ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;
Καλησπερα νικο. /thiteia/ketx.asp Δες εδω στο πρωτο σκελος μετα διαβαζεις τις σελιδες που εισαι τωρα και μετα /thiteia/dea_1.asp Ριχνεις και ματια εδω
Ευχαριστο και οσο αναφορα το να γινο δοκιμος ειμαι υπωχρεομενος;
Οχι δεν εισαι υποχρεωμενος να πας. Δηλωνεις οτι δεν θελεις και τελειωνει το θεμαnikos έγραψε:Ευχαριστο και οσο αναφορα το να γινο δοκιμος ειμαι υπωχρεομενος;
Γεια σας παιδια
αν παο ΥΕΑ... Ιπαρχει κατι σε Ιτασ;
ενα προβλημα στο ποδι μου μου με αποτρεπει απο ΥΕΑ ή να το εμφανισο κατα την διαρκια της εκπαιδευσεις η αργοτερα;
ενα προβλημα στο ποδι μου μου με αποτρεπει απο ΥΕΑ ή να το εμφανισο κατα την διαρκια της εκπαιδευσεις η αργοτερα;
εμφανισε το απο την αρχη να τελειωνειςiliastou16ou έγραψε:Γεια σας παιδια
cristi έγραψε:εμφανισε το απο την αρχη να τελειωνειςiliastou16ou έγραψε:Γεια σας παιδια
δλδ να μην παο ΥΕΑ;
Η γνωμη μου οχι απλως οπλιτης να πας.
Σημερα ηρθε το χαρτι μου και λεει ''ειδικες δυναμεις ΥΕΑ'' το θεμα ειναι οτι ΥΕΑ δεν θελω... Τι κανω; Θα το δηλωσω στο πευκο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 11
Ναι θα το δηλώσεις εκεί. Βασικά θα σας ρωτήσουνε όλους. Μην αγχώνεσε
Γεια σας παλικάρια,
έχω παραλάβει το χαρτί κατάταξης μου για ΚΤΕΘ ΑΥΛΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με ένδειξη ΥΕΑ. Επειδή εγώ δεν θέλω να υπηρετήσω έφεδρος, θα πρέπει να πάρω μαζί μου την βεβαίωση απο το πανεπιστήμιο και να δηλώσω όταν παρουσιαστώ πως δεν επιθυμώ να μπω ΥΕΑ;
Ευχαριστώ!
έχω παραλάβει το χαρτί κατάταξης μου για ΚΤΕΘ ΑΥΛΩΝΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ με ένδειξη ΥΕΑ. Επειδή εγώ δεν θέλω να υπηρετήσω έφεδρος, θα πρέπει να πάρω μαζί μου την βεβαίωση απο το πανεπιστήμιο και να δηλώσω όταν παρουσιαστώ πως δεν επιθυμώ να μπω ΥΕΑ;
Ευχαριστώ!
Ναι θα παρουσιαστεις εκει που αναγραφει το σημειωμα καταταξης και εκει θα δηλωσεις οτι δεν επιθυμεις ειδικες δυναμεις
cristi έγραψε:Ναι θα παρουσιαστεις εκει που αναγραφει το σημειωμα καταταξης και εκει θα δηλωσεις οτι δεν επιθυμεις ειδικες δυναμεις
για ΥΕΑ δεν επιθυμω, όχι για ειδικες δυνάμεις... Θα πρέπει να έχω και χαρτί ποινικού μητρώου, έτσι;
Πανε στο θεμα στρατιωτικη θητεια "υεα ειναι υποχρεωτικο να υπηρετησω" ριξε μια ματια εκειKnight έγραψε:cristi έγραψε:Ναι θα παρουσιαστεις εκει που αναγραφει το σημειωμα καταταξης και εκει θα δηλωσεις οτι δεν επιθυμεις ειδικες δυναμεις
για ΥΕΑ δεν επιθυμω, όχι για ειδικες δυνάμεις... Θα πρέπει να έχω και χαρτί ποινικού μητρώου, έτσι;
Συγχαρητηρια και σας ευχαριστουμε θερμα!
Το σημειωμα καταταξης λεει ΥΕΑ και πουθενα δε γραφει οτι πρεπει να προσκομισουμε
ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Αρα απο που και ως που καποιοι λενε για μητρωα ;
Το σημειωμα καταταξης λεει ΥΕΑ και πουθενα δε γραφει οτι πρεπει να προσκομισουμε
ΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ. Αρα απο που και ως που καποιοι λενε για μητρωα ;
Τα συγκεκριμένα έγγραφα δεν χρειάζεται να τα προσκομίσεις γιατί το κάνουν αυτεπάγγελτα.
Παλαιότερα έπρεπε εσύ ο ίδιος να πάς να ζητήσεις πχ ποινικό μητρώο.
Παλαιότερα έπρεπε εσύ ο ίδιος να πάς να ζητήσεις πχ ποινικό μητρώο.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες