H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Ανθσγος
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ανθσγος »

Η δικη μου αποψη ειναι οτι και η γυναικες χρειαζοντε στα σωματα ασφαλειας γενικοτερα
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Η αποψη μου ειναι η εξης, οποιος θελει την δεχετε οποιος θελει την απορριπτει. Επειδη λεμε συγκεκριμενα για γυναικες λεω οτι αν εχει τις απαρετιτες ψυχικες και σωματικες ικανοτητες δεν αποτελει καμια πληγη... Αντιθετος!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 15

Δημοσίευση από Greek_Army »

Ανθσγος έγραψε:Η δικη μου αποψη ειναι οτι και η γυναικες χρειαζοντε στα σωματα ασφαλειας γενικοτερα

Άλλο σώματα ασφαλείας άλλο στρατός. Και στα δύο πάντως είμαι αρνητικός.
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από Marina2 »

Φίλοι Σε καμία προκήρυξη (ακόμη για οδηγούς, εννοω βαρια δουλεία) δεν ξεχωρίζει σε αντρες και γυναίκες. Μιλάει για άτομα και προσόντα και όχι για φύλο. Πότε θα ξεκολλήσουν τα μυαλά μας από την εποχή του Κολοκοτρώνη που εκεί ακομη υπάρχουν τοσα ιστορικά γεγονότα που στηρίζουν και υποστηρίζουν με πόσο ψυχη και δύναμη πολέμαγαν και αντιστέκονταν οι γυναίκες. Ελεος πια. Ξεκολλήστε τα μυαλά σας για να πάμε μπροστα. Σε κανενα πολιτισμένο και αναπτυγμένο κρατος δεν γίνονται τέτοιες διακρίσεις ανάμεσα στα φύλα. ΕΛΕΟΣ.
sayraki 444
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από sayraki 444 »

Triton
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 8
Ενδιαφέροντα: Ιστορία, Θάλασσα, Πολεμικές Τέχνες, Ορειβασία
Επάγγελμα: Επιχειρηματίας

Δημοσίευση από Triton »

capo έγραψε: Δεν ειναι οι γυναικες αυτες που ειναι η πληγη του στρατου αλλα αυτοι που επετρεψαν να μπαινουν γυναικες... Παντως οι περρισοτερες γυναικες εδω μεσα λενε οτι μπορουν να τα καταφερουν οι οποιες δεν εχω παει στρατο... Παντως οικογενειακος φιλος με ειεπ οτι οι γυναικες εποπ φευγουν πολυ γρηγορα οταν δηλωνουν ειδικοτες δυσκολες. Παντως σκευτητε 10 λοκατζηδες να περιμενουν μια γυναικα οι οποια παλευει να σηκωσει το σακιδιο 20 κιλων κα ιστο τελος επεσε... Οταν μιλαμε εμεις εσεις του κεφαλιου σας. Χαχαχα

Υπάρχει και το άλλο βέβαια...10 καταδρομείς να περιμένουν τον 11ο να σηκώσει το μπέργκεν του μετά από 5 χλμ πορείας και εκείνος να κλαίει και να γκρινιάζει για τον απλούστατο λόγο. Οταν δήλωσε καταδρομέας το δήλωσε για να είναι κοντά στο σπίτι του για να έχει διανυκτερεύσεις και πρωινές απαλλαγές. Και εάν δεν το γνωρίζεις αυτό το σενάριο μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 23
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Triton έγραψε:Υπάρχει και το άλλο βέβαια...10 καταδρομείς να περιμένουν τον 11ο να σηκώσει το μπέργκεν του μετά από 5 χλμ πορείας και εκείνος να κλαίει και να γκρινιάζει για τον απλούστατο λόγο. Οταν δήλωσε καταδρομέας το δήλωσε για να είναι κοντά στο σπίτι του για να έχει διανυκτερεύσεις και πρωινές απαλλαγές. Και εάν δεν το γνωρίζεις αυτό το σενάριο μπορώ να σου δώσω πολλά παραδείγματα.
Ενω αν ηταν γυναικες δεν θα υπηρχε προβλημα διοτι και οι 11 θα περιμεναν να σηκωσει καποιος αλλος τα μπερκιν! Εκτος θεματος το παραδειγμα.

Triton
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Triton »

Οι δύο που γνώρισα εγώ και ήρθαν και μαζί μας στην πορεία το κουβαλούσαν μόνες τους (χωρίς να χρειαστεί να τις περιμένουμε). Το παράδειγμα είναι λάθος εξ' αρχής όπως λάθος είναι και η όλη προσπάθεια τσουβαλοποίησης για να βγάλει κάποιος τα αποθημένα του επειδή δεν του έκατσε γυναίκα με στολή.Εικόνα

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Triton έγραψε: Οι δύο που γνώρισα εγώ και ήρθαν και μαζί μας στην πορεία το κουβαλούσαν μόνες τους (χωρίς να χρειαστεί να τις περιμένουμε).
Ευχαριστη εξαιρεση αλλα ο κανονας ειναι ιδιος. Οι ανδρες ειναι ικανοτεροι για τετοιου ειδους επιχειρησεις. Ανθρωπινη φυση, δεν αλλαζει.

Triton έγραψε:Το παράδειγμα είναι λάθος εξ' αρχής όπως λάθος είναι και η όλη προσπάθεια τσουβαλοποίησης για να βγάλει κάποιος τα αποθημένα του επειδή δεν του έκατσε γυναίκα με στολή.Εικόνα

Εκτος απο εσφαλμενα παραδειγματα βγαζεις και λαθος συμπερασματα.Εικόνα

Anonymous

Συμφωνώ απολυτα triton μαζι σου. Ο αντρας μου παντως οταν ηταν στρατο ειδικες δυναμεις στα αλεξιπτωτα, ολες οι γυναικες που ηταν εκει πεσανε απο το αεροπλανο ενω Καποιοι απο τους αγριους αντρες αρνηθηκαν και δεν πεσανε! Ντροπη! Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακι! Μην εχετε τοσο κομπλεξ με τις γυναικες παιδια!
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Rafale »

Οι ανδρες μπορει να ειναι ικανοτεροι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και οι γυναικες δεν μπορουν να τα βγαλουν περα.
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

kat έγραψε:Συμφωνώ απολυτα triton μαζι σου. Ο αντρας μου παντως οταν ηταν στρατο ειδικες δυναμεις στα αλεξιπτωτα, ολες οι γυναικες που ηταν εκει πεσανε απο το αεροπλανο ενω Καποιοι απο τους αγριους αντρες αρνηθηκαν και δεν πεσανε! Ντροπη! Μην τα βαζουμε ολα στο ιδιο σακι! Μην εχετε τοσο κομπλεξ με τις γυναικες παιδια!
Ευχαριστη εξαιρεση αλλα ο κανονας ειναι ιδιος. Οι ανδρες ειναι ικανοτεροι για τετοιου ειδους επιχειρησεις. Ανθρωπινη φυση, δεν αλλαζει.

Εγω βλεπω κομπλεξ με τους ανδρες.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 76

Δημοσίευση από Rafale »

Μην το τοποθετεις "φυσικη δυναμη" το τοποθετεις εκ των πραγματων με προκαταληψη χρησιμοποιωντας αυτο και αυτοματα απορριπτεις το θεσμο των γυναικων στο στρατο
Triton
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από Triton »

cristi έγραψε:Οι ανδρες μπορει να ειναι ικανοτεροι αλλα αυτο δεν σημαινει οτι και οι γυναικες δεν μπορουν να τα βγαλουν περα.
Ετσι ακριβώς είναι. Θεωρητικά, οι άντρες είναι ικανότεροι σε μερικά πράγματα. Θες λόγω σωματότυπου, θες λόγω ψυχολογίας έτσι είναι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι και κάποιες γυναίκες δεν μπορούν να το κάνουν εξίσου καλά. Επίσης το γεγονός ότι οι άντρες είναι ικανότεροι σε κάποια πράγματα δεν σημαίνει επίσης και ότι όλοι οι άντρες είναι εξ΄ίσου ικανοί. Το "δεν είναι όλα για όλους" δεν έχει ως μόνο κριτήριο τον προσδιορισμό του φύλλου.

Anonymous

Συμφωνω οτι οι αντρες απ την φυση τους ειναι πιο ικανοι αλλα οχι ολοι. Και αυτο ισχυει και για τις γυναικεσ! Δεν μπορουν ολες να ανταπεξελθουν σε καποιες ειδικοτητεσ! Τωρα ειναι ο κουνιαδος μου στα αλεξιπτωτα (σοι παει το βασιλειο) και μας ελεε περιπτωσεις που τραβαγες τα μαλλια σου. Αντρας δεν μπορουσε να κανει ουτε μια ελξη και επαιρνε τηλ το βυσματακι για να μη κοπει! Καταλαβεσ; Οσο υπαρχουν αξιοι αντρες ετσι υπαρχουν και αξιες γυναικες για το σωμα! Δεν νομιζω οτι υπαρχει κομπλεξ για τους αντρεσ!

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης