ΥΕΑ: Είναι υποχρεωτικό να υπηρετήσω;

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Τίποτα απλά οταν σε ρωτήσουνε αν θες να πας έφεδρος αξιωματικός του λες οτι δεν θέλεις και λήγει εκεί το θέμα.
fantaros84
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από fantaros84 »

Παιδιά διάβασα όμως κάπου ότι μόνο αν έχεις απολυτήριο λυκείου λήγει εκεί το θέμα. Άν έχεις πτυχίο ΑΕΙ τότε και όχι να πεις τις αθλητικές δοκιμασίες τις περνάε θες δε θες και παίρνεις αρνητικά μόρια αν αρνηθείς να πας.

τι ισχύει τελικά;

Anonymous

Εγω παρουσιαζομαι Ναυπλιο και ειμαι ΥΕΑ αλλα θελω να απω σαν απλος φανταρος και οχι ΥΕΑ, θα ειμαι Ι4 λογω χιαστων, μπορω για τον λογω αυτον να αποφειγω το ΥΕΑ; Γενικα θελω πληροφοριες για τι πρεπει να κανω ωστε να μην παω εφεδρος.

Ευχαριστω.

Rafale
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Rafale »

Πορτο Χελι έγραψε:Εγω παρουσιαζομαι Ναυπλιο και ειμαι ΥΕΑ αλλα θελω να απω σαν απλος φανταρος και οχι ΥΕΑ, θα ειμαι Ι4 λογω χιαστων, μπορω για τον λογω αυτον να αποφειγω το ΥΕΑ; Γενικα θελω πληροφοριες για τι πρεπει να κανω ωστε να μην παω εφεδρος.

Ευχαριστω.

ολοι οσοι ειναι αποφοιτοι λυκειο εχουν την ενδειξη υεα πρακτικα σημεαινει οτι εχεις την δυνατοτητα αν το επιθυμεις και περασεις τις αθλητικες δοκιμασιες κλπ μετα την καταταξη να γινεις υεα και μετα απο εκπαιδευση δεα. Δε σημαινει ομως η αυτοματα η οπωσδηποτε θα γινεις υεα η ενδειξη υεα σημαινει απλα οτι εισαι επιλεξιμος για αυτο
poto84
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από poto84 »

Τι ακριβως ειναι ρε παιδια το υεα και μπορω να το αποφυγω;
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ilias83 »

Αν σου ηρθε ενδειξη υεα τοτε πας για δοκιμος

Πληρωνεσαι γυρω στα 650 ευρω και το μεσημερι φευγεις με τα στελεχη δεν μενεις μεσα αλλα υπηρετεις παραπανω απ οτι ενας απλως στρατιωτης.
ΓΙΩΡΓΟΣ
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

cristi έγραψε:
Πορτο Χελι έγραψε:Εγω παρουσιαζομαι Ναυπλιο και ειμαι ΥΕΑ αλλα θελω να απω σαν απλος φανταρος και οχι ΥΕΑ, θα ειμαι Ι4 λογω χιαστων, μπορω για τον λογω αυτον να αποφειγω το ΥΕΑ; Γενικα θελω πληροφοριες για τι πρεπει να κανω ωστε να μην παω εφεδρος.

Ευχαριστω.

ολοι οσοι ειναι αποφοιτοι λυκειο εχουν την ενδειξη υεα πρακτικα σημεαινει οτι εχεις την δυνατοτητα αν το επιθυμεις και περασεις τις αθλητικες δοκιμασιες κλπ μετα την καταταξη να γινεις υεα και μετα απο εκπαιδευση δεα. Δε σημαινει ομως η αυτοματα η οπωσδηποτε θα γινεις υεα η ενδειξη υεα σημαινει απλα οτι εισαι επιλεξιμος για αυτο
ναι αλλα αν αποτυχεις παραμενεις ειδικες δυναμεις η σε πανε πεζικο;
poto84
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από poto84 »

Μπορω να το αποφυγω; Γτ καλα τα 650 ευρω αλλα δεν σκοπευω να κανω παραπανω απο 8 μηνες που ναι η θητεια για μενα
Anonymous

Φυσικα και μπορεισ... κι εγω αυτο θα κανωΕικόνα
ilias83
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από ilias83 »

Η γνωμη μου ειναι να μην το αποφυγετε

Ρωτηστε και κανεναν δοκιμο ουτε σκοπιες κανει ουτε τιποτα
poto84
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από poto84 »

Ναι ρε ηλια αλλα εγω εκοψα την αναβολη στη λογικη του οτι θα κανω 8 μηνες και τελη ιουνη θα μαι φρι. Δν ειμαι για τοσους Μηνες παραπανω
Anonymous

Παιδια, παρουσιαζομαι 9 νοεμβρη τριπολη υεα! Επειδη ειμαι και αποφοιτος αει, ξερετε πως μπορω να αποφυγω το αξιωματιλκι; Δεν θελω να κανω θητεια παραπανω... Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. Ευχαριστω πολυ!
Anonymous

Κι εγω Τιπολη με ένδειξη ΥΕΑ παρουσιάζομαι στις 9 Νοεμβρίου, δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα, δεν σε υποχρεώνουν να πας, απλά κόβεσαι στα αγωνίσματα είναι κάτι τελείως τυπικό σε όλους τους απόφοιτους λυκείου έρχεται η ένδειξη ΥΕΑ. Μην ανησυχεις γι'αυτό.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από yandr »

Σπυρος έγραψε:Παιδια, παρουσιαζομαι 9 νοεμβρη τριπολη υεα! Επειδη ειμαι και αποφοιτος αει, ξερετε πως μπορω να αποφυγω το αξιωματιλκι; Δεν θελω να κανω θητεια παραπανω... Αν ξερει καποιος κατι ας μου πει. Ευχαριστω πολυ!

Anonymous

Γνωριζει κανεις στο ΚΕΠΒ θηβας πως ειναι τα πραγμτατα σχετικα με οσους εχουν ενδειξη ΥΕΑ; Απλα δηλωνεις οτι δν επιθυμεις να πας; Ή υπαρχει περιπτωση να σε αναγκασουν;

Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες