Βάσεις - μόρια για ΣΣΕ (2010)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

γιωργος έγραψε:
γιωργος έγραψε:Γεια σας. Ειμαι υποψηφιος φετος με το 10% τριτεκνος και με 17304 μορια... Εχω πρωτη επιλογη την σσε αλλα εχει 6 θεσεις μονο (η βαση της με το 10% ηταν 16000 μορια περισυ) σαν τελευτεα επιλογη εχω την σμυ π εχει παλι 6 θεσεις αλλα 13800 μορια περιπου... Τι λετε ρε παιδια εχω πιθανοτητες να μπω;
ξεχασα να Πω οτι εχω περασει τις πκε Εικόνα

Λογικα θα εισαι μεσα μπορει ακομη και με γενικη σειρα δεν ειπαρχει τετοια (να ανεβει τοσα μορια) και εγω με 10% μπαινω αλλα Εχω 18500 και ειμαι και πολυτεκνος! Ελπιζω να ειμαστε συμμαθητες Εικόνα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Γιαννηςς έγραψε:
γιωργος έγραψε:
γιωργος έγραψε:Γεια σας. Ειμαι υποψηφιος φετος με το 10% τριτεκνος και με 17304 μορια... Εχω πρωτη επιλογη την σσε αλλα εχει 6 θεσεις μονο (η βαση της με το 10% ηταν 16000 μορια περισυ) σαν τελευτεα επιλογη εχω την σμυ π εχει παλι 6 θεσεις αλλα 13800 μορια περιπου... Τι λετε ρε παιδια εχω πιθανοτητες να μπω;
ξεχασα να Πω οτι εχω περασει τις πκε Εικόνα

Λογικα θα εισαι μεσα μπορει ακομη και με γενικη σειρα δεν ειπαρχει τετοια (να ανεβει τοσα μορια) και εγω με 10% μπαινω αλλα Εχω 18500 και ειμαι και πολυτεκνος! Ελπιζω να ειμαστε συμμαθητες Εικόνα
μακαρι φιλε! Υπομονη 2 μηνες και θα δουμε!

Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Εγω ήμουν στην ομαδα 160 για την Σ. Σ. Ε. Μετα απο δυσκολίες τα περασα τα ιατρικά μετα τα αθλήματα και θέλω να σας ρωτήσω ειμαι με 10% και εχω βγάλει 17188 λέτε να περνάω; Για όπλα Επιθυμω...
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ratatoulis »

Αα ξεχασα και οι βασεις πεφτουν οπως περσυ που επεσαν 1100 μορια για την σσεΕικόνααπο 17100 πηγε στα 16000Εικόνα

kallitexnis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από kallitexnis »

Αα ξεχασα και οι βασεις πεφτουν οπως περσυ που επεσαν 1100 μορια για την σσεΕικόνααπο 17100 πηγε στα 16000Εικόνα

Οι βάσεις εξαρτώνται των αποτελεσμάτων των πανελληνίων και των επιτυχόντων των ΠΚΕ. Φέτος περίπου 240 άτομα κρίθηκαν κατάλληλοι για Όπλα μόνο στις ΠΚΕ της ΣΣΕ. Επίσης τα θέματα ήταν εύκολα σε σχέση με προηγούμενα έτη με αποτέλεσμα οι επιτυχόντες σε Μαθηματικά Τεχν.&Θετικής Κατ. Ν'αυξηθούν και στις 2 κατευθύνσεις. Άρα είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Δεν έπεσαν οι βάσεις γι'αυτό το λόγο αλλά επειδή δεν έγραψαν καλά όσοι είχαν δηλώσει.
ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ratatoulis »

Οι βάσεις εξαρτώνται των αποτελεσμάτων των πανελληνίων και των επιτυχόντων των ΠΚΕ. Φέτος περίπου 240 άτομα κρίθηκαν κατάλληλοι για Όπλα μόνο στις ΠΚΕ της ΣΣΕ. Επίσης τα θέματα ήταν εύκολα σε σχέση με προηγούμενα έτη με αποτέλεσμα οι επιτυχόντες σε Μαθηματικά Τεχν.&Θετικής Κατ. Ν'αυξηθούν και στις 2 κατευθύνσεις. Άρα είναι υποκειμενικό αυτό που λες. Δεν έπεσαν οι βάσεις γι'αυτό το λόγο αλλά επειδή δεν έγραψαν καλά όσοι είχαν δηλώσει.
εγω εννουσα οτι πεφτουν αναλογα με τις θεσεις και τα μορια του καθε ατομου που θελει να μπει εκει.

Ξενοφών
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Ξενοφών »

Φέτος υπαρχει αύξηση των εισακτέων λογω αύτων που αποχωρήσανε περυσι (δεν υπαρχουν οι επιλαχόντες ετσι οι κενές θέσεις μετατείθενται την επόμενη χρονια). Επίσης το σύνολο των επιτυχόντων στις ΠΚΕ είναι το 70% σε σχεση με αυτο περυσι.
Εγώ δίνω με το 10% και εχω βγάλει 17188 μορια και είμαι 600 μόρια παραπανω απο την περσινη βάση. Συνυπολογίζοντας και τα παραπάνω στοιχεία λετε να περασω; Για Σ. Σ. Ε.- Οπλα παντα...
Anonymous

Γεια σας, θα μπορουσε καποιος αν γνωριζει τις βασεις τις ΣΣΕ του ετους 1996 τις χρειαζομαι για μια εργασια στην σχολη. Ευχαριστω πολυ
Anonymous

Σ. ς. ε. οπλα γ. ς.:4734
ς. ς. ε. οπλα ειδ. κατ.70:4329
ς. ς. ε. οπλα ειδ. κατ.82:-

ς. ς. ε. σωματα γ. ς.:5127
ς. ς. ε. σωματα ειδ. κατ.70:4789
ς. ς. ε. σωματα ειδ. κατ.82:-
ς. ς. ε. σωματα θηλ. γ. ς.: 5207
ς. ς. ε. σωματα θηλ.ειδ. κατ.70:5047
Anonymous

GasK έγραψε:Σ. ς. Ε. Οπλα γ. ς.:4734
ς. ς. Ε. Οπλα ειδ. Κατ.70:4329
ς. ς. Ε. Οπλα ειδ. Κατ.82:-

ς. ς. Ε. Σωματα γ. ς.:5127
ς. ς. Ε. Σωματα ειδ. Κατ.70:4789
ς. ς. Ε. Σωματα ειδ. Κατ.82:-
ς. ς. Ε. Σωματα θηλ. γ. ς.: 5207
ς. ς. Ε. Σωματα θηλ.ειδ. Κατ.70:5047

Ευχαριστω πολυ!
Anonymous

Οκ. τα εχψωπαιξει με αυτα που ακουω σοβαρα. τι να κανω που θελω να γινω ψυχολογος πολυ ομως.
sotiris
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: ΤΑΞΙΑΡΧΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ <ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ>

Δημοσίευση από sotiris »

Καλησπερα σας για να μπω στην ΣΣΕ τι πρεπει να κνω για να μπω ποσα μορια θελω και αν ξερετε πειτε μου τι διαφορα εχει ΣΣΕ των σωματων και τι ΣΣΕ των οπλων, τι κατευθηνση μπορω να παρω εγω ειμαι καλως στην τεχνολογικη αλλα πειτε και σε ποια γινετε και αν γινετε στην τεχνολογικη και κατι τελευταιο τι βαθμου μαθητης πρεπει να ειμαι για να μπω λογω μοριων. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sotiris την Τρί Φεβ 23, 2010 4:02 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας
Ενδιαφέροντα: anything
Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after

Δημοσίευση από nick13 »

sotiris έγραψε: Καλησπερα σας για να μπω στην ΣΣΕ τι πρεπει να κνω για να μπω ποσα μορια θελω και αν ξερετε πειτε μου τι διαφορα εχει ΣΣΕ των σωματων και τι ΣΣΕ των οπλων, τι κατευθηνση μπορω να παρω εγω ειμαι καλως στην τεχνολογικη αλλα πειτε και σε ποια γινετε και αν γινετε στην τεχνολογικη και κατι τελευταιο τι βαθμου μαθητης πρεπει να ειμαι για να μπω λογω μοριων. Σας ευχαριστω παρα πολυ.
τα μορια απ οτι ξερω φετος ηταν 16.450
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
Άβαταρ μέλους
nick13
Λοχίας
Λοχίας
Ενδιαφέροντα: anything
Επάγγελμα: If I tell you I have to kill you after

Δημοσίευση από nick13 »

Φετος ηταν 16.450 (περιπου) απο του χρονου μαλλον θα αρχισουν να αφξανονται
TASSOS e.w.
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από TASSOS e.w. »

παιδια και εγω πιστευω οτι θα ανεβουν κατακορυφα ισως και απο φετος ξεπερασουν τα 16 .500 περισυ ηταν 16 .431 και αν το καλοσκεφτειτε ειναι πολυ χαμηλα πρωτον γιατι εισαι αξιωματικος και ειναι η πιο χαμηλη αυτου του ειδουσ και δευτερον γιατι εχει παρα πολυ καλη μηνηαια πληρωμη δλδ φανταστειτε ( και οσοι ηδη εχουν αποφοιτησει θα το ξερουν )ενα παιδι 22 χρφονων να πληρωνεται με 1.300 ευρω τν μηνα υπερβολικα καλα!!
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες