρι δεν θα ειχε να δωσει τιποτα σε ενα παιδακι. Ισως να ειχε κ πολλα αλλα δεν θα μπορούσε να του παρεχει ποτε ασφαλεια, σιγουρια και κοινωνική κατξιωση. Για εμενα ενα τετοιο παιδακι θα ηταν από την 1η στιγμη πεταμένο στο περιθωριο της κοινωνιας. Αυτη καλή ή κακή ειναι η δική μου αποψη κ μονο!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το θεμα ειναι οχι εμεις να λεμε τη γνωμη μας αλλα να αφηνουμε τον μιχαλη και τον καθε μιχαλη χωρο να αναπνευσει. Δεν θελουν και πολλα.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

cristi έγραψε:Το θεμα ειναι οχι εμεις να λεμε τη γνωμη μας αλλα να αφηνουμε τον μιχαλη και τον καθε μιχαλη χωρο να αναπνευσει. Δεν θελουν και πολλα.
Οχι εγω δεν εγραψα με βαση τον Μιχαλη γιατι οτι κ να πει ο Μιχαλης ή οποιοσδήποτε στην θεση του Μιχαλη, θα εχει δικιο. Εγω εγραψα αποκλειστικα την δική μου γνωμη που φυσικα μπορει να μην ενδιαφερει κ κανενα αλλα επειδη πραγματικα δεν θεωρω τον ευατο μου στενομυαλο επρεπε να γραψω πως το βλεπω απο την σκοπια ενος τριτου πάντα και χωρις να ξερω τι παιρναει ενας γκει!

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Marina2 έγραψε:Ρατα μου καταρχην δεν ειπαμε οτι δεν αποδεχομαστε τους γκει. Μιλησα μονο για γαμο κ υιοθεσια! Θεωρώ οτι για ενα γκει ζευγαρι ο γαμος δεν ειναι απαραιτητος για να τους ενωσει. Ετσι κ αλλιως ειναι αποφασισμενοι κ εχουν κανει την επιλογη τους! Δεν νομιζω οτι μια "συμβαση", που ουσιαστικα αυτο ειναι για μενα ενας πολιτικος γαμος ακομη κ αν προκειται να γινει μεταξύ αντρα κ γυναικας να μπορει να κρατησει ενα γκει ζευγαρι μαζι. Συμφωνώ οτι θα πρεπει κ αυτοι να ειναι νομικα κατοχυρωμενοι κ να εχουν δικαιωματα ο ενας στη ζωη του αλλου. Η εννοια του γαμου ομως για εμενα περιεχει κατι ιερο κ αφορα τη συνενωση ενος ανδρα κ μιας γυναικας ενώπιον του Θεου! Κ οχι δυο ομοφιλόφυλων. Επίσης στο θεμα της υιοθεσιας: Ειναι πολύ περιεργο για ενα παιδακια να βλέπει δυο αντρες/γυναικες, να παριστανουν ο ενας τον μπαμπα κ ο αλλος την μαμα. Οποιος δεν μπορει να το κατανοησει τι προβλήματα κοινωνικου περιεχομενα θα δημιουργηθούν σε αυτο το παιδι να βαλει τον ευατο στη θεση αυτού του παιδιου κ να μου πει πως θα ενιωθε με 2 αντρες/ γυναικες Για γονεις. Καλως ή κακως ζουμε σε μια κοινωνια που βρισκονται ανθρωποι ακομη που απαξιωνουν κ υποτιμούν τους γκει. Αυτο ειναι κοινωνικος ρατσισμός κ ολοι πρεπει να ανοιξουμε τα μυαλα μας κ να καταλαβουμε οτι πολλοι ανθρωποι εχουν διαφορες ιδιαιτερότητες και η ομοφιλοφυλια ειναι 1 απο αυτες. Μεχρι εκει εγω το σεβομαι κ δεν θα ειχα κανενα προβλημα να κανω κ παρεα μαζι τους γιατι συνηθως ειναι κ καλοι ανθρωποι κ μορφωμενοι κ εχουν κ αρχες κ επιπεδο. Αλλα οταν μιλαμε για "γαμο" ξεφευγουμε νιωθω και στην Υιοθεσια ενος παιδιου βαζουμε στην διαδικασια μια ψυχούλα να περασει ενα γολγοθα κοινωνικών αντιληψεων που μπορει να ειναι και ανεξέλεγκτη. Αυτο σιγουρα ομως δεν σημαινει οτι ενα γκει ζευγαρι δεν θα ειχε να δωσει τιποτα σε ενα παιδακι. Ισως να ειχε κ πολλα αλλα δεν θα μπορούσε να του παρεχει ποτε ασφαλεια, σιγουρια και κοινωνική κατξιωση. Για εμενα ενα τετοιο παιδακι θα ηταν από την 1η στιγμη πεταμένο στο περιθωριο της κοινωνιας. Αυτη καλή ή κακή ειναι η δική μου αποψη κ μονο!
από εδώ το πας από εκεί το πας στην κοινωνική προκατάληψη περιτριγυρίζεσαι νομίζω πως τα προηγούμενα post μου ήταν πολύ κατανοητά, η χωρα μας είναι αρκετά πίσω ώστε να μπει στα μυαλά αυτών τον ανθρώπων ζω στο εξωτερικό και βλέπω μια διαφορετική μεταχείριση σε αυτήν την κατηγορια ανθρώπων, τώρα στο θέμα υοθεσίας σίγουρα δεν έχω να πω πολλά καθώς ούτε διαφωνώ αλλα ούτε συμφωνώ πιστεύω πως πλέον αρμόδιοι είναι οι ψυχολόγοι, βεβαια μια χώρα όπως η ολλανδία τα έχει ξεπεράσει αυτά τα κοινωνικά προβλήματα μια χωρα που και σε τεχνολογία και σε οικονομία και σε επίπεδο είναι αρκετά πιο πάνω από εμάςΕικόνα

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Ακριβώς Ρατα μου κ εγω λεω οτι ζουμε σε μια τετοια κοινωνια που μαστιζεται απο παλαιολιθικες απόψεις καλώς ή κακώς. Εχουμε μαθει και εχουμε μεγαλωσει ολοι με αυτες και πολυ δυσκολα τις αποβάλουμαι! Δεν μπορω να πω ομως οτι δεν εχουμε κανει κ καθολου προοδο στο θεμα των γκει! Ομως μεχρι ναφτασουμε την νοοτροπια της Αγγλίας ακομη θελουμε 400 χρονια. Να εισαι σιγουρος για αυτο. Αλλα πιστευω βημα βημα καπως προχωραμε!
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 50

Δημοσίευση από GenerX »

Ψυχολογική υποστήριξη δεν θέλουν οι άνθρωποι που τους ελκύει το ίδιο φύλο. Αυτοί που τους προτείνουν "ψυχολογική υποστήριξη" θέλουν ψυχίατρο στα σίγουρα.

Τα πράγματα για τον Μιχάλη που έγραψε, όπως και τον κάθε ομοφυλόφιλο, είναι πολύ απλά.

Εμένα μαρέσουν τα γυναικεία πόδια, το γυναικείο στήθος, ο γυναικείος κώλος και το άλλο αγαπητό σημείο, αυτό ανάμεσα στα πόδια.

Στον Μιχάλη και στον κάθε Μιχάλη, οι ίδιοι μηχανισμοί λειτουργούν, απλά οι ορμόνες τους κάνουν να επιθυμούν το αντρικό σώμα.

Όσοι δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, καλό θα είναι να επισκεφθούν τον ψυχίατρο τους.

Εδώ για ομοφυλόφιλους μιλάμε, όχι για τη μόδα των τηλεοράσεων.

Όταν μερικοί καταφέρετε να ξεχωρίσετε τις ηλίθιες εικόνες στην τηλεόραση και αποφασίσετε να βγείτε έξω από αυτή - διότι βάσει αυτής έχετε δείξει ό, τι σκέφτεστε και κρίνετε ολόκληρες πληθυσμιακές ομάδες- τότε ίσως καταλάβετε.

Οι ομοφυλόφιλοι δεν έχουν καμία σχέση με Κωστέτσους και σια. Απορώ πως τους βάζετε αυτούς στην κουβέντα.

Για τον γάμο, είναι πολύ απλά τα πράγματα. Μόνο στις κοινωνίες που καθορίζονται από την ανασφάλειά τους δεν μπορούν να παντρευτούν οι γκέυ.* (όπου ανασφάλεια = θρησκεία)

Η γνώμη των θρησκευόμενων μας νοιάζει από τη μια πλευρά, την ανθρώπινη, όμως από την πλευρά της τυφλής πίστης και των επιταγών της ούτε καν μας ενδιαφέρει. Και αφού κάποιοι πιστεύετε, τα παράπονά σας στον δημιουργό που δεν αφανίζει τους ομοφυλόφιλους. Αυτός τους έφτιαξε, άρα μπορούμε να καταλάβουμε πολλά και για τον ανύπαρκτο.

Αφού κι αυτός κρυφός είναι... (κανείς δεν τον έχει δει μέχρι τώρα.)

Ο γάμος λοιπόν δεν είναι μια πράξη κατά την οποία πρέπει να κάνεις παιδιά και να τα μεγαλώσεις. Στη διακριτική ευχέρεια του καθενός είναι το τι θα επιλέξει.

Το σίγουρο είναι πως ο γάμος είναι μια διαδικασία που καθορίζεται από το αστικό δίκαιο -οικογενειακό, εμπράγματο κλπ - και οι ομοφυλόφιλοι μέσω αυτού θέλουν να αποκτήσουν τα δικαιώματα (και υποχρεώσεις ταυτόχρονα) τα οποία δικαιούνται όπως και ο κάθε άνθρωπος.

Οπότε δεν πέφτει κανένας λόγος στη θρησκεία και τα λοιπά οπισθοδρομικά παραμύθια, αφού δεν έχουν καμία αρμοδιότητα (αυτό μας έλειπε), όσον αφορά τα συζυγικά-συντροφικά δικαιώματα δυο ανθρώπων.

Γάμοι φυσικά και πρέπει να γίνονται και έχουν το κάθε δικαίωμα.

Πολίτες είναι και έχουν ακριβώς τις ίδιες υποχρεώσεις και τα ίδια δικαιώματα με έναν στρέιτ.

Από τη στιγμή που οι βιολογικές τους λειτουργίες είναι ακριβώς ίδιες με των υπολοίπων, δεν υπάρχει κάτι για να διαφοροποιήσει αυτά τα άτομα.

Είναι πολύ απλό. Όπως σε κάποιους αρέσουν οι μελαχρινές, κοκκινομάλες και σία, έτσι και σε αυτούς αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου.

Αναρωτιέμαι πόσο δύσκολο είναι αυτό το πράγμα για να το καταλάβουν κάποιοι.

*** Ξέχασα να απαντήσω και για τους θρησκευόμενους και πολέμιους του γάμου των ομοφυλοφίλων - αναφέρομαι σε άτομα με εξουσία, όχι σε άτομα του φόρουμ-

Όπως είπε λοιπόν ένας εκπρόσωπος του Θεού (αυτούς που οι πιστοί τους αγαπάνε αλλά αργότερα "δεν φαινόταν για τέτοιος άνθρωπος" κλπ κλπ... ) στον Γιοσάκη -στην απολογία του το έγραφε- όταν τον έβαλε να κάνει... Πεοθηλασμό μέσα στο γραφείο του... "τον Θεό τον έχουμε στην καρδιά μας, όχι στα παντελόνια μας".

ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

ΜΙΧΑΛΗΣ88 έγραψε:Θελω να επιβεβαιωσω αυτα που λες. Δεν το λεω για να με καμαρωσω αλλα εχω δωσει αιμα για ν σωθουν ανθρωποι 4 φορες πραγμα που ο στρειτ αδερφος κ πατερας μ δεν τ εκαναν ποτε
εμενα πάντως φιλε μιχάλη με συγκινείς με αυτό που λες, αν και κατά την γνώμη μου δεν χρειάζονταν να το αναφέρεις αυτό για να δείξεις ότι ένας ομοφυλόφιλος είναι εξίσου χρήσιμος στην κοινωνία, είστε εξίσου χρήσιμοι γιατί απλά είστε άνθρωποι όπως όλοι οι υπόλοιποι σε αυτόν τον πλανήτη που λέγεται ΓΗ!

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Γεννιομαστε ομοφυλοφιλοι η γινομαστε; Λεξη ελληνικη "ομοιος" "φυλο" και "φιλος" η εξηγηση της λεξης ειναι στην κυριολεξια απο αμαρτια σε θρησκευτικο επιπεδο μεταφραστηκε αυτοματα σε παθολογια σε ιατρικο και αργοτερα ψυχιατρικο επιπεδο.
απ οτι θυμαμαι ειναι στη κατηγορια για απαλλαγη απο το στρατευμα.
ο πρωτος που ειχε μιλησει για ομοφυλοφιλια ηταν ο φροιντ που ελεγε οτι δεν ειναι εμφυτη αλλα αποτελει αποτελεσμα συγκεκριμενων ενεργειων κατα την παιδικη ηλικια.
ο πατερας λοιπον της ψυχαναλυσης ελεγε ακομα οτι η ομοφυλοφιλικη σχεση δεν ειναι απλα μια ερωτικη επαφη μεταξυ 2 ανδρων αλλα μια βαθυτερη συναισθηματικη και ψυχολογικη συνδεση.
για το που οφειλεται η ομοφυλοφιλια; Υπαρχουν πολλες θεωριες μερικοι υποστηριζουν οτι ειναι κληρονομικη και αλλοι σε ελλειψη για καθε φυλο ορμονων.
αξιοππιστα στοιχεια δεν υπαρχουν γι αυτα.
ορισμενοι ερευνητες υποστηριζουν οτι τα αγορια που εχουν αυταρχικες η υπερπροστατευτικες μητερες και αδυναμους αποντες πατερες εχουν περισσοτερες πιθανοτητες να γινουν τελικα ομοφυλοφιλοι αντρες.
αλλη ερμηνεια υποστηριζει οτι οι ανθρωποι στρεφονται στην ομοφυλοφιλια μετα απο σειρα αρνητικων δυσαρεστων η τραυματικων εμπειριων με ανθρωπους του αντιθετου φυλου στη διαρκεια της παιδικης η εφηβικγης ηλικιας.
πολυ πιθανοτερο τελικα να οφειλεται σε ενα αθροισμα πολλων παραγοντων αρκετοι απο τους οποιους δεν εχουν ακομη μελετηθει ικανοποιητικα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Ενταξει οχι και αδερφαρες στις ειδυκες δυναμεις, δεν το πιστεβω.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης