Ιστορίες από τη θητεία μας

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ziogas191
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ziogas191 »

Μια φορα και εναν καιρο ηταν ενας και εγιναν δυο!Εικόνα
panathas13
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από panathas13 »

Ιστορίες στρατού by Fight Club

Mobius
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Mobius »

505 ταγμα πεζοναυτων, βολος. παμε για βολη. στην διαρκεια των βολων σηκωνεται ενας νεος και φωναζει ''εμπλοκη''... μολις τον πλησιαζει ο λοχαγος για να δει... του λεει ο νεοσ... νταξει θειο... ακυρο. μια χαρα ειναιΕικόνα
Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

Συναγερμος!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Rafale »

Υπηρετουσα σε ενα ταγμα απολυοταν μια εσσο και ερχοτανε μια αλλη εκανα ελεγχο κψμ ολα οκ σκοπιες ολοι οκ αλλα (με τα σφηνακια στις τσεπες) παω και απο τους θαλαμους και ξαφνικα συρτο ερχεται στα ποδια μου ενα μπουκαλι ουισκι (προσπαθουσε να το δωσει ο ενας στον αλλο γιατι ηταν με τα εσωρουχα Για να μην τους δω ενας ηταν απο την μια πλευρα του θαλαμου και ο αλλος απο την αλλη Εικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Μια αλλη φορα παλι που ημουν υπηρεσια εκανα τους προβλεπομενους ελεγχους μαγειρια θαλαμους σκοπιες πυλη ορχους ε πηγα και απο κψμ εκεινη την ωρα μολις εκλεινε καψιμιτζης τα ξημερωματα με ξυπνανε να παω κψμ ειχε κλειδωσει μεσα ενα στρατιωτη αυτος ειχε βρει μια γωνια μιλουσε με την κοπελα του στο κινητο και τον συνεπηρε η κουβεντα και δενν καταλαβε πως εκλεισε το κψμ εμεινε μεσα 2 ωρεςΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Ενα ενα τα θυμαμαι μια λλη φορα υπηρετουσα σε ενα ταγμα και ειχαμε Ενα κασετοφωνο και καθε πρωι εμπαινε στην πρωινη αναφορα ο υμνος. Ειχε γινει λαθος απο το στρατιωτη που ηταν γι αυτο υπεθυνος και αντι για υμνο εβαλε καρρα και εετρεξε να προλαβει την αναφορα ε αντι του υμνου ακουσαμε το "αστη να λεει" το τι επακολουθησε απο διοικητη οπως καταλαβαινετε δεν περιγραφεται
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Greek_Army »

ΚΕΕΔ πρώτη βολή. Είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε. Ο αξιωματικός βολής λέει την εντολή "προς τους απενάντι στόχους αναγνωρίσατε" αρχίζουνε όλοι ¨ένα είδον, δύο είδον κτλπ. Φτάνει η σειρά μου. Δεν είχα φτιάξει καλά το κράνος μου με αποτέλεσμα να πέφτει στα γυαλιά μου και να μην βλέπω. Και τελείως αυθόρμητα φωνάζω "αρχίδια είδον"ΕικόναΕικόνα 5 μέρες κράτηση. Αλλά δεν πειράζει το ευχαριστήθηκαΕικόνα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

ΓΜΑΚ έγραψε:ΚΕΕΔ πρώτη βολή. Είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε. Ο αξιωματικός βολής λέει την εντολή "προς τους απενάντι στόχους αναγνωρίσατε" αρχίζουνε όλοι ¨ένα είδον, δύο είδον κτλπ. Φτάνει η σειρά μου. Δεν είχα φτιάξει καλά το κράνος μου με αποτέλεσμα να πέφτει στα γυαλιά μου και να μην βλέπω. Και τελείως αυθόρμητα φωνάζω "αρχίδια είδον"ΕικόναΕικόνα 5 μέρες κράτηση. Αλλά δεν πειράζει το ευχαριστήθηκαΕικόνα
Εικόνα Σα να ημουν μπροστα
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Αμ το αλλο ; Στο γραφειο του διοικητη μου δεν χτυπανε προσοχη οταν μπαινουμε μεσα οι στρατιωτες ααα βεβαια! Εχει μια μοκετα πολυ παλια και οταν χτυπανε προσοχη σηκωνεται σκονη. Τη φυλακη την τρωει στρατιωτης αν Χτυπησει προσοχη ! Εικόναβεβαια!

Legion
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 2
Επάγγελμα: XARAKIRI
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Legion »

cristi έγραψε:
ΓΜΑΚ έγραψε:ΚΕΕΔ πρώτη βολή. Είμαστε έτοιμοι να ρίξουμε. Ο αξιωματικός βολής λέει την εντολή "προς τους απενάντι στόχους αναγνωρίσατε" αρχίζουνε όλοι ¨ένα είδον, δύο είδον κτλπ. Φτάνει η σειρά μου. Δεν είχα φτιάξει καλά το κράνος μου με αποτέλεσμα να πέφτει στα γυαλιά μου και να μην βλέπω. Και τελείως αυθόρμητα φωνάζω "αρχίδια είδον"ΕικόναΕικόνα 5 μέρες κράτηση. Αλλά δεν πειράζει το ευχαριστήθηκαΕικόνα
Εικόνα Σα να ημουν μπροστα

1 υδωρ!
Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪ ₪
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 19
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Τώρα που λέτε για βολές.

Πρώτη μέρα βολές στα 100 μέτρα με G3. Εκτός του ότι το κράνος Μ1 δεν στεκόταν καλά είχα και τις τετραγωνισμένες φυσιγγιοθήκες να με ενοχλούν. Καλά η ανάκρουση του όπλου ήταν το κάτι άλλο.

Έριχνα τις βολές τελος πάντων και, κάποια στιγμή, ένας κάλυκας από τον αριστερό μου πετάγεται και περνάει ξυστά μπροστά από το πρόσωπο μου. Ευτυχώς που δεν με πέτυχε.Εικόνα
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από yandr »

Εγώ στη βολή είδα συνάδελφο να πιάνει τον (καυτό) κάλυκα μη γνωρίζοντας φυσικά ότι θα καίει για να τον απομακρύνει. Εννοείται ότι κάηκε το χέρι του, αλλά όχι έγκαυμα.
Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από Rafale »

Το ιδιο περιστατικο ειχα και γω με μια συναδελφο και την ετρεχα στο νοσοκομειο
Epilektos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Επάγγελμα: Μαθητής

Δημοσίευση από Epilektos »

Άσκηση ανταρτοπολέμου της Ε' ΜΚ! Ψιχαλίζει... Έρχεται να μας δει ο υπόδικας (ο Κολωβής για όσους ξέρουν που έχει τρομερά αστεία φωνή όταν φωνάζει) και ένας λοχίας σκάει μύτη με ομπρέλα ενώ την ίδια ώρα ένα σκυλί έχει μπει στο γιατάκι του (μια βλακεία με πόντζο που είνα και καλά για να κοιμάσαι) και του τρώει τα λουκάνικα και αρχίζει ο υπόδικας να φωνάζει. Ποιό είναι αυτό το όργιο με την ομπρέλα... Και αυτός δε ξέρει τι να κάνει. Να σώσει τα λουκάνικα ή να πάει στον υπόδικα... Τελειώνει αυτό τέλος πάντων, συνεχίζει ο υπόδικας και βέπει ο υπολοχαγός να έχει στήσει σκηνάκι ιγγλού ενώ ακόμα και ο λοχαγός κοιμάται σε γιατάκι... Τρελή φάση!
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες