Διόρθωση μυωπίας με λέιζερ

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Xalvas7
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 3
Επάγγελμα: ΜΠΟΥΖΟΥΞΗΣ

Δημοσίευση από Xalvas7 »

Σε βοηθησα καθολου;
jimmy23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από jimmy23 »

Ναι απλα ακουσα οτι υπαρχει αν την κανεις σε νεαρη ηλικια το ενδεχομενο επανεμφανησης της μυωπιασ
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από kallitexnis »

Υπάρχει αλλά σε μικρό ποσοστό. Γιαυτό το λόγω αφήνουν ένα ποσό της τάξεως του 0.25/οφθαλμό για σιγουριά.
jimmy23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από jimmy23 »

Αν καποιος ειναι στην ΣΝΔ μαχημος και ειναι απολυτα σηγουρος ας μου πει επητρεπεται στην ΣΝΔ εγχειρηση; Αλλα Να ειναι 100% σηγουρος γιατι αλλοι λενε Ναι και αλλοι οχι και εγω την εχω στις προτημησεις μου την σχολη παντα για μαχημος αναφερομε
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

jimmy23 έγραψε:Αν καποιος ειναι στην ΣΝΔ μαχημος και ειναι απολυτα σηγουρος ας μου πει επητρεπεται στην ΣΝΔ εγχειρηση; Αλλα Να ειναι 100% σηγουρος γιατι αλλοι λενε Ναι και αλλοι οχι και εγω την εχω στις προτημησεις μου την σχολη παντα για μαχημος αναφερομε
Στη ΣΝΔ επιτρέπεται η εγχείρηση. Το αναφέρει και η προκύρηξη.
jimmy23
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από jimmy23 »

Ναι αλλα αν δεις λεει για τους μηχανικους και την σμυν οχι για τους μαχημους δεν το διευκρινιζει
kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

jimmy23 έγραψε:Ναι αλλα αν δεις λεει για τους μηχανικους και την σμυν οχι για τους μαχημους δεν το διευκρινιζει
Το ξέρω από Σπουδαστή. Είναι μέσα και έχει κάνει εγχείριση.
iLuVaTaR
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από iLuVaTaR »

Ξέρετε αν κάνω εγχείρηση laser στα μάτια πόσο κοστίζει και πόσες μέρες αναρρωτική παίρνω;
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Εξαρτάται φίλε μου. Αν είσαι απο επαρχία (πάντα όμως άν μιλάμε για μεγάλες πόλεις) ξεκινάνε οι τιμές (σύμφωνα πάντα με τα ζητούμενα των γιατρών) απο 1500 και φτάνουν μέχρι και τα 2500 χιλιάρικα (συνήθως στην αθήνα που είναι και καλύτεροι οι γιατροί). Πρόσφατα έκανε ένας ξαδερφός μου με ψηλή μυωπία και στα 2 μάτια σε γιατρό στην αθήνα με τεράστια επιτυχία. Ελπίζω να βοήθησα. Καλή επιτυχία εάν το επιχειρήσεις.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Snakeshit »

Λόγω του οτι αναπτύσομαι, ανέβηκε η μυωπία μου (καταραμένη ανάπτυξηΕικόναΕικόνα) και φοβάμαι μη ξεπεράσω τα επιτρεπτά όρια για ΣΣΕ. Θέλω λοιπόν να κάνω λειζερ πριν μπω στην σχολή και θέλω να ξέρω αν υπάρχουν κίνδυνοι λόγω ηλικίας (θα'μαι 18 τότε).
insomniacgr
Λοχαγός
Λοχαγός

Δημοσίευση από insomniacgr »

Snakesh*t έγραψε:Λόγω του οτι αναπτύσομαι, ανέβηκε η μυωπία μου (καταραμένη ανάπτυξηΕικόναΕικόνα) και φοβάμαι μη ξεπεράσω τα επιτρεπτά όρια για ΣΣΕ. Θέλω λοιπόν να κάνω λειζερ πριν μπω στην σχολή και θέλω να ξέρω αν υπάρχουν κίνδυνοι λόγω ηλικίας (θα'μαι 18 τότε).

Laser για να κάνεις πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 και η μυωπία σου να είναι σταθερή ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια. Εγώ έκανα τον Αύγουστο (είμαι 26) και είχα σταθερή μυωπία-αστιγματισμό περί τα 6 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
Snakeshit
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Snakeshit »

insomniacgr έγραψε:
Snakesh*t έγραψε:Λόγω του οτι αναπτύσομαι, ανέβηκε η μυωπία μου (καταραμένη ανάπτυξηΕικόναΕικόνα) και φοβάμαι μη ξεπεράσω τα επιτρεπτά όρια για ΣΣΕ. Θέλω λοιπόν να κάνω λειζερ πριν μπω στην σχολή και θέλω να ξέρω αν υπάρχουν κίνδυνοι λόγω ηλικίας (θα'μαι 18 τότε).

Laser για να κάνεις πρέπει να είσαι τουλάχιστον 18 και η μυωπία σου να είναι σταθερή ΚΑΤ' ΕΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 χρόνια. Εγώ έκανα τον Αύγουστο (είμαι 26) και είχα σταθερή μυωπία-αστιγματισμό περί τα 6 χρόνια.
αν είναι σταθερή για ένα χρόνο; Δεν υπάρχουν και πολλά χρονικά περιθώρια και καίγομαι να κάνω πριν μπω. Τι κίνδυνοι υπάρχουν αν είναι σταθερή για λιγότερο απο 2 χρόνια και δεν έχω κλείσει τα 18;
HellenicEagle
Λοχίας
Λοχίας

Δημοσίευση από HellenicEagle »

Μήπως γνωρίζεται για μετά την αποφοίτηση από τη ΣΜΥ για κατάταξη στην Α. Σ, αν επιτρέπεται η επέμβαση λέιζερ για τα ελικόπτερα;
supermario
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από supermario »

Γεια σας παιδια. Φετος θα δωσω για δευτερη φορα πανελληνιεσ. Αναμεσα στις αλλες στρατιωτικες σχολες που εχω σοβαρα στα υποψιν μου (σσε, στυα, αστυνομια) βρισκεται και η ναυτικων δοκιμων. Ειμαι αρκετα καλος μαθητησ. Ειμαι ειδικη κατηγορια (τριτεκνοσ) και θεωρητικη κατευθυνση οποτε παρα την απωλεια 1400 μοριων λογω του οτι παω να μπω σε μια σχολη της τεχνολογικησ/θετικης κατεθυνσης μεσω θεωρητικης κατευθυνσης χαρης την ειδικη κατηγορια πιστευω και ελπιζω Θα φτασω τη βαση (οπως την εφτασα και φετοσ). Λογω της απωλειας ομως αυτων των μοριων δεν φτανω την βαση των μηχανικων. Οποτε στραφηκα προς τους μαχιμουσ. Εχω ομως 1,75 βαθμους μυωπια και απο οτι ξερω απαιτειται 10/10 οξυτητα. Δεχονται διορθωση με λεηζερ; Αξιζει να την κανω την επεμβαση αν την δεχονται; Δεδομενου οτι ενδεχεται αργοτερα να επανεμφανιστει η μυωπια στο μελλον δεν Θα ηταν επικινδυνο να πραγματοποιηθει η επεμβαση λεηζερ 2 φορεσ; Αν αποφασισω τελικα να την κανω θα συνεφερε να παω στο ναυτικο νοσοκομειο αθηνων Μηπως βρω τον γιατρο που θα μου εξετασει τα ματια για να Μπω στη σχολη (ο γιατρος που εξεταζει τους υποψηφιουσ) και να του πω να μου κανει την επεμβαση Ωστε να ειμαι πιο σιγουρος για το αποτελεσμα των εξετασεων; Εαν επανεμφανιστει η μυωπια μες τη σχολη με διωχνουν Οριστικα; ΧΙΛΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας βομβαρδιζω με ερωτηματα αλλα εχω πολλες αποριεσ... Οποιος μπορει και ειναι προθυμος θα ηθελα σας παρακαλω αν μπορει να μου απαντησει. Ευχαριστω.
MGEN
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από MGEN »

supermario έγραψε: Εχω ομως 1,75 βαθμους μυωπια και απο οτι ξερω απαιτειται 10/10 οξυτητα. Δεχονται διορθωση με λεηζερ; Αξιζει να την κανω την επεμβαση αν την δεχονται; Δεδομενου οτι ενδεχεται αργοτερα να επανεμφανιστει η μυωπια στο μελλον δεν Θα ηταν επικινδυνο να πραγματοποιηθει η επεμβαση λεηζερ 2 φορεσ; Αν αποφασισω τελικα να την κανω θα συνεφερε να παω στο ναυτικο νοσοκομειο αθηνων Μηπως βρω τον γιατρο που θα μου εξετασει τα ματια για να Μπω στη σχολη (ο γιατρος που εξεταζει τους υποψηφιουσ) και να του πω να μου κανει την επεμβαση Ωστε να ειμαι πιο σιγουρος για το αποτελεσμα των εξετασεων; Εαν επανεμφανιστει η μυωπια μες τη σχολη με διωχνουν Οριστικα; ΧΙΛΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ που σας βομβαρδιζω με ερωτηματα αλλα εχω πολλες αποριεσ... Οποιος μπορει και ειναι προθυμος θα ηθελα σας παρακαλω αν μπορει να μου απαντησει. Ευχαριστω.

Είναι γεγονός ότι με εξαίρεση την Σχολή Ικάρων (Ιπτάμενοι) σε καμία από τις άλλες σχολές δεν αναφέρεται περιορισμός ή αποκλεισμός διόρθωσης με διαθλαστική επέμβαση, επομένως πιστεύω ότι αν απευθυνθείς σ' έναν στρατιωτικό γιατρό για εξέταση, έχοντας και την εγκύκλιο προκήρυξης του προηγούμενου έτους, που μπορείς να τη κατεβάσεις κάνοντας κλικ εδώ , θα μπορέσεις να βρεις τη λύση στο πρόβλημά σου.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης