Αγαπημένη ομάδα!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Αγαπημένη ομάδα!
Θρυλαρα μου θα σ'αγαπω μεχρι να μπω στο χωμα, και αν οι νεκροι εσθανωντε θα σ'αγαπω ακομα (παντος οση εχθρα εχουμε αναμεσα μας οι ελληνικες ομαδες παντα να υποστιριζουμε ο ενας τον αλλον στο εξωτερικο και ειδικα με τουρκικες ψαροκασελες τυπου γαλατα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Επάγγελμα: Παιδοψυχιατρος
Αγαπημένη ομάδα!
Θρυλε ολεο βαρεθηκα να το λεω και στη Νεα Ζηλανδια Manukau Wanderers
-
- Υπολοχαγός
Αγαπημένη ομάδα!
Θρυλαρα &Τα μυαλα στα καγκελα!
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Αγαπημένη ομάδα!
Nirvana84 έγραψε:Θρυλαρα &Τα μυαλα στα καγκελα!
ΚΑΜΙΝΙΑ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ

Αγαπημένη ομάδα!
Ρε κανενας Αεκτζης; Παντως βλεπω να πεφτει κατηγορια η ΑΕΚ. Μια ειναι η ομαδα θρυλος για παντα το βλεπετε και στην ψηφοφορια. Αλλα οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μονο 8,83%. ΑΕΚ η ποιο ξεφτηλησμενη οΜΑΔΑ.
Αγαπημένη ομάδα!
Ασε γιαννη και γω αεκ ημουν καταλαβα πως θα πεσει κατηγορια και εφυγα πρωτη. Τωρα ολυμπιακος

Αγαπημένη ομάδα!
ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε:Ρε κανενας Αεκτζης; Παντως βλεπω να πεφτει κατηγορια η ΑΕΚ. Μια ειναι η ομαδα θρυλος για παντα το βλεπετε και στην ψηφοφορια. Αλλα οι ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ μονο 8,83%. ΑΕΚ η ποιο ξεφτηλησμενη οΜΑΔΑ
Εγω ειμαι αεκτζής.
Αγαπημένη ομάδα!
Συνθημα ειναι δεν φταιω εγω τα παραπονα στον Ολυμπιακο. Αλα ενταξει δεν πειραζει που εισται τελευτεει σε 100 χρονια μπορει να παρετε και ΠΩΤΑΘΛΗΜΑ

Αγαπημένη ομάδα!
Καλά, μαθε ορθογραφία πρώτα...
Αγαπημένη ομάδα!
cristi η αεκ ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν αποθνησκουν! Αρα μαλλον θα πρεπει να παραμεινεις αεκ! Οι ομαδες δεν ειναι εσωρουχα να αλλαζεις καθε μερα! Διαλεγεις μια ωσπου να πεθανεις ποσο μαλλον αν διαλεξεις και ΑΕΚ!
Αγαπημένη ομάδα!
Γιαννακο η αεκ πηρε προσπερσυ πρωταθλημα που εφαγες την αξεχαστη 4αρα και κατεληξε με +2 βαθμους απο τον ολυμπιακο ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΑΙΖΕΤΕ Η ΜΠΑΛΑ! Και που τα παιρνετε ετσι οπως τα παιρνετε τα πρωταθληματα τι καταλαβαινετε; Μια ζωη η π*****να της ευρωπης θα ειστε! Ολες οι ομαδες κανουν τα αδυνατα δυνατα να πεσουν μαζι σας στην κληρωση
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 3
Αγαπημένη ομάδα!
Δεν έχει σημασία η πορεία που κάνει μια ομάδα στον αθλητισμό. Ομάδα επιλέγεις γιατι εσύ το γουστάρεις και δεν την κρίνεις από τα αποτελέσματα.
Αγαπημένη ομάδα!
Αγαπητε το πχ με το εσωρουχ αποτυχημενο. Δεν το φορας μια ζωη.dreik έγραψε:cristi η αεκ ειναι ιδεα και οι ιδεες δεν αποθνησκουν! Αρα μαλλον θα πρεπει να παραμεινεις αεκ! Οι ομαδες δεν ειναι εσωρουχα να αλλαζεις καθε μερα! Διαλεγεις μια ωσπου να πεθανεις ποσο μαλλον αν διαλεξεις και ΑΕΚ!

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες