H μεγαλύτερη πληγή του στρατού είναι οι γυναίκες
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Η μπουμπουλινα ηταν η πρωτη διδαξασα που εμεινε στην ιστορια, τι καλυτερη κληρονομια απο αυτο!
Ναι οντως Κριστυ αυτο με το αιμα κ εγω το εχω παρατηρησει σε πολλους αντρες κ πραγματικα ειναι αποριας αξιον γιατι κανουν ετσι

Dum spiro spero
μαλλον illy ειναι δυσκολο να γνωριζω ποιος ειναι στις ενοπλες δυναμεις και ποιος οχι. Οποιος και κανενας απο δς μεσα κατα την γνωμη δεν ξερει τιποτα για τον καθενα μας κα ιτο τι μπορει να κανει στο στρατο. Το μονο καλο για μια γυναικα στρατιωτικο ειναι να την παντρευτω διοτι θα υπαρχει ενα Α΄ οικονομικο στο σπιτι. Και ομως καποια στιγμη θα σκευτεις σαν γυναικα...illy έγραψε:ΓΜΑΚ, κ εγω δεν θα ειχα προβλημα να εκοβα τα μαλλι μου κοντα, αλλωστε το εχω κανει για 3 χρονια... Κ επισης ειναι κατι που μπορει να αλλαξει κ οχι κατι μονιμο, οποτε δεν θα με χαλουσε καθολου... Κ επισης το να εισαι στρατιωτικος κ ποσο μαλλον εποπ δεν εχεις περιθωρια να σκεφτεις οτι εισαι γυναικα, η φιγουρα φερνει περισσοτερο ως αντρικη παρα ως γυναικεια
Η εμφανιση στο στρατο ναι οντως ειναι το α και το ω της πειθαρχιας αλλα αν υπηρχε ως ορος για να καταταχθεις τις γυναικες θα ηταν το τελευταιαο που θα τις ενδιαφερε και δεν θα ειχαν προβλημα στο κοψιμο των μαλλιων τους. αφου εμεις οι γυναικες εχουμε μια μουρλα με τα μαλλια μας. Εκει που ειναι μακρια τσουπ την αλλη μερα κοντα.ΓΜΑΚ έγραψε:cristi έγραψε:προσωπικα αποφευγω τα ροζ συνεφακια και λουλουδακια. Και βεβαια θα δεχομουνα αν Υπηρχε σχετικη επισημανση σχετικα με την κομη. Μα εκει το κεντραρεται το θεμα; Στην εμφανιση;ΓΜΑΚ έγραψε:Θα το πάω αλλού το θέμα. Κρίστι θα δεχόσουνα να κουρέψεις κοντά τα μαλλιά σου για να μπεις στον στρατό; Γιατί πολλοί άντρες το καταδέχονται. Το να βλέπω μια γυναίκα με κοτσίδα και λουλουδάκια δεν μου δείχνει πειθαρχία
Όλα ξεκινάνε από την εμφάνιση κρίστι. Σε όποια δουλεία και αν πας.

Αχαχαχαχα σωστα. Να ρωτησεις ομως πρωτα και την ενδιαφερομενη Ενστολη αν θελει να σε παντρευτει. Αστειευομαιcapo έγραψε:μαλλον illy ειναι δυσκολο να γνωριζω ποιος ειναι στις ενοπλες δυναμεις και ποιος οχι. Οποιος και κανενας απο δς μεσα κατα την γνωμη δεν ξερει τιποτα για τον καθενα μας κα ιτο τι μπορει να κανει στο στρατο. Το μονο καλο για μια γυναικα στρατιωτικο ειναι να την παντρευτω διοτι θα υπαρχει ενα Α΄ οικονομικο στο σπιτι. Και ομως καποια στιγμη θα σκευτεις σαν γυναικα...illy έγραψε:ΓΜΑΚ, κ εγω δεν θα ειχα προβλημα να εκοβα τα μαλλι μου κοντα, αλλωστε το εχω κανει για 3 χρονια... Κ επισης ειναι κατι που μπορει να αλλαξει κ οχι κατι μονιμο, οποτε δεν θα με χαλουσε καθολου... Κ επισης το να εισαι στρατιωτικος κ ποσο μαλλον εποπ δεν εχεις περιθωρια να σκεφτεις οτι εισαι γυναικα, η φιγουρα φερνει περισσοτερο ως αντρικη παρα ως γυναικεια

μεχρι στιγμης δεν εχει προβλημα... Αν κα ιτην εχω πει να ακολουθησει κατι αλλο αυτη επιμενει με τον στρατο αγυριστο κεφαλι...capo έγραψε:Αχαχαχαχα σωστα. Να ρωτησεις ομως πρωτα και την ενδιαφερομενη Ενστολη αν θελει να σε παντρευτει. Αστειευομαιcapo έγραψε:μαλλον illy ειναι δυσκολο να γνωριζω ποιος ειναι στις ενοπλες δυναμεις και ποιος οχι. Οποιος και κανενας απο δς μεσα κατα την γνωμη δεν ξερει τιποτα για τον καθενα μας κα ιτο τι μπορει να κανει στο στρατο. Το μονο καλο για μια γυναικα στρατιωτικο ειναι να την παντρευτω διοτι θα υπαρχει ενα Α΄ οικονομικο στο σπιτι. Και ομως καποια στιγμη θα σκευτεις σαν γυναικα...illy έγραψε:ΓΜΑΚ, κ εγω δεν θα ειχα προβλημα να εκοβα τα μαλλι μου κοντα, αλλωστε το εχω κανει για 3 χρονια... Κ επισης ειναι κατι που μπορει να αλλαξει κ οχι κατι μονιμο, οποτε δεν θα με χαλουσε καθολου... Κ επισης το να εισαι στρατιωτικος κ ποσο μαλλον εποπ δεν εχεις περιθωρια να σκεφτεις οτι εισαι γυναικα, η φιγουρα φερνει περισσοτερο ως αντρικη παρα ως γυναικεια![]()

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 44
Σαφεστατα κ δεν μπορεις να γνωριζεις ουτε κ για τον ιδιο σου τον εαυτο αν θα αντεχε η οχι κατω απο τετοιες συνθηκες εργασιας... Καποιοι ομως το εχετε πολυ αρνητικα μεσα στο μυαλο σας να εχετε γυναικα στρατιωτικο κ ειναι κριμα

Dum spiro spero
Συμφωνω ιλι. Ετσι ειναι οι περισσοτεροι ανδρες. Εχουν αρνητικη αποψη. Απλα ακουσματα και γενικολογιες οι γυναικες στο στρατο ετσι αλλιως κλπ
μαλλον υπαρχει ενα λαθος εδω... Δεν ειπα οτι εχω προβλημα με τις γυναικες στρατιωτικους δεχομαι το να ειναι στα στρατολογικα γραφεια... Απλα δεν μου αρεσει να τις βλεπω σε λαθος ποστα... (καλα λιγο μπορει να με πειραζει γενικα να βλεπω γυναικες στο στρατο. Αλλα το παλευω.illy έγραψε:Σαφεστατα κ δεν μπορεις να γνωριζεις ουτε κ για τον ιδιο σου τον εαυτο αν θα αντεχε η οχι κατω απο τετοιες συνθηκες εργασιας... Καποιοι ομως το εχετε πολυ αρνητικα μεσα στο μυαλο σας να εχετε γυναικα στρατιωτικο κ ειναι κριμα

Διαβασα λιγες σελιδες ς αυτο το θεμα και ειδα μερικους να δυσανασχετουν με τις γυναικες. Ξερω κοπελα εποπ της προηγουμενης σειρας η οποια ηταν σε γραφειο και τελικα ζητησε να φυγει η ιδια απο εκει γιατι δεν ανταχε το γραφειο. Αλλα ξερω και μια φαση μεσα στο ταγμα απο τον ξαδερφο μου (μαυρος) που ξυριζοταν διπλα διπλα με γυναικες και αυτες μαζι και φυσικα στο προσωπο και αυτες...
Τωρα θελεις να το πιστεψω το γεγονος; Οτι αντρες γυναικες ειναι ολοι μαζι αχταρμας και ξυριζονται. Ας Σοβαρευτουμε καποια στιγμη.takis2 έγραψε:Διαβασα λιγες σελιδες ς αυτο το θεμα και ειδα μερικους να δυσανασχετουν με τις γυναικες. Ξερω κοπελα εποπ της προηγουμενης σειρας η οποια ηταν σε γραφειο και τελικα ζητησε να φυγει η ιδια απο εκει γιατι δεν ανταχε το γραφειο. Αλλα ξερω και μια φαση μεσα στο ταγμα απο τον ξαδερφο μου (μαυρος) που ξυριζοταν διπλα διπλα με γυναικες και αυτες μαζι και φυσικα στο προσωπο και αυτες...
Στη μοναδα ειναι. Στο κεντρο οχι. Αλλα δε πιστευω αυτο που λεει το θεμα. Δε πιστευω οτι οι γυναικες ειναι η μεγαλυτερη πληγη του στρατου
Λοιπον, εκατσα και διαβασα ολα οσα γραψατε σημερα... Πρεπει λιγο να γινουμε σοβαροι και να λεμε πραγματα που εχουν αξια, δεν μπορουμε να λεμε για τις τριχες των γυναικων οτι ειναι ενα θεμα... Η αληθεια ειναι μια οι αποψεις ομως πολλες... Στην περιπτωση του στρατου και γενικα τους ανθρωπους δεν κρινουμε αν ειναι αντρες οι γυναικες αλλα τι αρετες εχουν. Ετσι και στον στρατο που χροιαζετε να εχουμε τις αρετες της ανδρεια, υπομονης, θαρους, πιστης κ. Τ. Λ. Π. Βλεπουμε ποιος τα εχει αυτος ειναι αξιος πραγματικα για φανταρος, δεν θα αναλυσω τι ειναι φανταρος. Οποιος δεν τα εχει πολυ απλα δεν κανει για φανταρος.
φιλε Ντινο. Με εκπληξη και γω διαπιστωνω οτι ακυρωνεις τις σκεψεις μας και τη συζητηση μας "λεγοντας μας να γινουμε σοβαροι και να λεμε πραγματα που εχουν αξια. Διαλογο κανουμε και καθενας μπορει να εκφραζεται για θεματα και να διατυπωνει σκεψεις. Δεν θα το ακυρωσουμε και αυτο. Το θεμα μας δεν ειναι ο φανταρος αλλα η γυναικα στο στρατο.ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Λοιπον, εκατσα και διαβασα ολα οσα γραψατε σημερα... Πρεπει λιγο να γινουμε σοβαροι και να λεμε πραγματα που εχουν αξια, δεν μπορουμε να λεμε για τις τριχες των γυναικων οτι ειναι ενα θεμα... Η αληθεια ειναι μια οι αποψεις ομως πολλες... Στην περιπτωση του στρατου και γενικα τους ανθρωπους δεν κρινουμε αν ειναι αντρες οι γυναικες αλλα τι αρετες εχουν. Ετσι και στον στρατο που χροιαζετε να εχουμε τις αρετες της ανδρεια, υπομονης, θαρους, πιστης κ. Τ. Λ. Π. Βλεπουμε ποιος τα εχει αυτος ειναι αξιος πραγματικα για φανταρος, δεν θα αναλυσω τι ειναι φανταρος. Οποιος δεν τα εχει πολυ απλα δεν κανει για φανταρος.

Ξερεις cristi, δεν ακυρωσα καμια αποψη απλα ημουν ιδιαιτερως ευθυς γιαυτο σου εγινα και αμεσως αντιπαθης. Το θεμα γραφει η μεγαλυτερη πληγη του στρατου ειναι οι γυναικες και ανελυσα πληρως οτι η πληγη του στρατου δεν ειναι οι γυναικες. Φυσικα και ο καθενας εχει μια αποψη και ως ελληνες παντα εχουμε δικαιο σε οτι και να λεμε, ομως η αληθεια ειναι μια οτι να κανουμε και να πουμε εμεις. Φιλικα παντα ολα αυτα, αγαπητη μου cristi!
oxi αγαπητε ντινο δεν μου εγινες αντιπαθης προς θεου. Απλα Μερικες φορες ειναι καλυτερο να διατυπωνουμε αποψη με πιο κομψο τροπο οπως επισης και την ευθυτητα που σε διακρινει. Την αληθεια κατε σε δεν ακουσα ακομα.ΝΤΙΝΟΣ έγραψε:Ξερεις cristi, δεν ακυρωσα καμια αποψη απλα ημουν ιδιαιτερως ευθυς γιαυτο σου εγινα και αμεσως αντιπαθης. Το θεμα γραφει η μεγαλυτερη πληγη του στρατου ειναι οι γυναικες και ανελυσα πληρως οτι η πληγη του στρατου δεν ειναι οι γυναικες. Φυσικα και ο καθενας εχει μια αποψη και ως ελληνες παντα εχουμε δικαιο σε οτι και να λεμε, ομως η αληθεια ειναι μια οτι να κανουμε και να πουμε εμεις. Φιλικα παντα ολα αυτα, αγαπητη μου cristi!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης